Cea mai frumoasă gimnastă din lume! Cine este Olivia Dunne, tânăra care câștigă sute de mii de euro pe lună din rețelele sociale

Este bine știut faptul că majoritatea gimnastelor au grijă la aspectul lor, mai ales că acesta trebuie să arate impecabil de fiecare dată când se prezintă la un concurs. Olivia Dunne este considerată cea mai frumoasă gimnastă din lume și a făcut o avere colosală din TikTok și postări sponsorizate pe Instagram. Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
12 feb. 2024, 17:01
Cea mai frumoasă gimnastă din lume! Cine este Olivia Dunne, tânăra care câștigă sute de mii de euro pe lună din rețelele sociale

Olivia Dunne este considerată cea mai frumoasă gimnastă, iar tânăra a strâns o avere la doar 21 de ani, în urma sponsorizărilor de pe rețelele de socializare.

Citește și Ultimele cuvinte pe care Larisa Iordache le-a auzit de la mama sa: ”Acum manevrează totul și de acolo de sus”

Olivia Dunne provine din New Jerset și a început să facă gimnastică de la vârsta de trei ani, iar când avea 11 ani, gimnasta a debutat în American Classic 2014 și a terminat pe locul 28.

La doar o lună mai târziu, frumoasa Olivia s-a clasat pe locul 12 în U.S. Classic, iar în anul 2017 a reprezentat SUA.

Olivia Dunne a devenit o vedetă în lumea gimnasticii, însă banii pe care îi câștigă provin din postările pe care le face pe conturile ei de socializare. Astfel, de fiecare dată când merge la un eveniment sau un concert, tânăra este în centrul atenției.

Toată lumea vorbește despre ea, mai ales că este și de o frumusețe ieșită din comun.

Se poate spune și că este una dintre sportivele care au cea mai mare prezență în public, mai ales pe platforma TikTok. Mai mult decât atât, salariul pe care îl are tânăra este o sumă la care oricine visează.

Tânăra și-a continuat studiile la Universitatea de Stat din Louisiana, acolo unde s-a alăturat echipei de gimastică LSU Tigers în 2020, iar în același an și-a făcut cont pe TikTok.

Se pare că platforma TikTok a scos-o în prim plan în fața multor utilizatori, mai ales după ce tânăra a postat nenumărate videoclipuri în care făcea gimnastică, astfel că, a devenit foarte repede un influcencer îndrăgit.

Tânăra a adunat o comunitate de 7,4 milioane de persoane.

”Sunt foarte norocoasă”

Fiecare postare a gimnastei este vizualizată de milioane de ori, motivul pentru care o mulțime de mari companii își doresc să lucreze cu Olivia Dunno.

Invitată în cadrul unui podcast, gimnastei i s-a cerut să vorbească despre câștigurile ei atunci când vine vorba de o postare sponsorizată pe Instagram.

„De obicei nu vorbesc niciodată despre bani, dar… aș spune, șase cifre”, a spus ea, referindu-se la cel mai mult pe care a fost plătită pentru o singură postare, Potrivit Dailymail.co.uk.

În momentul în care gazda a întrebat dacă suma este sub 500.000 de dolari, Olivia Dunne a clătinat din cap.

„Da, da, sunt foarte norocoasă. Este pur și simplu o nebunie pentru mine”, a adăugat ea.

În momentul de față, averea Oliviei Dunne este evaluată la 3,3 milioane de dolari, iar gimnasta ocupă locul doi după Bronny James în lista de câștiguri NIL pentru sportivii din facultate și înaintea lui Arch Manning.

Citește și Unde și-a tatuat Nadia Comăneci nota 10 de la Jocurile Olimpice din 1976. Designul a fost creat special pentru ea

Nu de mult, Olivia a participat la recenta victorie de la College World Series a LSU Baseball și a primit nenumărate felicitări, dar și multe cereri pentru poze și autografe.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!