Cea mai bună legumă care ajută la scăderea glicemiei. Lidia Fecioru: „Este benefică pentru diabetici. Nu ezitați să o consumați”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus care este leguma care ajută la scăderea glicemiei, plus alte remedii naturiste de sezon.
Filip Stan
21 iul. 2024, 12:24
Cea mai bună legumă care ajută la scăderea glicemiei. Lidia Fecioru: „Este benefică pentru diabetici. Nu ezitați să o consumați”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”,  un leac minune care este bun pentru persoanele care au diabet. Este vorba despre perele de pământ, cunoscute și sub numele de napi.

Deși nu vindecă diabetul, aceste legume ajută la scăderea glicemiei și îmbunătățesc circulația periferică, afectată adesea de această afecțiune. Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, consumul a două-trei legume de trei ori pe zi, fie fierte, fie crude, poate fi benefic.

Condimentul care reduce cu până la 25% efectele îmbătrânirii. Lidia Fecioru: „Ajută la refacerea colagenului”

Aceste legume sunt foarte bogate în nutrienți esențiali precum calciu, zinc, fier, natriu, magneziu, fosfor și vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9 (acid folic) și C, având 20 mg de vitamina C. Lidia Fecioru îi îndeamnă pe toți cei care au acces la aceste legume să nu ezite să le consume, deoarece sunt extrem de benefice pentru sănătate.

„O plantă foarte bună pentru cei care sunt diabetici. Nu-i vindecă de diabet, dar îi ajută la scăderea glicemiei. Ajută foarte mult la circulația periferică, la multe chestii pe care diabetul le distruge în corp. Este vorba despre perele de pământ, acele flori galbene înalte care fac ca niște mere în pământ. Nap se numește leguma.

Se spune că cei care au probleme cu glicemia și chiar dacă își iau tratamentul, tot 200 se menține glicemie, sunt recomandate două-trei legume de 3 ori pe zi, fierte cam 20 de minute sau în stare crudă.

Sunt foarte bogate în calciu, zinc, fier, natriu, magneziu, fosfor, vitamina A, vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B9 care e acidul folic și vitamina C. Are 20 de mg de vitamina C. Nu ezitați să consumați dacă aveți de unde să le luați. Sunt nemaipomenite”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit beneficiile extraordinare ale crăițelor. Aceste flori nu doar că adaugă o aromă deosebită compotului, dar sunt excelente pentru sănătate, ajutând la scăderea glicemiei, curățarea ficatului și eliminarea metalelor grele din corp.

„Acum este sezonul crăiţelor. Le putem pune la compot, 1-3 floricele la borcanul de 1 litru, pentru că au o aromă de nu vă vine să credeţi. Pe lângă aromă, este foarte bună pentru dischinezie biliară, scăderea glicemiei, curăţă ficatul şi corpul de metale grele.

Ceaiul de crăiţe este aur curat. Se pune o floare, la un pahar de apă. Puteam usca floarea, sfărâmăm mărunt între palme şi aşa să o avem pentru la iarnă. Acest ceai miroase frumos și este foarte bun pentru sănătate. Puteam scăpa şi de furnici, dar şi de ţânţari sau muşte.

Totodată, această floare este şi un îngrășământ natural. Din uleiul de crăiţe se face şi spray-ul împotriva muştelor”, a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, o nouă rețetă care îți scade glicemia. Băutura pe care trebuie să o bei pe stomacul gol

Recent, Lidia Fecioru a venit în ajutorul celor care au probleme cu glicemia și a dezvăluit o rețetă prin care o pot scădea.

”Există oameni care, chiar dacă își iau tratamentul pentru zahărul ridicat în sânge, au momente când le crește foarte tare acest nivel. Pe lângă tratamentul administrat, ar putea să își mai facă o procedură de lapte cu dovleac. Prin urmare, se pun într-un blender 150 de grame de semințe de dovleac, curățate. Se pun 4 pahare de apă, de 150 grame apă spre 200. Se amestecă bine la blender și compoziția se trece printr-o sită, ca să rămână zeama fără pulpă și se toarnă amestecul rezultat înapoi în blender”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și De ce bucătarii cu experienţă înmoaie pastele înainte de a le găti. Trucul pe care puţini români îl ştiu

”Acum, se toarnă o jumătate de linguriță de scorțișoară și vreo 4-5 prune uscate. Se amestecă cu blenderul. Se pune într-un borcan de sticlă și se păstrează la frigider. Această cantitate se bea 4 zile, cu o jumătate de oră înainte de masă, pe stomacul gol, o dată pe zi. Bem câte 100 de grame dimineața, 100 de grame la prânz și 100 de grame seara, 4 zile, pe stomacul gol. Apoi, facem 4 zile pauză și tot așa de câteva ori. Este foarte bună pentru scăderea rapidă a glicemiei, pentru cei care nu o pot scădea foarte repede. Sunt foarte mulți care au această problemă. Se poate aplica atât copiilor, cât și adulților”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”.

Citește și De ce să pui apă minerală în compoziția chiftelelor. Trucul cunoscut doar de adevăratele bucătărese

Spynews
Cine e presupusa iubită a lui Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu. Primele declarații ale tinerei despre relația pe care o are cu antrenorul
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Animalul din România pe care nu vrei să-l vezi niciodată. E abil în camuflaj și e mai periculos decât un urs înfometat
Capital.ro
Banii cash sunt gata să dispară. Anunțul Băncii Naționale pentru cei cu numerar
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă! Vlăduța Lupău, apariție spectaculoasă la botezul fiului său. Detaliul unic pe care puțini l-au observat
DailyBusiness
Milioane de oameni vor avea CIPURI ÎN CREIER. Ce vor putea face cu ele
Adevarul
Dispariția celui numit „Bill Gates al Marii Britanii“, în naufragiul misterios al unui iaht de lux în Sicilia, scoate la iveală legăturile sale cu serviciile secrete
Spynews
Mihai Trăistariu vrea să fie readus la viață cu ajutorul unei proceduri de criogenare. Câte sute de mii de euro trebuie să plătească: ”Mi-am anunţat şi prietenii”
Spynews
Mesajul lui Ed Sheeran pentru români, înainte de concertul de sâmbătă! Ce trebuie să știe cei care și-au cumpărat bilete la show-ul îndrăgitului cântăreț / VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu era să declanșeze un război. România a trăit periculos
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Am aflat pe cine suspectează Ilie Năstase că este amantul Ioanei. E un milionar român
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Noi ajutoare din partea statului, de la 1 septembrie! Cine sunt românii care primesc sume de ordinul miilor de lei
Capital.ro
Patrick Mouratoglou a spus adevărul despre Simona Halep: Răul este făcut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
substantial.ro
Cele mai rapide rețete pentru negrese gustoase: gata în mai puțin de 20 de minute!
MediaFlux
Seful Casei de Pensii recunoaște. CÂTE decizii de recalculare SUNT GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...