Cea mai frumoasă femeie din lume în anii ’60, căsătorită fără să ştie

O legendă a cinematografiei italiene a descoperit de curând că este din nou o femeie căsătorită, încă din anul 2010, cu un bărbat spaniol cu care a fost logodită în 2006, deşi actriţa nu şi-a dat niciodată consimţământul pentru acea căsătorie.
Romania TV
30 ian. 2013, 18:06
Cea mai frumoasă femeie din lume în anii '60, căsătorită fără să ştie

Gina Lollobrigida, o femeie frumoasă care făcea să se întoarcă după ea multe capete în tinereţe, spune că nu şi-a imaginat niciodată că va descoperi la vârsta de 85 de ani că va deveni o femeie căsătorită fără consimţământul ei, cu un bărbat mai tânăr cu 34 de ani decât ea.

Acest incident dezagreabil a început pentru actriţa italiană, supranumită „Lollo”, în anul 2006, atunci când s-a logodit cu un antreprenor spaniol, Javier Rigau Rafols, şi a anunţat că se va căsători cu acesta. Pe atunci ea avea 79 de ani, el 44 de ani, iar presa internaţională era pasionată de povestea lor de iubire ieşită din tipare. Cei doi s-au întâlnit prima dată la Monte Carlo, pe când actriţa avea 57 de ani, iar iubitul ei avea 23 de ani. Diva spunea că la început totul a fost doar atracţie fizică iar dragostea a venit mai târziu.

Verificând trecutul viitorului soţ, jurnaliştii spanioli au început să îl acuze pe acesta, afirmând că Javier este în realitate homosexual şi un vânător de zestre. Actriţa italiană a renunţat în acel moment la proiectele ei matrimoniale şi a rupt logodna cu Javier Rigau Rafols.

În urmă cu câteva săptămâni însă Gina Lollobrigida a descoperit că nunta ei cu Javier Rigau Rafols a avut loc în 2010 la Barcelona, în absenţa ei, pe baza unei procuri semnate de mână.

„M-a făcut să semnez câteva documente în limba spaniolă, spunând că erau pentru un proces împotriva avocatului său”, a declarat celebra actriţă italiană. „Astăzi, sunt sigură că a făcut acest lucru pentru a-mi moşteni averea”, a adăugat ea, care s-a adresat poliţiei italiene şi a solicitat iniţierea unei anchete oficiale.

Gina Lollobrigida a renunţat în urmă cu mai mulţi ani la actorie pentru a se concentra asupra pasiunilor ei, fotografia şi sculptura.

Singura căsătorie a actriţei italiene, cea cu medicul iugoslav Milko Skofic, a durat 22 de ani, iar divorţul a fost pronunţat în 1971.

Lollobrigida s-a aflat întotdeauna în umbra Sophiei Loren, deşi mulţi afirmă că a fost o femeie mai frumoasă decât aceasta. În anii ’50 şi ’60, Lollobrigida a fost numită „cea mai frumoasă femeie din lume”.

Printre cele mai celebre filme ale sale se numără „Solomon şi Sheba”, „Pâine, dragoste şi fantezie” şi „Notre Dame din Paris”.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Stațiunea perfectă pentru pensionari în august. E ferită de aglomerație, are ape termale, peisaje frumoase și foarte puțini români știu de ea
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Melania Trump va publica prima carte de memorii în această toamnă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!