Cea mai NOROCOASĂ zi din august 2023. Vezi când e și cum sunt influențate toate ZODIILE în dragoste și la bani!

Venus și Soarele se întâlnesc în același semn și grad la fiecare nouă luni, într-o varietate de semne zodiacale. Ultima conjuncție dintre aceste două planete a fost pe 22 octombrie 2022, în semnul cardinal de Aer al Balanței.
Alina Costache
11 aug. 2023, 12:40
Cea mai NOROCOASĂ zi din august 2023. Vezi când e și cum sunt influențate toate ZODIILE în dragoste și la bani!

Horoscop august 2023. Dragostea cu siguranță NU a plutit în aer, în ultima vreme. Deși nu a lipsit rozul în garderoba nimănui, mai multe despărțiri și scandaluri între persoanele publice au făcut ca sezonul lui Venus retrograd să fie haotic, deloc romantic și fericit. Dar nu este nimic surprinzător pentru pasionații de astrologie, având în vedere că planeta dragostei, romantismului și răsfățurilor este retrograde în semnul expresiv al Leului. Din fericire, luna august îi oferă lui Venus o ușurare atât de necesară, mai ales în cea mai romantică zi din august 2023 pentru fiecare semn zodiacal. Ea se unește cu inima Soarelui într-un eveniment model denumit în mod obișnuit cazimi (conjuncție).

Venus și Soarele se întâlnesc în același semn și grad la fiecare nouă luni, într-o varietate de semne zodiacale. Ultima conjuncție dintre aceste două planete a fost pe 22 octombrie 2022, în semnul cardinal de Aer al Balanței. Când Venus se alătură inimii soarelui, se spune că se întărește pe măsură ce își transferă semnificațiile asupra Soarelui. Când se întâmplă acest lucru, amplifică energiile lui Venus, aruncând lumină asupra unor subiecte precum relațiile, creativitatea și intimitatea. Deoarece aceste preocupări au fost slăbite din cauza lui Venus retrograd, aceasta marchează o perioadă de îmbunătățire sporită în aceste zone pentru fiecare semn zodiacal, în special în casa condusă de Leu a hărții tale natale. Pe măsură ce Venus iese din razele Soarelui în zilele următoare, te poți aștepta la o claritate majoră în jurul unuia sau mai multor dintre aceste subiecte.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia care câştigă o grămadă de bani zilele acestea, „Degetul lui Dumnezeu” alungă karma negativă

Iată cum va fi influențată fiecare zodie în cea mai romantică zi a lunii august 2023:

BERBEC
Pasiunile și hobby-urile tale vor experimenta o întorsătură a evenimentelor pe 13 august, când conjuncția Soare-Venus se va desfășura în a cincea ta casă. În timpul acestui retrograd, ai trecut în revistă modurile în care te bucuri și te exprimi, iar în această zi, vei obține în sfârșit puțină claritate cu privire la modul în care să îți afisezi darurile și talentele. De asemenea, este posibil să experimentezi o creștere a inspirației prin dragoste sau intimitate în relațiile voastre. Este o zi grozavă să te angajezi în activități care îți permit să preiei conducerea, atâta timp cât acestea sunt centrate în jurul bucuriei și împlinirii tale personale.

TAUR
Pe măsură ce Venus, conducătorul hărții tale astrale, se unește cu inima Soarelui pe 13 august, vei începe să observi o ușurință și o claritate sporite în ceea ce privește modul în care îți exprimi dorințele, în special în casa și habitatul tău natural. De când a început retrogradul, ți-ai reconsiderat modurile în care te conectezi la familia și mediul tău și vei recăpăta un sentiment de confort și plăcere aici pe măsură ce are loc această conjuncție. Dacă ai încercat să își dai seama cum să te exprimați mai bine în spatele ușilor închise, ar trebui să fie mai puțin provocator acum.

GEMENI
Pe 13 august, vei fi nerăbdător să-ți exprimi gândurile și opiniile oricui dorește să asculte în timp ce conjuncția Soare-Venus se desfășoară în casa ta a treia. Dacă recent te-ai simțit conștient de faptul că îți împărtășești conceptele și opiniile, ar trebui să experimentezi acum o creștere a încrederii, permițându-ți să îți exprimi părerea cu un sentiment de mândrie. Este o zi norocoasă pentru a te angaja într-o dezbatere spirituală cu un prieten. Orice activitate care îți permite să arăți ceea ce știi că te vei simți împlinit.

Luna Neagră în zodia Leu îi tulbură pe Gemeni! Camelia Pătrăşcanu face predicții dure! 

RAC
Pe măsură ce Soarele și Venus se unesc în a doua ta casă de bani și resurse, vei experimenta un sentiment de reînnoire în jurul modului în care îți cheltuiești banii, timpul și energia. Ți-ai reconsiderat modul în care te bucuri de roadele muncii tale în ultimele săptămâni, dar această conjuncție înseamnă claritate în acest domeniu. Nu este nimic în neregulă să cheltuiești bani sau să te bucuri de roadele muncii tale. Meriți să dai peste ceea ce te face fericit, chiar dacă este ceva la fel de simplu precum băutura ta preferată de la cafeneaua ta preferată. Asigură-te că te răsfeți în această zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!