Cea mai norocoasă zodie din luna septembrie. Astrele îi pregătește surprize pe toate planurile

Luna septembrie se apropie cu pași repezi, iar o zodie este foarte norocoasă la început de toamnă. Astrele se aliniază favorabil pentru acești nativi și le pregătesc oportunități neașteptate. Dorințele lor, în sfârșit, pot deveni realitate dacă sunt atenți la semne.
Alina Costache
26 aug. 2024, 12:16
Cea mai norocoasă zodie din luna septembrie. Astrele îi pregătește surprize pe toate planurile
Fecioara este zodia norocoasă din septembrie

Zodia norocoasă din luna septembrie se va bucura de un noroc la care nici nu visează, fiind favorizată pe toate planurile. În carieră, va primi vești foarte bune, iar în viața personală, își va întâlni jumătatea sau dacă nativii sunt într-o relație, vor face următorul pas.

Fecioara este zodia norocoasă din septembrie

Fecioarele vor străluci în această lună, având șansa de a-și îmbunătăți considerabil viața. Oamenii născuți în această perioadă vor fi protejați de astre la orice pas. Ei nu trebuie să își facă griji pentru nimic, asta pentru că totul se va întâmpla în favoarea lor în luna august.

Nativii zodiei Fecioară au avut multe de învățat din experiențele grele prin care au fost nevoiți să treacă, dar iată că suferința a ajuns la final. Datorită clipelor complicate, aceștia au devenit oameni puternici și descurcăreți, așa că nimic nu le poate sta în cale dacă își doresc ceva cu adevărat de la viață, scrie stiridecluj.ro.

Citește și: Ce te face irezistibil în funcție de data nașterii și atuurile fiecarei zodii! Nu o să îți vină să crezi cum te văd cei din jur

Top cele mai orgolioase zodii

Leu

Leul se consideră literalmente regal, pentru că e regele animalelor. Au aptitudini, sunt lideri înzestrați din naștere și urăsc să li se atragă atenția atunci când greșesc. Problema este că mulți reprezentanți ai acestui semn de foc trăiesc cu convingerea că sunt absolut deasupra celorlalți.

Ei sunt capacul de la oală, dar uită că dacă nu are și toartă, te frigi! Astrologii susțin că leii au un complex de superioritate, astfel încât ei nu acceptă nicio critică. Atunci când un leu ajunge obsedat de ego-ul său este genul de persoană care acaparează absolut toate conversațiile și face spectacol pentru a atrage atenția. Leul nu poate trăi fără iubire și atenție.

Capricorn

Capricornul este obsedat de succes și foarte încrezător în sine. Au boala aceasta că sunt cei mai deștepți, cei mai frumoși, că ei nu dau greș niciodată. Au mult entuziasm pentru a-și susține obiectivele, încât pot uita că și părerile altora pot fi corecte. De obicei, Capricornii sunt foarte încrezători și sunt dispuși să consume foarte multă energie, pentru a dovedi că au dreptate.

Un Capricorn nesigur este o minge tensionată, care a acumulat energie egoistă. Îl vei vedea lăudându-se neîncetat cu fiecare realizare avută. Ar putea chiar sabota succesul altora pentru a se ridica pe ei înșiși. Poate deveni un tiran care desconsideră pe ceilalți pentru a se menține pe primul loc.

Totuși, dacă un Capricorn înțelege cine este ajunge să își înțeleagă limitele, poate aprecia oportunitatea de a învăța de la ceilalți. Deci, calea spre a rămâne fără acest orgoliu este să învețe și de la ceilalți.

Vărsător

Vărsătorul, după părerea lui, se crede a fi cel mai bun, deci, net superior și Leului și Capricornului. Și dacă el consideră asta își acceptă destinul și ce oferă acest destin. Cu toate acestea, au o mare încăpățânare. Este destul de independent, ignorând de multe ori opiniile altora.

La început s-ar putea să nu îți dai seama cât de fragil și, totuși, măreț poate fi ego-ul unui Vărsător. Fiind persoane sociabile și fermecătoare, un Vărsător nu lasă să se vadă ușor nevoia lui intensă de a fi cel mai bun. Evită tot ce este la modă, doar pentru a părea mai special, mai unic, mai extraordinar.

Per ansamblu, Vărsătorul iubește ideea că el este mai inteligent și mai profund decât ceilalți. Cu toate acestea, un Vărsător cu o încredere puternică și autentică în sine are puterea de a salva umanitatea, pentru că va fi gata oricând să se sacrifice pentru a face lumea un loc mai bun pentru toți”, a spus Mihai Voropchievici.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Cât costă, de fapt, să-ți cumperi o insulă în Grecia. O vilă în Pipera ajunge la aceiași bani
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
Ireal de frumoasă! Carmen Brumă, apariție spectaculoasă la plajă. Cât de bine poate să arate la 47 de ani
DailyBusiness
Vești BUNE pentru fermierii români: Subvenții APIA în AVANS
Adevarul
Pastila „Super Mario”, „specialitate” cu potențial letal vândută de „Dana Marijuana”. „Traficanții olandezi o produc special pentru copii”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
Bogdan de la Ploiești recunoaște, pentru prima dată, că are doi copii. Anunțul a fost făcut pe scenă în fața publicului
Evz.ro
Trei răniți la filmările pentru pelicula lui Codin Maticiuc. Cascadorii încheiate la spital
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Regina lui Salam, mega-mulată și super-dotată! Roxana Dobre, ieșire-fulger pe Nordului cu…
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Când intră pensiile recalculate pe card în luna septembrie? S-a anunțat data la care vor începe să fie virate noile sume
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Iranul nu se teme de tensiuni în Orientul Mijlociu, afirmă ministrul de Externe
MediaFlux
Donald Trump a fost DEPĂȘIT! CIFRA DUBLĂ cu care l-a ÎNVINS Kamala Harris
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...