Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești în Postul Crăciunului! Te va proteja de toate necazurile

În această perioadă majoritatea creștinilor ortodocși țin Postul Crăciunului, cunoscut și sub denumirea de Postul Nașterii Domnului. Acesta are o durată de 40 de zile și se încheie pe data de 25 decembrie, în prima zi de Crăciun. Timp de 40 de zile oamenii se abțin de la mâncarea de dulce și încearcă pe cât de mult posibil să ducă o viață liniștită și curată.
Alina Costache
21 nov. 2023, 21:57
Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești în Postul Crăciunului! Te va proteja de toate necazurile
Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești în Postul Crăciunului! Te va proteja de toate necazurile

Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești în Postul Crăciunului! Preoții spun că în acest post credincioșii trebuie să își înfrâneze lăcomia materială, pofta de stăpânire egoistă asupra altora, dar și cuvintele sau faptele care diminuează iubirea față de Dumnezeu.

Citește și Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Azi aflăm cum o să fie toată iarna. Prima zi cu dezlegare la pește din Postul Crăciunului.

Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești în Postul Crăciunului!

Mai mult, slujitorii Domnului spun că dacă sunt îndeplinite aceste lucruri care sunt pe placul lui Dumnezeu, postul le va face pe persoanele care îl respectă să se simtă mult mai aproape de divinitate.

Biserica îi îndeamnă pe cei care țin post ca în această perioadă să nu se ocupe doar de postul alimentar, ci și de cel spiritual și să încerce să aloce mai mult timp rugăciunii.

În această perioadă cei care au parte de necazuri este bine să rostească această rugăciune, iar relele din viața lor vor dispărea imediat.

„Doamne, Iisuse Hristoase, Dumne­zeul nostru, Care ai plâns pentru La­zăr și lacrimi de întristare și de mi­lostivire ai vărsat pentru dânsul, primește lacrimile mele. Cu patimile Tale, vindecă patimile mele. Cu rănile Tale, tămăduiește rănile mele.

Cu Sân­gele Tău, curățește sângele meu și ames­tecă în trupul meu mireasma tru­pului Tău cel de viață făcător. Preasfintele Tale mâini, piro­nite de cei fără de lege pe Cruce, să mă tragă spre Tine din prăpastia pierzării, precum a făgăduit preasfântă gu­ra Ta.

Fața Ta, cea batjocorită cu păl­muiri și cu scuipări, să umple de stră­lucire fața mea cea întinată în fă­rădelegi. Duhul Tău, pe care l-ai în­cre­dințat Tatălui când erai pe Cruce, să mă povățuiască spre Tine, prin ha­rul Tău.

Tatăl, Care Te-a născut din sânurile Sale fără de ani și mai înainte de veci, să înnoiască în mine închipuirea icoanei Tale. Te-am părăsit, Doam­ne; să nu mă părăsești. Am ieșit de la Tine; ieși în căutarea mea. Du-mă la pășunea Ta cea duhov­nicească.

Strălu­cirea Ta este mângâierea și odihna celor ce s-au ostenit pentru Tine în ne­cazuri și în toate felurile de chinuri. Acestei străluciri mă învrednicește și pe mine, nevrednicul, cu harul și cu iubirea de oameni a Mântuitorului nos­tru Iisus Hristos, în vecii vecilor. Amin.”

Citește și Postul Crăciunului, un lux pentru români! Cât au ajuns să coste alimentele de post în această perioadă

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Serialele ‘Shogun’ și ‘The Bear’ conduc în topul nominalizărilor pentru premiile Emmy
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'