Cei trei jurați de la Chefi la cuțite și-au format echipele din sezonul cu numărul 12. Cine sunt concurenții care vor lupta alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în cursa pentru marele premiu

Cei trei jurați de la Chefi la cuțite și-au ales echipele celui de-al 12-lea sezon al emisiunii, după două probe dificile în bootcamp.
Alina Costache
26 sept. 2023, 14:51
Cei trei jurați de la Chefi la cuțite și-au format echipele din sezonul cu numărul 12. Cine sunt concurenții care vor lupta alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în cursa pentru marele premiu
S-au format echipele sezonului 12 de la Chefi la cuțite

Concurenții de la Chefi la cuțite au trecut prin clipe cu o încărcătură emoțională ridicată, după ce au dat tot ce au putut  pentru a ajunge în una dintre cele trei echipe care intră în battle-uri. Cine sunt cei 18 concurenți care au reușit să câștige tunicile mult dorite.

Sorin Bontea a primit sezonul acesta culoarea portocalie, așa că echipa sa a fost numită „Icre de Manciuria”.

„Am o echipă bună, competitivă. Am făcut o echipă așa cum îmi place mie: și cu distracție și cu găteală și cu desert și cu nerv. Cred că am rețeta perfectă pentru a câștiga acest sezon”, a afirmat chef Sorin Bontea, potrivit unica.ro.

Cristina Sabău (Mariposa)

Cristina Sabău, alias Mariposa, are 38 ani, vine din București și este pasionată de deserturi. Concurenta lui chef Sorin Bontea de la Chefi la cuțite a renunțat la cariera de avocat pentru a-și urma pasiunea. Aceasta a atras atenția chefilor încă din preselecții, unde a pregătit o Ruladă Pavlova cu cremă de lămâie, care i-a lăsat fără cuvinte și pentru care a primit trei cuțite

Mihaela Bărbosu

Mihaela Bărbosu are 40 de ani, vine din Suceava și este de profesie bucătar. La preselecții, a adus în fața juraților două preparate italienești, după ce timp de 15 ani a locuit în Italia. Aceasta s-a întors în țară alături de soțul ei, unde a pus bazele unei afaceri de succes.

Mihaela Chiroabă

Mihaela Chiroabă (35) vine din București și este de profesie bucătar. Chiar dacă lucrează în domeniu, a fost înscrisă de o altă prietenă care a și însoțit-o la preselecții. După ce a primit două cuțite, a continuat să impresioneze în bootcamp, unde concurenții au avut de preparat  un sandviș cald și o porție de paste.

Citește și: S-a aflat numele câștigătorului Chefi la cuțite, sezonul 12: „Antena 1 ne iubește”

Maryoris Hurtado 

Maryoris Hurtado a venit tocmai din America Latină pentru a-i impresiona pe jurații de la Chefi la cuțite. Concurenta are 31 de ani și este originară din Venezuela. Aceasta locuiește în Brașov, unde lucrează ca bucătar.

Ioan Frățilă (Nea Ion)

Ioan Frățilă are 55 de ani, vine din Sibiu și toată viața a fost bucătar. Încă de la preselecții, concurentul de la Chefi la cuțite sezonul 12 a adus voia bună în platou, iar acum este responsabilul cu distracția în echipa portocalie.

Zaid Mohannad (Habibi)

Zaid Mohannad are 27 de ani, vinde din Zalău și este de profesie arhitect. Acesta a făcut, timp de 5 ani, facultatea în Iordania, dar la scurt timp a primit o ofertă de muncă aici pe care a acceptat-o cu plăcere.

Valentin Timofte – cuțitul de aur

Valentin Florin Timofte, cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea, are 36 de ani și este de profesie bucătar. În audiții, bărbatul a mizat pe „un preparat simplu, dar gătit din inimă” pentru a-i convinge pe cei trei jurați că merită încrederea lor și nu a dat greș.

Chef Florin Dumitrescu are sezonul acesta tunicile magenta. Juratul a ales șase concurenți pasionați de bucătărie, dar care au abilități diferite.

Horia Manea

Horia Manea este chef patiser și are 37 de ani. Acesta își dorea să participe de mult la Chefi la cuțite, dar viața a avut alte planuri pentru el. Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu a condus una dintre cele mai mari pizzeri din Capitală, însă acum este pasionat de dulciuri.

Maria Paraschiv

Maria Paraschiv are 27 de ani și este din București. Este bucătar de meserie, iar la audiții a gătit mușchi de vită cu piure de țelină, care i-a cucerit pe cei trei chefi.

Ursit Dan Dumitru (Ursu)

Ursit Dan Dumitru are 36 de ani, vine din Arad și are o poveste de viață cel puțin la fel de interesantă ca felul de mâncare pe care l-a pregătit. Bărbatul căruia i se spune Ursu este ghid educator despre ciuperci, pasionat de natură și în audiții, a gătit un mic dejun din pădure.

