Ce te face să suferi în funcție de zodie. Lucrurile pe care nativii din cele 12 semne zodiacale nu le pot tolera deloc

Suferinţa e inevitabilă în viaţa omului. Nimeni nu trece prin viaţă fără să sufere, dar depinde de fiecare în parte cât de mult îi permite suferinţei să-l influenţeze.
Alina Costache
18 dec. 2021, 19:30
Ce te face să suferi în funcție de zodie. Lucrurile pe care nativii din cele 12 semne zodiacale nu le pot tolera deloc

Ce te face să suferi în funcție de zodie. Cu unele suferinţe te întâlnești o dată, de două ori în viaţă. Altele, însă, sunt repetitive, iar de acestea se fac „vinovate” astrele. Zodiile predispun la anumite suferinţe. Descoperă, în cele ce urmează, ce te face să suferi în funcție de zodie

Berbecul suferă din cauza minciunilor

Mândri și impulsivi, Berbecii au, pe lângă aceste defecte, și o mare calitate: iubesc adevărul și sunt cinstiți. Foarte puțini dintre ei mint doar ca să îi păcălească pe cei din jur. Berbecii consideră că nu au de ce să se ascundă și să mintă, oricât de greu le-ar fi. Prin urmare, nici nu suportă minciunile și orgoliul lor este profund rănit când descoperă că au fost mințiți, scrie Libertatea.

Taurul se simte rănit atunci când are de-a face cu persoanele false

Taurii sunt conservatori, direcţi şi puternici. Ei nu simt nevoia să se prefacă pentru a fi pe plac cuiva. În schimb, dacă întâlnesc o persoană falsă care reușește să le păcălească, vor suferi destul de mult. În dragoste, dar și în relațiile lor de prietenie, Taurii au nevoie de cineva care să le respecte sentimentele și inteligența.

Gemenii suferă dacă pierd controlul

Gemenilor le place să dețină controlul asupra vieții lor. Sunt permisivi cu prietenii, cu rudele sau cu partenerii de cuplu, dar când cineva începe să le dea sfaturi fără să le fi cerut, se simt jigniți. Cu atât mai mult suferă, dacă partenerii de cuplu le răpesc libertatea de a lua singuri decizii.

Citeste si Horoscop special: Cele trei zodii protejate de Dumnezeu în această iarnă!

Racii depăşesc cu greu momentul pierderii vreunui prieten

Racii sunt profund afectați când vreun prieten dispare din viaţa lor, căci aceştia sunt a doua familie pentru Raci. Aceşti nativi sunt dependenți emoțional de oamenii la care țin, se ataşează extrem de uşor şi se despart cu enorm de multă suferinţă.

Leii, afectaţi de lipsa de încredere

Leii suferă mult şi în tăcere când cineva nu are încredere în el. Oricât ar fi de mândru şi de lăudăros, Leul este corect şi generos şi încearcă să facă numai bine. Când simte că cei din jur nu au încredere în el, este profund rănit și simte că valorile importante din viața lui se clatină.

Fecioara nu suportă dezamăgirile în dragoste

Nativii din zodia Fecioarei se îndrăgostesc greu și iubesc doar o dată în viață. Dacă sunt mințiți, înșelați sau părăsiți, vor suferi atât de mult încât îşi vor bloca sentimentele şi nu vor mai căuta niciodată pe altcineva. Cu greu vor mai acorda credit cuiva şi numai după ce primesc dovezi supreme de dragoste.

Balanța suferă dacă este singură

Când rămân singure, Balanțele își pierd echilibrul emoțional și se izolează. De fel, sunt sociabile și prietenoase, caută tot timpul compania prietenilor cu care să iasă în oraș, dar tolerează extrem de greu singurătatea de acasă după o despărțire.

Scorpionul nu suportă când cineva îi află secretele

Introvertiți de fel, Scorpionii își apără destul de bine viața intimă. Nu le place să fie descusuți, să vorbească despre ei. Dacă cineva la află micile secrete, că e vorba de probleme de sănătate, de relaţia de cuplu, de locul de muncă sau de bani, și vorbește despre ele, Scorpionii se vor înfuria, vor suferi şi cu siguranţă se vor răzbuna!

Citeste si Horoscop Venus retrograd in Capricorn 2021. Venus, planeta iubirii, a frumusetii, a increderii, intra in miscare retrograda

Săgetătorii suferă cumplit când sunt respinși

Săgetătorii au o impresie foarte bună despre ei înșiși. Tocmai de aceea, când întâlnesc pe cineva deosebit pe care vor să-l cucerească, suferă incredibil de mult dacă sunt respinşi şi încep să se îndoiască de calităţile lor. Aceşti nativi nu suportă niciun fel de eșec, mai cu seamă un eșec în dragoste.

Capricornii suferă când nu câştigă sau când pierd bani

Pentru cineva pentru care munca reprezintă totul, să nu câştige suficienţi bani este o adevărată dramă. Când pierde bani, Capricornul se simte păcălit și suferă profund. La fel când pierde vreun obiect valoros. Cu greu își revine după o asemenea lovitură și face economii drastice să compenseze!

Vărsătorul suferă când este comparat cu alții

Vărsătorii au ambiția să fie mereu originali, deosebiți, geniali și inventivi. De cele mai multe ori chiar reușesc, însă atunci când cineva își permite să îi compare cu alții, Vărsătorii se simt peste măsură de lezaţi şi plănuiesc să se răzbune.Nu suportă cu niciun chip să știe că au fost preferat alții, iar ei lăsați pe margine.

Peștii suferă cumplit când li se fac reproșuri

Nativii Pești suferă foarte mult când li se fac reproșuri. Nu sunt cei mai orgolioși din zodiac, cu toate astea nu suportă să fie criticați sub nicio formă. Se străduiesc peste măsură facă lucrurile perfect şi li se pare o mare nedreptate să li se reproșeze ceva. Aceşti nativi au nevoie ca toți cei din jurul lor să îi susțină, și emoțional, și financiar!

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Test de atenție pentru cei cu ochi ageri de vultur. Găsește banana ascunsă din imagine în doar 7 secunde
DailyBusiness
Lovitură cruntă din partea BNR! Cresc ratele românilor
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Românii care trebuie să-și verifice cardurile. Se dau banii de la stat
Ego.ro
Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
INSP avertizează asupra pericolului virusului West Nile transmis prin înțepătura de țânțar
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!