Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Karmen Minune a rămas uimită. „Știi că trebuie să mergi la foarte multă școală”

Karmen Simionescu are o fetiță superbă pe nume Sofia care deși are doar patru ani știe ce vrea să devină atunci când o să crească. În ciuda faptului că mama și bunicul ei au trăit toată viața în lumina reflectoarelor, se pare că nepoata lui Adi Minune nu este atrasă de showbiz.
Alina Costache
05 apr. 2023, 10:23
Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Karmen Minune a rămas uimită.
Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Karmen Minune a rămas uimită.

Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Chiar dacă majoritatea oamenilor tind să creadă că Sofia va călca pe urmele mamei și a bunicului său, ei bine, micuța a dezvăluit că vrea să îmbrățișeze o altă meserie.

Citește și Karmen Simionescu, secretul siluetei sale de invidiat. Cum se menține în formă fiica lui Adrian Minune

Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare

Recent, nepoata lui Adi Minune a dezvăluit că vrea să devină doctor atunci când va crește mare. La auzul acestei declarații Karmen Simionescu s-a declarat puțin șocată, însă nu îi displace această idee.

”Tu știi că trebuie să mergi la foarte multă școală și să înveți foarte mult? Ești pregătită?”, a întrebat-o Karmen pe micuța Sofia care a răspuns imediat afirmativ, potrivit WOWbiz.ro.

Karmen Minune este o mămică tânără și fericită și chiar dacă Sofi este destul de mare, vedeta a dezvăluit că nu își dorește în prezent, un al doilea copil.

„Mi-a și zis deja că își dorește o surioară și mai sunt momente așa prin casă când vine și îmi spune ‘Mami, ai un bebe’ și mă pupă pe burtă și îi zic ‘Nu, nu am’. Pentru moment, eu personal nu îmi doresc, dar Sofi își dorește foarte mult și soțul la fel. Chiar și mama mi-a spus că dacă mai stau, la un moment dat parcă nu mai vrei să o iei iar de la capăt când copilul se face destul de mare să te înțelegi cu el bine de tot. La un moment dat nu o să mai vrei să o iei de la capăt cu biberoane, pamperși, cu tot ce înseamnă un copil. Deci, pentru moment nu”, a declarat Karmen Minune. 

Carmen Simionescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu sora ei

Carmen Simionescu este în culmea fericirii. Artista a anunțat că va fi nașa fetiței surorii sale Adriana, care urmează să nască în curând.

Fiica cea mare a lui Adrian Minune a dezvăluit că este onorată și emoționantă că sora sa mai mică a ales-o să îi boteze primul copil.

Mai mult, Carmen a mărturisit că nu îi vine să creadă că sora sa mai mică cu care are o relație foarte specială va deveni mamă.

„Mai are puțin și naște. Suntem emoționați cu toții pentru că încă nu accept ideea, nu știu, creierul meu nu acceptă ideea că sora mea mai mică are bebe și suntem alături de ea cu tot ce putem. Da, eu voi fi nașa copilului și sunt onorată să fac chestia asta și o fac cu tot sufletul pentru că e vorba de sora mea pe care o iubesc cel mai mult”, a declarat Carmen Simionescu, pentru Antena Stars.

Chiar dacă iubește enorm de mult copii, Carmen Simionescu a mărturisit că nu se grăbește să aducă pe lume un al doilea copil pentru că programul său este destul de încărcat și nu i-ar fi ușor să se ocupe de doi pitici deodată.

„Toată lumea mă întreabă asta, nu știu ce e cu întrebarea asta. Când vă căsătoriți toată lumea zice să faceți un copil, după ce îl faceți pe primul zice toată lumea ”Hai să îl faceți și pe al doilea”. Stați puțin, lăsați-mă puțin să respir și eu. Mi-ar fi greu cu doi, că îmi doresc din tot sufletul să nu fac un copil și să i-l las mamei, îmi doresc să fiu acolo pentru ei”, a mai spus Carmen Simionescu.

Citește și Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui, Adriana, este gravidă: „A crezut că-l păcălesc, mi-a zis că e al lui Karmen”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Insula ieftină și superbă din Grecia. Marea e mereu limpede aici, iar multe dintre plaje sunt pustii
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Care sunt cele mai de succes melodii ale lui Celine Dion. ”My heart will go one” este pe locul doi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Rassemblement National al lui Bardella, aproape de o victorie istorică în al doilea tur al alegerilor legislative franceze
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!