Citește și: Moment emoționant în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”. Cine este concurenta nevăzătoare care l-a impresionat până la lacrimi pe Cătălin Scărlătescu

Mioara Sîrbușcă

Mioara Sîrbușcă are 61 de ani și este casnică. Aceasta a gătit o tochitură d eporc tradițională la preselecții, gustul fiind cel care i-a impresionat pe jurați. Și în cele două probe din bootcamp s-a descurcat de minune, așa că a primit o tunică.

Ioana Dehelean

Ioana Dehelean, în vârstă de 30 de ani, vine din Arad și este de meserie cofetar. Concurenta a gătit ecler cu ciocolată și fructe de pădure și este asul din mânecă a lui chef Florin Dumitrescu pentru probele care îi pun cel mai mult în dificultate la battle-uri.

Alexandru Bunea

Alexandru Bunea are 34 de ani, vine din București și este antrenor de fitness, campion național la power lifting și bucătar. Concurentul de la Chefi la cuțite a spus încă de la preselecții că își dorește să ajungă în echipe pentru că reușește să dea gust mâncării.

Janni Alexandris – cuțitul de aur

Janni Alexandris are 23 de ani și a venit din Germania pentru a participa la Chefi la cuțite. Este chef bucătar, gătitul fiind cea mai mare pasiune a lui încă din copilărie, de când stătea în bucătărie pe lângă mama și bunica lui.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu are sezonul acesta culoarea turcoaz, numinus-se astfel „Saint-Tropez”.

„Alex, uite ce echipă ți-am făcut! Cu ei trebuie să rupi toată Coasta de Azur. Țineți minte, de azi încolo sunteți Saint-Tropez!”, le-a spus chef Cătălin Scărlătescu celor 7 concurenți din echipa sa, odată ce aceasta a fost formată.

Raluca Hulubei

Raluca Hulubei este blogger și copywriter și s-a înscris la Chefi la cuțite, alături de două prietene, dintr-o glumă, însă lucrurile au devenit serioase.  După ce a primit două cuțite, a continuat să se afirme și în bootcamp, iar preparatele sale i-au adus tunica.

Monica Iliescu

Monica Iliescu a venit la emisiune pentru a-și susține fiica, dar chef Scărlătescu a avut alte planuri pentru ea. Mama fostei soliste din trupa Blaxy Girls i-a impresionat pe jurați în bootcamp, iar la final, a primit și o tunică. Fiica ei a părăsit concursul în cea de-a doua etapă.

Răzvan Mirică

Răzvan Mincă are 38 de ani este și este proprietarul unui restaurant din București. La preselecții el a gătit taco cu greieri și guacamole și a reușit să obțină cuțitul mult dorit. Preparatele sale din bootcamp l-a convins pe Cătălin Scărlătescu este potrivit pentru echipa sa.

Fabian Soare

Fabian Soare are 24 ani și este din Moșoaia și este regizor și scenartist. Acesta a învățat să gătească după ce a plecat în afara țării pentru studii. Deși s-a accidentat ușor în bootcamp, Fabian a dat tot ce a putut și a reușit să ajungă în echipa lui Scărlătescu.

Nadd Hu

Nadd Hu are 26, vine din București, însă mulți o pot recunoaște din mediul online. Tânăra este celebră pe rețelele de socializare, unde creează conținut pentru urmăritorii săi.

Cosmin Berki

Cosmin Berki are 32 de ani, vine din Londra și de profesie este senior Sous Chef. Concurentul a care în preselecții a preparat Seabass cu beurre blanc, capere și samphire și-a început povestea într-o bucătărie din Malta. Tânărul a povestit că a plecat de acasă la 19 și a învățat să gătească de nevoie.

Alex Mihoc – cuțitul de aur

Alex Mihoc are doar 18 ani, dar a acumulat deja o experiență vastă în artele culinare. Concurentul a povestit că pasiunea pentru bucătărie a început încă din copilărie, mai precis în timpul unei probe pentru școală, în clasa a VIII-a. Născut la Paris, tânărul a explicat faptul că dorința lui este să revină în România și să aducă gastronomia franceză la noi în țară.

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Condimentul care menține mușcatele frumoase și înflorite. Costă în jur de 2 lei și se găsește la orice magazin
Capital.ro
Se poate rămâne imediat FĂRĂ PERMIS. Anunț venit astăzi, 7 IULIE: Prevederi imposibil de aplicat
Playtech.ro
DOAMNE cât este de frumoasă. Fiica Antoniei este SUPERBĂ. A hipnotizat pe toată lumea cu frumusețea ei la Neversea
DailyBusiness
Vacanțe peste hotare la cele mai mici prețuri! Costă doar 30 de euro să ajungi în „Maldive de Europa”!
Adevarul
Rușii au lansat o ofensivă amenințătoare în est, unde ar putea cuceri o porțiune semnificativă de teritoriu
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
John Cena se pregătește să se retragă din wrestling. Ce și-a propus
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
Decizie pentru toți cei care mănâncă PEPENI românești. Se întâmplă de mâine, 8 IULIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
John Cena anunță retragerea din wrestling în 2025
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!