Ce trebuie să faci ca să facă SEX cu tine de la PRIMA ÎNTÂLNIRE. Vezi paşii

Prima intalnire poate fi deschizatoare de drumuri si chiar de usi de dormitor. Daca barbatul stie sa se comporte, chiar si cea mai nesigura femeie poate ajunge intre asternuturile sale chiar de la prima intalnire.
Alina Costache
20 nov. 2013, 07:17
Ce trebuie să faci ca să facă SEX cu tine de la PRIMA ÎNTÂLNIRE. Vezi paşii

Orice barbat isi doreste, in sinea lui, sa ajunga in pat cu femeia pe care a scos-o la prima intalnire, insa principalul obstacol care sta intre el si o noapte fierbinte tine de prejudecati.

Ca in orice fel de relatie – profesionala, familiala, amicala sau amoroasa – comunicare este cheia, mai exact, ceea ce transmite fiecare despre sine. Daca de la bun inceput, barbatul, prin vorbele si gesturile sale, ii sugereaza femeii care ar avea chiar si un dram de misoginism, de sentiment de superioritate fata de sexul feminin sau de prejudecata, atunci acesta isi poate lua adio de la o noapte de sex. Nicio femeie nu-si doreste alaturi de ea un barbat care se crede superior ei, indiferent din ce punct de vedere.

Pasul 1: sa demonstreze ca nu are preconceptii

Asadar, de la bun inceput, conversatia trebuie sa porneasca de pe picior de egalitate. Cu alte cuvinte, in discutie, chiar si atunci cand subiectul nu va vizeaza pe amandoi, ci este doar un comentariu pe marginea unei situatii in care sunt implicate alte doua persoane (poate vorbiti despre doua cunostinte indepartate pe care le aveti in comun), barbatul nu trebuie sa se manifeste in niciun fel vehement, nu trebuie sa critice sau sa judece (indiferent de parerea lui adevarata). Poate femeia povesteste despre actul de infidelitate al unei prietene sau al unei cunostinte d-ale sale. Este indicat ca barbatul cu care a iesit la prima intalnire sa arate ca respecta decizia persoanei adulterine (indiferent daca o cunoaste sau nu) si sa dea de inteles ca este constient ca orice act de infidelitate are doua cauze, mai exact, ambii parteneri din relatia oficiala. El trebuie sa spuna ca, pana una alta, nu este treaba lui si ca nu este genul de om interesat de vietile altora, ca si el a gresit “cand era tanar” si ca nu este in masura sa judece pe nimeni. Mai mult, ca doar partenerii din relatie pot comenta pe marginea actului de infidelitate al unuia dintrei ei, caci acestia stiu cel mai bine ce s-a intamplat in relatia dintre ei.

Concluzia: barbatul nu trebuie sa dea dovada de prejudecati de niciun fel la prima intalnire, daca vrea ca femeia de langa el sa se simta in largul ei, destinsa si mai ales deschisa la aventura. Astfel, el ii transmite indirect ei ca nu o va judeca daca face ceva aparent “iesit din comun”.

CITEŞTE ŞI: Lucruri pe care trebuie să le faci la PRIMA ÎNTÂLNIRE

Pasul 2: sa arate ce are mai bun, fara sa dea impresia ca se lauda

Orice om are cel putin un lucru care tine de el si cu care se mandreste in sinea lui. Este vorba de ce este mai bun in el. La prima intalnire trebuie sa scoti in evidenta tocmai acest lucru, indiferent de natura lui. Poate a avut un prieten, o cunostinta sau poate chiar a dat peste un necunoscut in spital care avea urgenta nevoie de o transfuzie de sange si el s-a oferit sa-l ajute pentru ca era compatibil. O astfel de intamplare merita spusa mai departe, mai ales la prima intalnire, dar fara lauda de sine! Sau poate a gasit, cand era mic sau chiar recent, o pisica sau un caine pe strada si i s-a facut mila si l-a luat in casa. Orice femeie, chiar daca nu-i plac animalele (slabe sanse!), va fi incantata de acest gest omenesc. Sau poate barbatul ii povesteste o intamplare la serviciu cand a luat asupra lui o vina care nu-i apartinea doar ca sa-si ajute un coleg apropiat aflat in dificultate in fata sefului. Pana una alta, nu conteaza povestea. Conteaza doar sa fie spusa cu modestie si, bineinteles, sa fie totusi adevarata!

