Ce trucuri are Relu Pănescu pentru Survivor All Stars. Metodele pe care le-a folosit cel mai bătrân concurent pentru a fi pregătit pentru confruntarea campionilor de la PRO TV: „Totul decurge natural”

Nu mai exte mult, iar pe PRO TV va debuta sezonul All Stars al emisiunii Survivor! Se anunță un show incendiar, deoarece pe listele de concurenți se regăsesc unele dintre cele mai controversate personaje ale sezoanelor trecute. Relu Pănescu a acceptat cu drag această nouă provocare, iar pentru a fi în formă pentru competiție, Relu face deja eforturi susținute. Iată ce trucuri are „în mânecă” pentru a face față probelor de foc.
Filip Stan
09 ian. 2024, 13:08
Ce trucuri are Relu Pănescu pentru Survivor All Stars. Metodele pe care le-a folosit cel mai bătrân concurent pentru a fi pregătit pentru confruntarea campionilor de la PRO TV: „Totul decurge natural”
Ce trucuri are Relu Pănescu pentru Survivor All Stars. Metodele pe care le-a folosit cel mai bătrân concurent pentru a fi pregătit pentru confruntarea campionilor de la PRO TV: „Totul decurge natural”

Cum s-a pregătit Relu Pănescu, cel mai în vârstă participant, pentru Survivor All Stars. Relu Pănescu, membru al echipei Războinicilor în cadrul Survivor România 2022, se antrenează intens pentru competiția de amploare Survivor All Stars. La 50 de ani, Pănescu a fost cel mai în vârstă concurent al sezonului respectiv.

Citește și: „L-am pierdut pe băiețelul meu”. Bogdan Mocanu, distrus de durere. Abia acum a găsit puterea să vorbească despre tristul eveniment

Relu Pănescu își propune să obțină rezultate remarcabile în cadrul ediției Survivor All Stars și speră ca echipa Războinicilor să îi depășească pe rivalii din tribul Faimoșilor. Relu Pănescu a acceptat fără ezitare provocarea Survivor All Stars și abia așteaptă să își reîntâlnească colegii. Fiind cel mai în vârstă participant al sezonului Survivor România 2022, acum depune eforturi susținute pentru a-și depăși propriile limite.

Relu Pănescu s-a angajat în antrenamente intense la sala de forță și afirmă că își menține aceeași greutate ca atunci când a pornit pentru prima dată parcursul său la Survivor România. Războinicul se pregătește cu determinare pentru a face față tuturor provocărilor ce îl așteaptă în jungla din Republica Dominicană, la Survivor All Stars.

„Pot spune că am exact același număr de kilograme, respectiv 83 Kg, ca în urmă cu doi ani de zile când am plecat pentru sezonul 3, de la Survivor România 2022. Nu fac nimic anume pentru a slăbi sau a mă îngrășa, totul decurge normal de la sine, eu nu forțez niciodată lucrurile, la mine există un autocontrol foarte bine setat, pentru că încerc să găsesc un echilibru între mine și tot ceea ce mă înconjoară. Am început într-adevăr să merg la sala de fitness și la piscină de vreo câteva săptămâni, pentru a intra într-o stare de tonifiere a organismului și pentru a-mi dezmorți ligamentele, articulațiile, tendoanele, musculatură.”, a declarat Relu Pănescu pentru Ciao.ro.

Relu Pănescu a dezvăluit că a primit cu foarte mare entuziasm invitația de a participa la sezonul Survivor All Stars și că nu a stat deloc pe gânduri. Concurentul este nerăbdător să aibă din nou parte de adrenalină și situații neașteptate.

„Primul gând în momentul în care am primit propunerea de a participa la Survivor All Stars a fost, de fapt, un amalgam de emoții, care s-a manifestat printr-o explozie de bucurie, trăind la intensitate maximă momentul în sine, unul de-a dreptul euforic. Totodată este onorant pentru mine ca la vârsta de peste 52 de ani, să fiu convocat, să fac parte din echipa Războinicilor, în cel mai fascinant, cel mai captivant, cel mai plin de suspans, plin de adrenalină, reality game show de televiziune din lume, unde surprizele se țin lanț, unde imprevizibilul se află la fiecare pas, unde trăiești cu adevărat la intensitate maximă fiecare clipă petrecută acolo, unde nici o zi nu seamănă cu cealaltă, unde nu știi la ce anume să te aștepți, unde nu știi ce urmează să se întâmple.” a mai adăugat Relu Pănescu pentru sursa citată.

Pentru Relu Pănescu, participarea la Survivor România 2022, urmată de Survivor All Stars reprezintă un vis împlinit deoarece i-a oferit ocazia să-și demonstreze că poate să-și depășească limitele.

„De acceptat, am acceptat instantaneu, fără să stau deloc pe gânduri, fără nici un fel de ezitare, fără să analizez absolut nimic. Mi-amintesc faptul că nici măcar nu au reușit să încheie propoziția de propunere de participare, iar reacția mea a fost fulminantă, cu un da răspicat, foarte hotărât, pentru că o astfel de șansă apare o dată în viață, este unică, de neegalat, de necomparat, cu nimic altceva, este, în sine, o nouă provocare, o nouă oportunitate de a demonstra că sunt foarte motivat, foarte determinat, foarte hotărât să arăt că pentru mine nu există limite, în afara celor autoimpuse, că nu renunț niciodată la planurile mele, la visurile mele, datorită faptului că din punct de vedere mental sunt foarte puternic, iar gândurile mele pozitive mă ajută de fiecare dată să-mi ating obiectivele, pentru că nu-mi este frică de nimeni și de nimic.” a mai menționat Relu Pănescu.

Citește și: Depresia a adus-o în pragul divorțului! Clipele cumplite trăite de Minodora: „Am intrat în depresie pentru că nu mă vedea”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!