Trei suspecţi reţinuţi în cazul jafului de la Lidl. Unul dintre ei fusese şef de magazin

Unul dintre suspecţii în cazul jafului de la supermarketul din Capitală, care ar fi pus la cale spargerea, fusese şef de magazin la Lidl, fiind dat afară după ce în decembrie 2012 ar fi fost cercetat pentru o delapidare de 50.000 de euro. Fostul angajat a pus la cale jaful alături de doi prieteni din copilărie. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi.
Romania TV
01 mart. 2013, 11:59
Trei suspecţi reţinuţi în cazul jafului de la Lidl. Unul dintre ei fusese şef de magazin

Potrivit surselor citate, Paul Drăghici, în vârstă de 28 de ani, a fost inclus în cercul de suspecţi după ce, în cursul anchetei, s-a stabilit că acesta este un fost şef de magazin care în timp ce lucra la supermarketul Lidl Fizicienilor a făcut obiectul unui dosar instrumentat de poliţiştii Secţiei 13, cu privire la o delapidare evaluată la 50.000 de euro.

Anchetatorii au stabilit că Paul Drăghici a apelat pentru jaful de la supermaketul Lidl la doi prieteni din copilărie, Alexandra Gavrilă, în vârstă de 25 de ani, care locuieşte pe strada Turnu Măgurele, chiar vizavi de supermaketul atacat, şi Mustafa Genghil, de 21 de ani, domiciliat în Constanţa.

Cei doi bărbaţi au locuit timp de patru zile în locuinţa Alexandrei Gavrilă şi au supravegheat în amănunt activitatea supermarketului Lidl de pe strada Turnu Măgurele. Mai mult, după ce au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu câteva zile înaintea jafului, poliţiştii au văzut că cei trei veneau la cumpărături de câte două ori pe zi, au precizat sursele citate.

Paul Drăghici spera să poată jefui seiful magazinului, însă la momentul spargerii angajatele nu cunoşteau cifrul acestuia. Ca urmare, tâlharii au plecat cu doar 4.500 de lei, bani pe care i-au găsit în casetele caselor de marcat, au mai spus sursele citate.

Cei trei au fost reţinuţi joi, în urma a trei percheziţii, în timpul cărora anchetatorii au găsit şi un pistol neletal, cu aer comprimat, despre care se presupune că a fost folosit în timpul jafului.

Poliţia Capitalei a anunţat că cei trei suspecţi în cazul jafului din noaptea de 7 spre 8 februarie, de la supermarketul de pe strada Turnu Măgurele din Capitală au fost prinşi joi, în urma unor percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Constanţa

Suspecţii au fost reţinuţi şi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, aceştia dispunând, în baza probatoriului prezentat de poliţişti şi procurorii Parchetului Judecătoriei Sector 4, arestarea preventivă a celor trei pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii bucureşteni au stabilit, în urma cercetărilor, că în noaptea comiterii faptei, cei trei suspecţi, înarmaţi cu un pistol neletal şi cuţite, ar fi intrat în supermarket prin forţarea uşilor de acces, unde le-ar fi ameninţat pe angajatele magazinului, „cu scopul ca acestea să nu opună rezistenţă şi să nu acţioneze butonul de panică”.

Doi dintre suspecţi, folosind mai multe bride din plastic, le-ar fi imobilizat pe angajatele magazinului, iar unul dintre ei ar fi încercat deschiderea seifului. Întrucât nu au reuşit să deschidă seiful, au luat mai multe casete din casele de marcat, în care erau 4.500 de lei, apoi au fugit.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Capitalei, cu cei trei suspecţi în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Ce a putut să găsească un turist român ajuns pe plaja din Olimp: ”Unde trăim, în Africa de Sud?”
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Decizie finală! Ce se întâmplă cu taxele în 2025
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Menții răcoare în casă pe caniculă. Cum poți face economie în portofel
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Atenționare pentru românii care călătoresc în Grecia. Zeci de incendii de vegetație au izbucnit în ultimele 24 de ore
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Emisarii armean și turc s-au întâlnit la graniță pentru normalizarea relațiilor bilaterale
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?