Cea mai dură profeție făcută de Arsenie Boca! Ce a spus marele duhovnic chiar înainte să moară: „România va fi lovită de bolovani de foc”

Arsenie Boca este considerat de cei mai mulți români unul dintre cei mai mari duhovnici români din toate timpurile. În repetate rânduri, profețiile sale s-au adeverit. Totuși, unele dintre ele sunt extrem de sumbre, iar cea mai dură a fost făcută chiar înainte să moară.
Alina Costache
02 nov. 2023, 16:11
Cea mai dură profeție făcută de Arsenie Boca! Ce a spus marele duhovnic chiar înainte să moară: „România va fi lovită de bolovani de foc”
Cea mai dură profeție făcută de Arsenie Boca! Ce a spus marele duhovnic chiar înainte să moară: „România va fi lovită de bolovani de foc”

Aresenie Boca reprezintă pentru mulți români cel mai mare duhovnic al secolului al-XX-lea. Pe parcursul vieții sale, marele preot a făcut o serie de profeții care au devenit realitate. Printre aceastea se numără și moartea soților Ceaușescu „în zi de sărbătoare”. Nicolae și Elena Ceaușescu au fost executați în ziua de Crăciun a anului 1989.

Citește și: Cum poți scăpa de necazurile vieții. Arsenie Boca dezvăluit totul înainte să moară: „Dumnezeu ne dă după cuvintele noastre”

Totuși, unele dintre profețiile lăsate de Arsenie Boca sunt și unele care ne înfioară până în profunzimea ființei noastre. Marele duhovnic a văzut o mare invazie a Rusiei în România, dar și țara noastră lovită de „bolovani de foc” care vor face distrugeri masive.

Cea mai dură profeție făcută de către Arsenie Boca a fost chiar înainte de moartea sa. El vorbește despre o posibilă invazie a României de către trei țări: Bulgaria, Ungaria și Rusia.

Arsenie Boca a făcut, de-a lungul vieţii sale, numeroase profeţii, însă cea de mai jos, rostită în prezenţa unui martor, Vasile Șerbu, este apocaliptică.

Dohovnicul vorbea despre o “hidră cu răsuflarea otrăvitoare, o spurcăciune care va fi peste tot: la serviciu, în magazine, în politică”.

„S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo. Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte, dar aceasta va fi peste foarte mulţi ani şi nouă nu ne va fi dat să vedem. Prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi”, este previziunea lui Arsenie Boca despre România și Rusia.

„România ar putea fi ocupată de Rusia. Țara noastră va fi ocupată de cele trei țări, care vor fi lovite de „bolovani de foc”, a profețit Boca.

Duhovnicul a mai spus că aproape toţi oamenii îşi vor pierde speranţa în lupta finală care se apropie. Părintele Arsenie Boca a anticipat în anii 1945-1946 că un popor „fără cruce” va apărea de la Răsărit și va aduce cu sine mari si multe orori. Arsenie Boca a spus că Apocalipsa nu va veni ca o distrugere bruscă, ci va fi un proces lent, cu oamenii suferind pe rând.

„Cine va rămâne din războiul ăsta va fi ales ca grâul din pleavă” – spunea Părintele Arsenie Boca.

Cine a fost Arsenie Boca

În perioada tulburătoare a anilor 1945-1946, în timpul căreia comunismul își făcea loc treptat în România, iar tensiunile politice erau în creștere, Arsenie Boca a început să facă profeții notabile. Această perioadă a coincis cu momentul în care călugărul a fost închis din motive politice, oferindu-i timpul necesar pentru reflecție și pentru a se dedica studiului profund al textelor religioase.

În mijlocul incertitudinii și schimbărilor acelei vremi, el și-a concentrat atenția asupra viitorului țării și a profețit evenimente care ulterior au stârnit întrebări și neliniște. Datorită cunoașterii sale profunde a Bibliei și a textelor religioase, Arsenie Boca a devenit recunoscut ca un profet în ochii multora, iar de-a lungul timpului, multe dintre avertismentele sale au devenit din ce în ce mai relevante, generând dezbateri intense cu privire la semnificația lor pentru România și lumea în general

Citește și: Profețiile părintelui Arsenie Boca despre viitorul României. Venirea americanilor și căderea comunismului

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea cu plaje ca în Miami, dar prețuri pentru orice buzunar. Tot mai mulți români vin aici, se ajunge la ea repede și ușor
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Un român, mare vedetă pe Netflix. Este milionar, cunoscut la nivel mondial
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Larry, pisica de la Downing Street, rămâne constantă după schimbările politice majore
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!