Ceaiul-minune pe care Irina Loghin îl bea în fiecare dimineață. Cântăreața va împlini frumoasa vârstă de 83 de ani chiar luna viitoare și se simte excelent. Aceasta militează pentru un stil, de viață sănătos și încearcă să se ține de o dietă echilibrată.
Ceaiul-minune pe care Irina Loghin îl bea în fiecare dimineață. E recomandat pentru orice boală și te menține în formă: E cel mai bun!
“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin la “Vorbește lumea”.
Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a declarat că această licoare a fost un adevărat ajutor și în perioada în care a fost infectată cu coronavirus, având în vedere că a fost asimptomatică.
“Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a mai spus ea.
Cătina este un arbust cu o arie foarte mare de răspândire, deloc pretenţios şi ale cărui fructe îşi menţin proprietăţile benefice pentru organism chiar şi în condiţii de ger. Este un remediu natural pentru o multitudine de afecţiuni ale organismului, atît interne cât şi externe.
Cătina are numeroase efecte benefice pentru organismul uman pe care le enumerăm mai jos, pentru a şti cum să o utilizăm în avantajul sănătăţii noastre.
Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman. Un pahar de suc de cătină cu miere, proaspăt preparat, consumat dimineaţa, va asigura porţia de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei. Cătina este un bun antiinflamator şi antibacterian nu doar la nivel intern, fiind des utilizată şi în tratarea afecţiunilor pielii, rănilor sau arsurilor. Cătina este scutul ce apără celulele organismului de tot ce este toxic şi nociv şi contribuie la menţinerea stării de sănătate a organismului.