Ce tarif percep Doinița și Ionuț Dolănescu la evenimente. Impresarul Radu Baron: „Nu sunt deloc scumpi comparativ cu fătucile astea închipuite din muzică”

Ionuț Dolănescu și soția lui, Doinița, au, în 2024, agenda plină. Sunt solicitați la tot mai multe evenimente private și sunt nelipsiți de pe afișele spectacolelor. Deși sunt unii dintre cei mai apeciați artiști de la noi, tarifele pe care le percep la evenimente nu sunt deloc mari.
Irina Dumitrescu
20 mai 2024, 08:52
Ce tarif percep Doinița și Ionuț Dolănescu la evenimente. Impresarul Radu Baron:

Ionuț Dolănescu și soția lui încing atmosfera la orice eveniment participă și aproape nimeni nu stă jos atunci când ei își încep programul artistic. Impresarul vedetelor, Radu Baron, cu care celebrul cuplu a colaborat adesea, a dezvăluit cu cât sunt plătiți soții Ionuț și Doinița Dolănescu. Contrar așteptărilor, nu percep tarife foarte mari.

Impresarul Radu Baron despre Doința și Ionuț Dolănescu: „Nu sunt deloc scumpi comparativ cu fătucile astea închipuite din muzică”

Mie îmi sunt tare dragi, îmi place cum sună împreună, se și înțeleg bine. În plus, nu sunt deloc scumpi, comparativ cu fătucile astea închipuite din muzică, au un onorariu în jur de 2.000 de euro împreună, plus TVA, pentru un eveniment.

Ionuț seamănă cu tatăl lui, este foarte plăcut, carismatic, cald, comunicativ, serios. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa lor, e o plăcere să colaborăm. Publicul te iubește cât ai o atitudine bună, când ești profesionist”, a declarat impresarul Radu Baron pentru Playtech Știri.

Citeste si Dragoș Dolănescu, despre cum sărbătorea de Paște alături de tatăl său: “Nu mâncam nimic, nici apă nu beam!”

Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, despre frații lui: „Ionuț este numărul unu în folclor. Dragoș este un politician de la care românii au ce învăța”

Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, calcă și el pe urma tatălui său. Mai mult, presupusul frate al lui Ionuț Dolănescu interpretează foarte multe melodii din repertoriul tatălui și fratelui său. Tariful lui este unul extrem de mic.

Eu interpretez piese din repertoriul lui Ion și al lui Ionuț Dolănescu, precum ”Iară beau, iară-mi petrec”, ”O damigeană și un pahar”, dar și multe altele. Iar onorariul meu este de 400 de euro, pentru un recital la petreceri”, a dezăluit acesta pentru sursa citată.

Citeste si Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu vrea să devină primar. Ce le promite cetățenilor: „Vreau să fiu Piedone al comunei”

Vizavi de frații lui, Ionuț și Dragoș, are numai cuvinte de laudă.

Marele artist și om Ionuț Dolănescu este numărul unu în folclorul românesc, o voce inconfundabilă. Când marele artist urcă pe scenă, deja începe să cânte microfonul singur! Iar Dragoș este un politician de la care românii au ce învăța, a fost deputat în Costa Rica, a cărat și saci cu mâncare pentru șomeri în pandemia de Covid-19, și-a donat și o parte din salariu. Are un suflet nobil, chiar îi iubesc și îi prețuiesc pe amândoi, în mod egal, am trăit în casa tatălui lor, Ion Dolănescu m-a ajutat cu sfaturi și să nu-mi lipsească nimic”, a mai menționat Ionuț Petrescupentru Playtech Știri.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Capital.ro
Se CONFISCĂ banii pe loc. Decizie pentru cei cu bani CASH. Legea e lege
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
O nouă lovitură pentru românii cu credite! Ce se va întâmpla cu IRCC în următoarele luni?
Adevarul
Țara care ar putea dona Ucrainei opt sisteme Patriot. Cu ce arme de ultimă generație ar fi înlocuite
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Ultimele zile din viața actriței Ileana Stana Ionescu. Ce tristețe
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Statul plătește 719 lei de persoană. Se schimbă legea. Banii se aprobă în 5 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
substantial.ro
Rareș Bogdan critică decizia premierului Ciolacu de a organiza consultări cu toate partidele
MediaFlux
LEGE NOUĂ pentru posesorii de CÂINI și PISICI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?