Ce trebuie să ai în dormitor, potrivit zodiacului chinezesc, ca să atragi dragostea. Explicațiile oferite de Anca Dimancea

Anca Dimancea, a vorbit, recent, despre ce trebuie să aibă oamenii în dormitor, pentru a atrage dragostea.
Filip Stan
20 oct. 2024, 23:21
Ce trebuie să ai în dormitor, potrivit zodiacului chinezesc, ca să atragi dragostea. Explicațiile oferite de Anca Dimancea

Anca Dimancea, a vorbit, recent, despre ce trebuie să aibă oamenii în dormitor, pentru a atrage dragostea.  Asta, potrivit zodiacului chinezesc, conform căruia fiecare semn aparține unui triunghi de alianță.

Citește și: Anca Dimancea, sfaturi Feng Shui în dormitor. De ce e nevoie să ai două noptiere, iar patul să nu stea pe peretele cu baia

Anca Dimancea, despre lucrurile care nu trebuie să lipsească din dormitor

Anca Dimancea a vorbit la WOWZodiac despre ceea ce trebuie să facă oamenii în Feng Shui pentru a atrage dragostea. Specialista a explicat ce amulete trebuiesc puse în dormitor pentru a atrage dragostea.

Semnele zodiacale șobolan, dragon și maimuță au nevoie de Cocoșul Auriu, potrivit specialistei.

„Pentru triunghiul de alianță: Șobolan, Dragon, Maimuță, toți acești nativi au nevoie ca animal de dragoste de Cocoșul Auriu.

Cocoșul Auriu se amplasează în dormitor numai în vest. Dacă nu îl lăsați în vest, nu veniți la mine să îmi spuneți că nu v-ați găsit dragostea. Cum măsurăm și ce facem? Urmăriți emisiunea anterioară de la Ana de la WOWbiz, pentru că eu am măsurat cum să măsurăm pentru că am explicat acolo.

Acest cocoș se deschide și înăuntru este cuarțul roz. Cuartul roz este cristalul de dragoste. Acest triunghi de alianță trebuie să poarte amuleta cu Cocoș de Aur în permanență, fie în geantă, fie în borsetă, în buzunar.

Ea trebuie să fie cu tine pentru că aceasta atrage dragostea. Atrage partenerul potrivit la momentul potrivit, pentru a rămâne în relație cu acea persoană, o relație de durată cu cineva serios și potrivit”, a spus aceasta.

Pentru triunghiul de alianță bivolul, șarpele și cocoșul este nevoie de calul roșu. Anca a explicat motivul pentru care este importantă această culoare.

„Triunghiul următor de alianță este Bivol, Șarpe, Cocoș și are ca animal de dragoste Calul Roșu. Trebuie să fie roșu, nu un cal alb, nu unul auriu, albastru sau alte nuanțe, el trebuie să fie roșu. Acel cal roșu remediu se amplasează în sectorul de sud al dormitorului. Amuleta se poartă și ea, pentru a aduce partenerul”.

„Acel cal roșu remediu se amplasează în sectorul de sud al dormitorului. Amuleta se poartă și ea, pentru a aduce partenerul”, a adăugat aceasta.

Totodată, tigrul, calul și câinele au nevoie de iepurele verde. Anca a ținut să precizeze faptul că remediile nu mai sunt necesare dacă deja avem o relație de lungă durată sau o căsnicie. Însă, dacă acestea sunt achiziționate acum, atunci se vor păstra pe viitor.

„Următorul triunghi este cel format din Tigru, Cal și Câine. Deci triunghiul justițiarilor care au ca remediu de dragoste Iepurele Verde. Aceste remedii nu le mai folosim decât dacă le-am avut din trecut.

Dacă avem deja o relație de căsătorie sau o relație de lungă durată, nu ne mai trebuie să le achiziționăm acum.

Dacă nu avem relația, le achiziționăm, le amplasăm și apoi le vom ține, nu le aruncăm. Iepurele Verde trebuie să fie amplasat în Estul dormitorului”, a mai spus ea.

Iepurele, Oaia și Mistrețul au nevoie de șobolanul albastru. Specialista a susținut că el poate funcționa și ajuta oamenii să încheie relații toxice.

„Ultimul triunghi este cel format de nativii Iepure, Oaie și Mistreț, triunghiul diplomaților se numește care au Șobolanul Albastru ca zodie de dragoste.(…) Este esențial remediul în dormitor, este mai important decât amuleta pentru că acela va aduce persoana potrivită. Pentru cei care sunt într-o relație toxică și nu prea știu cum să scape din ea, dar își doresc cu ardoare o relație adevărată, una cum trebuie, aceste remedii vă vor ajuta să scăpați mai repede din relație. Există posibilitatea unei despărțiri, au fost și oameni nepregătiți care nu se aflau cu persoana potrivită și au găsit persoana potrivită ulterior”, a mai adăugat ea.

Citește și: Anca Dimancea, zodiac chinezesc: Luna de Câine este una foarte tumultuoasă. Atenţie la Steaua bolilor şi a pierderilor!

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Gara din România, demolată pentru a face loc uneia moderne, la standarde europene. Clădirea nouă nu e pe placul tuturor, deși cea veche ajunsese o ruină
Capital.ro
Ordin UE. Se schimbă cărțile de identitate și pașapoartele. România e obligată
Playtech.ro
Mmmbună, o mai ții minte pe Gina Felea? Cum arată vedeta la 40 de ani! Nu o recunoști
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Ambasadorul Rusiei la Londra acuză Marea Britanie că duce un război de la distanță în Ucraina: „Ucide soldați și civili ruși”
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Trucurile Reginei au salvat-o pe Prințesa Kate de multe ori. Secretele Modei Regale
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență
Cancan.ro
Marele absent de la nunta lui Iancu Sterp. De ce a lipsit Culiță Sterp de la nunta fratelui său
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Cresc pensiile garantat pe 1 ianuarie. Se știe procentul. Ministrul Muncii, anunț făcut la TV
StirileBZI
Salariul minim brut va fi majorat de la 1 ianuarie 2025! Patronatele se opun, sindicatele cer mai mult
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
O mamă și fiica ei de 3 ani au murit într-un accident rutier din Brăila. Șoferul tractorului nu avea permis
MediaFlux
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Legende din piaţa financiară: Culoarea cravatei şefului Federal Reserve şi dobânzile dolarului