Ce zodii chinezești vor fi cele mai norocoase în acest weekend. Vezi cum arată top 5!

Focuseaza-te pe pașii mici în acest sfârșit săptămână și fii atent la detalii. Gândirea la schimbările mari pe care le dorim este grozav, dar concentrarea asupra micilor detalii ne ajută să ajungem acolo mai repede.
Alina Costache
29 sept. 2023, 06:27
Ce zodii chinezești vor fi cele mai norocoase în acest weekend. Vezi cum arată top 5!

Norocul este puternic pentru 5 zodii chinezești în acest weekend. Înainte de a ajunge la horoscoapele lor, iată mesajele săptămânii pentru noi toți. Uneori, norocul ne aduce oameni care ne ajută să trecem la următorul nivel, ne învață ceva ce nu știam înainte sau pur și simplu ne dau o mână de ajutor într-o perioadă de mare nevoie.

Uneori, acești oameni rămân în viața noastră chiar și după o întâlnire întâmplătoare cu ei. Alteori, ei pleacă după ce și-au jucat rolul. Aprinde o lumânare în această săptămână pentru a-ti exprima în tăcere recunoștința pentru toate sufletele care ti-au venit în ajutor până acum în viață și pentru cele care o vor face în viitor. Atunci fii pregatit ca norocul sa iti aduca altele noi.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu octombrie 2023: Marte atinge punctul de karma. Soarele și Mercur ajung în zona câștigurilor

Focuseaza-te pe pașii mici în acest sfârșit săptămână și fii atent la detalii. Gândirea la schimbările mari pe care le dorim este grozav, dar concentrarea asupra micilor detalii ne ajută să ajungem acolo mai repede. În plus, obiectivul cel mare se poate schimba uneori pe măsură ce devenim mai experimentați și realizăm că țintisem la un lucru greșit sau că eram prea naivi. Acum, să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în această săptămână.

5. Dragon
Norocul spiritual

Dragon, norocul tău în această săptămână este foarte supranatural. Așa că nu fi surprins dacă ți se întâmplă cele mai ciudate lucruri în următoarele șapte zile. Dacă te temi de entități sau experiențe supranaturale, poartă cu tine o piatră de palmier obsidian sau poartă un pandantiv din obsidian pentru a-ți da curaj sufletului tău.

Aceste experiențe nu sunt aici pentru a te speria, ci pentru a face ceva specific pentru viața ta care va fi în favoarea ta. Aceia dintre voi care sunteți religioși sau faceți parte dintr-o comunitate spirituală pot experimenta acest lucru în timp ce sunteți în comuniune cu ceilalți. Fii atent când miracolul îți binecuvântează viața, dar nu te lăuda cu asta. S-ar putea să atragi invidia.

4. Bivol
Nimic de noroc

Bivol, ia-ti inima în dinti. Norocul nu face întotdeauna lucrurile pentru noi așa cum ne dorim. Uneori, elimină influențele și energiile negative din viața noastră, astfel încât să simțim că nu se întâmplă nimic. S-a întâmplat ceva și pur și simplu nu erai conștient de asta.
Alteori, norocul face să dispară o oportunitate din viața noastră, pentru ca noi să ne dăm seama mult mai târziu că nu a fost o oportunitate, ci o capcană urâtă. Dacă te simți plictisit sau nemulțumit de viața ta, fă un ritual de lumânare săptămâna aceasta pentru a mulțumi universului că te susține în culise. O lumânare galbenă este cea mai bună în acest scop.

3. Șarpe
Mare noroc

Sarpe, norocul tău săptămâna aceasta este puțin ciudat. Te vei simți copleșit de multele tale sarcini și responsabilități. Exact așa te binecuvântează norocul în acest moment. La urma urmei, să ti se ofere postul de șef al unei companii dintre mulți candidați este norocos, dar acest rol aduce multe responsabilități. Aplica această metaforă în viața ta așa cum se potrivește, chiar dacă ești un părinte singur.

Citește și: Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai infidele zodii. Cum se comportă nativii când sunt prinşi călcând strâmb

Unii dintre voi vor beneficia de un ritual de lumânare verde în această săptămână pentru a vă spori norocul monetar în săptămânile următoare. Asigurați-va că lumânarea este făcută din ceară naturală, cum ar fi ceara de albine sau ceara de soia. Și, dacă este posibil, puteți susține o afacere mică, cumpărând o lumânare de vrăji verde de la un artizan de vrăji.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!