Pasul 3: sa-i arate ca este interesat cu adevarat de ea

Unii barbati nu stiu sa-si arate interesul fata de o femeie. O invita in oras si stau minute in sir uitandu-se pe smartphone sau vorbind despre ei insisi. Ei bine, ca un barbat sa atraga cu adevarat o femeie trebuie mai intai sa-si manifeste interesul fata de ea. O pot face prin a-i pune tot felul de intrebari legate de viata ei si prin a-i asculta cu interes raspunsurile. Un prim semn ca un barbat este interesat de o femeie tine de faptul ca o asculta, in ciuda distragerilor de atentie. Dupa prima jumatate de ora in care au conversatie, el poate introduce in discutie si afirmatii care tin de frumusetea ei, de stilul ei, de gusturile ei: “Esti printre putinele femei pe care le-am intalnit care asorteaza portofelul cu geanta” sau “Stiu ca poate suna ceva, dar ti-am remarcat ochii datorita bascii din fetru caramizie pe care ai purtat-o cand te-am intalnit prima oara!”. Este chiar indicat ca barbatul sa spuna clar ce i-a atras atentia prima oara cand a vazut-o, ce i-a placut la ea. Ce-i drept, ar trebui sa evite marturisiri de tipul “N-am putut sa-mi iau ochii de la fundul tau!” chiar daca este adevarul gol-golut.

Pasul 4: sa petreaca mai mult timp cu ea

Prima intalnire nu trebuie sa se rezume la o ora intr-o cafenea. Daca barbatul are planuri “marete”, atunci ar trebui sa se asigura ca si el, si ea pot sta mai mult la intalnire. Astfel ca, dupa cinema sau teatru, dupa masa in oras, dupa cafea, el ar trebui sa-i propuna o plimbare pe care s-o lungeasca intentionat. Timp in care pot discuta vrute si nevrute, o poate lua in brate daca ii este racoare, poate profita de décor, de luminile noptii care dau o atmosfera mai romantica. Toate acestea ii deschid toate portile in a se apropia fizic de ea, in a o saruta si a-i starni excitatia.

Pasul 5: sa nu uite de beneficiile alcoolului

Poate este prea frig pentru o plimbare indelungata, poate nu aveti pe unde sau poate ea nu este incaltata corespunzator (femeile si tocurile lor!). Atunci cea mai buna optiune pentru a petrece mai mult timp impreuna si a “incalzi” atmosfera este alcoolul. Nu spunem ca o femeie trebuie imbatata pentru a fi bagata in pat, ci ca atmosfera dintre o femeie si un barbat se poate destinde exact cat trebuie daca exista si o sticla de vin (sau altceva) in cadru. Chiar daca ea spune ca nu obisnuieste sa bea alcool, barbatul tot o poate imbia cu un cocktail feminin. Pentru orice femeie exista cel putin o bautura alcoolica potrivita. Poate nu se da in vant dupa vinul sec, dar poate ii place cel dulce licoros, poate nu-i place taria, dar exista sigur un cocktail pe gustul ei care contine tarie. Tot ce trebuie sa faca barbatul este sa afle (intreband-o, pur si simplu), ce bautura bea din cand in cand, ce gust ii place sau displace. Oricum ar fi, un pahar de alcool (pentru destindere), o masa mica (pentru proximitate fizica) intr-un bar semiluminat (pentru atmosfera) sunt “preludiul” perfect pentru o noapte incendiara.

Citeste mai mult pe lyla.ro

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Olena Zelenska vizată de un fake news privind achiziția unui Bugatti de lux
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?