Cea mai copleșitoare suferință din viața lui Aurelian Temișan: „Povestea lor a început aici, dar ea trebuie să continue. Știi ce facem noi aici? Dăm dovadă de egoism”

În urmă cu un deceniu, Aurelian Temișan și-a pierdut tatăl, iar la nici un an de când acesta s-a stins, artistul a pierdut-o și pe ființa care i-a dat viață. A fost, cu siguranță, cea mai copleșitoare suferință de care Aurelian Temișan a avut parte în această viață.
Irina Dumitrescu
22 apr. 2024, 11:48
Cea mai copleșitoare suferință din viața lui Aurelian Temișan:

Aurelian Temișan și-a dorit ca, după moartea tatălui său, să o păstreze pe mama lui cât mai mult posibil lângă el. Dar femeia suferea de o boală gravă, iar ultimele săptămâi și le-a petrecut pe un pat de spital, dependentă fiind de aparate. Mai putea fi ținută în viață, dar acesta ar fi fost un gest de egoism, așa cum i-a spus artistului medicul care îi îngrijea mama.

Cea mai copleșitoare suferință din viața lui Aurelian Temișan: „Povestea lor a început aici, dar ea trebuie să continue. Știi ce facem noi aici? Dăm dovadă de egoism”

Tata s-a dus acum 10 ani, iar mama la 11 luni după. Am vorbit cu doctorul care a îngrijit-o pe mama până la ultima suflare și mi-a spus: „Aurelian, eu pot să o mai țin, pentru că pot să fac asta, dar ea nu mai e aici. Povestea lor de 49 de ani de stat împreună a început aici, dar ea trebuie să continue, știi ce facem noi aici? Dăm dovadă de egoism să o ținem”. Atunci am înțeles și am zis „Mulțumesc, Doamne, pentru clipele petrecute împreună, fă-i să se revadă”, a dezvăluit Aurelian Temișan în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citeste si Care este dieta lui Aurelian Temișan. Actorul are o slăbiciune pentru un fel de mâncare: „Nu aș renunța niciodată la asta”

Acela a fost momentul în care artistul a înțeles că îi făcea mai mult rău decât bine mamei lui și, resemnat în fața morții femeii care i-a dat viață, Temișan a decis să îi permită acesteia să se întâlnească în Ceruri cu bărbatul căruia i-a fost alături jumătate de secol.

Din momentul în care s-a dus tata, am simțit o tristețe în tot comportamentul mamei. Îi spuneam că o luăm la București, nu a vrut, i-am zis că Dora crește, ea avea doi ani și mi-a spus: „Da, dar aia e familia ta, jumătate din familia mea s-a dus”. Nu ai cum, nu ai ce să faci decât să te resemnezi”, s-a mai confesat artistul.

Citeste si Motivul pentru care Monica Davidescu și-a păstrat numele după căsătorie. Nu o cheamă Temișan: „Nu știu dacă eu am făcut cel mai bine”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Opt persoane și-au pierdut viața într-un incendiu devastator într-un centru comercial din Zigong, China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'