CEARTĂ ÎN DIRECT. Rădulescu: „Vorbeşti ca la coada vacii!” Ghişe: „Nu mie îmi tremură chiloţii”

Senatorul PNL Ioan Ghişe şi deputatul PDL Adrian Rădulescu s-au certat şi jignit în direct, la România TV,  într-o dezbatere pe tema poziţiei Parlamentului faţă de invalidarea referendumului. Cei doi s-au insultat cu râvnă întru gloria partidelor care i-au adus în Parlament. Ghişe şi-a arătat dispreţul de jurist faţă de ignobila meserie a lui Rădulescu, agricultor, în timp ce pedelistul a adus în discuţie legăturile neortodoxe pe care actualul liberal le-a avut cu Securitatea.
Romania TV
27 aug. 2012, 12:05
CEARTĂ ÎN DIRECT. Rădulescu:

Iniţial, Ghişe şi-a prezentat argumentaţia juridică ce stă la baza solicitării sale ca Parlamentul să constate că Traian Băsescu a fost demis şi că membrii CCR au comis un abuz când au invalidat referendumul.

În schimb, Rădulescu s-a dovedit insensibil la subtilităţile juridice şi la semnificaţia „incidentului dirimant” pe care Ghişe l-a descoperit în Legea referendumului.

„Colegii noştri ar trebui să înţeleagă că s-a plictisit populaţia şi toată lumea. Nu ne mai ţin nervii pe niciunul. Şi la bacalaureat există un prag, nota 6. Dacă iau 5,99 ce ar trebui să facă părinţii mei?”, a spus Rădulescu.

Remarca l-a scos din sărite pe Ghişe, mai ales că pedelistul a încercat apoi să-l întrerupă întrebându-l dacă nu e nervos. „Sunt foarte nervos. Pentru că am avut răbdare să vă exprimaţi poziţia, deşi aţi spus nişte aiureli, ca să nu zic prostii şi acum mă întrerupeţi. Lăsaţi-mă să termin. Mai am două prostii… propoziţii„, s-a scăpat Ghişe.

Rădulescu i-a ignorat cererea întrerupându-l de mai multe ori, într-o manieră din ce în ce mai neelegantă. „Domnu’ Ghişe… domnu’ Ghişe… alooo!… A votat poporu’, nu noi Parlamentul”, este doar o mostră din arta conversaţiei demonstrată de pedelist.

Apoi nivelul discuţiei a coborât şi mai mult.

Ghişe i-a spus lui Rădulescu că are probleme cu citirea, iar acesta a ripostat că liberalul are probleme cu diletantismul, deoarece e un diletant.

Scandalizat, Ghişe şi-a apărat competenţele de jurist. „Propunerile mele au o expunere juridică pe 10 pagini. Nu toţi care se ocupă de agricultură înţeleg juridic şi atunci unii care nu au pregătire juridică, au reţineri. Ei cred că e ca la coada vacii”, a spus Ghişe, altminteri un onorabil absolvent al Facultăţii de Matematică şi cu studii postuniversitare în urma cărora a ieşit… antrenor de şah.

Acum cel lezat a fost Adrian Rădulescu. „Câtă stimă pentru agricultori! Dumneata vorbeşti ca la coada vacii!„, a spus Rădulescu ofuscat.

Finalul discuţiei a fost apoteotic. Rădulescu: „Auzi, ştii de ce ţi-e frică?” Ghişe: „Nu mi-e frică decât de Dumnezeu!” Rădulescu: „Ei, da! Dacă ai fost informator, ce poţi să zici?” Ghişe: „Auzi, ştii ce? Mie nu-mi tremură chiloţii când unul de afară suflă spre România”.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Zodiile care își vor umple buzunarele în luna august!
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Premierul Marcel Ciolacu are grijă de „emoțiile” românilor când vine vorba de prețurile asigurărilor RCA
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Marcel Ciolacu ia apărarea premierului ungar Viktor Orban după discursul de la Băile Tușnad
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!