Cel mai magic portal al anului 8 august 2024 – Portalul Leului 888. Ce aduce pentru toți, în funcție de numărul personal

Anul 2024 este un an universal 8 în numerologie (2+0+2+4=8), făcând din acest portal unul sub secvența 8-8-8.
Alina Costache
07 aug. 2024, 23:39
Cel mai magic portal al anului 8 august 2024 – Portalul Leului 888. Ce aduce pentru toți, în funcție de numărul personal

Portalul Leului 888. În fiecare an, în jurul zilei a opta a celei de-a opta luni a anului (8 august), are loc un aliniament cosmic numit „Portalul Leului” sau „Poarta Leului”.

Portalul Leului 888 marchează o perioadă de observare conștientă a energiei cosmice amplificate care curge între tărâmurile fizice și spirituale.

Gemenele Oana şi Adina Timofte, previziuni speciale pentru ziua de 08.08.2024, una cu multă energie pozitivă

Aceste energii sunt reprezentate de cifra 8…
Cifra 8 indică posibilitatea unei expansiuni infinite, uniunea cu tărâmurile spiritului, integrarea nivelelor superioare de lumină și alinierea cu abundența…

Anul 2024 este un an universal 8 în numerologie (2+0+2+4=8), făcând din acest portal unul sub secvența 8-8-8.

Energia Portalului Leului este amplificată mai mult ca niciodată. Noi valuri cosmice de lumină și energie curg pentru a ne binecuvânta și a ne înălța.

Acest portal spiritual are rădăcini care datează din perioada vechilor egipteni, poate fi găsit ascuns în Creștinismul Esoteric și a fost observat și onorat ca un timp sacru de activare energetică de mii de ani în diverse moduri unice.

Portalul Leului 888 este marcat de secvența puternică 8-8-8, de prezența Soarelui în semnul astrologic al Leului și de aliniamentul stelei Sirius cu Soarele nostru.

Sirius este adesea asociat cu calitățile expansive ale planetei Jupiter și poartă un impuls energetic pentru acțiune și realizare, oferind o fereastră deschisă pentru manifestare și cocreare conștientă cu energia naturală pentru a manifesta binecuvântări în viața ta.

Pe măsură ce steaua Sirius se aliniază cu Soarele nostru, centura lui Orion se aliniază direct cu Piramida din Giza, și din perspectiva noastră de pe Pământ, pare că Sirius (cea mai strălucitoare stea pe care o putem vedea) se apropie de Pământ. Pentru un pic de „perspectivă cosmică”, steaua Sirius este de două ori mai mare decât Soarele nostru și de 26 de ori mai strălucitoare!

Acesta este motivul pentru care în timpul Portalului Leului există o sursă atât de profundă și puternică de lumină spirituală disponibilă pentru tine în această perioadă.

Este ca o sărbătoare cosmică care pune accent pe întruparea sufletului, celebrând abundența binecuvântărilor vieții, atingerea înțelepciunii spirituale elevate, cultivarea creșterii, manifestarea și recoltarea roadelor sezonului.

Aceasta înseamnă că perioada din jurul Portalului Poarta Leului 8-8-8 este puternică pentru a începe manifestarea!

 

De ce se numește „Portalul Leului”?
Portalul Leului primește acest nume deoarece această deschidere energetică unică către lumea spirituală are loc când soarele se află în semnul astrologic al Leului (Leul). Ca Semn Zodiacal, Leul este asociat cu centrul inimii și reprezintă expresia individualizată a Divinului.

Energia Leului este scena perfectă pentru ancorarea codurilor de ascensiune și a energiilor conștiinței superioare transmise prin steaua Sirius și prin Marele Soare Central.

Când acest aliniament se produce, există o creștere intensă de lumină și energie pozitivă care trezește ADN-ul, activează câmpul energetic uman și transmite frecvențe înalte și coduri de trezire.

Codurile de lumină ale ascensiunii, măiestriei și evoluției de la Sirius, numit și Soarele Spiritual, se revarsă spre Pământ, oferind umanității un alt nivel de activare și oportunitate pentru progres pe calea ascensiunii.

Energia Portalului Poarta Leului este despre trezirea mai completă a Luminii Divine și întruparea Divinității pentru a manifesta viața visurilor tale în formă fizică.

Energia Leului pe care toți o experimentăm în timpul Portalului Poarta Leului (indiferent de semnul tău zodiacal personal) este asociată cu regalitatea, astfel că acest aliniament poate fi văzut ca trezind codurile regale ale unei vieți superioare care sunt disponibile pentru toți.

Portalul Leului marchează o perioadă incredibilă de ascensiune accelerată…
Și anul acesta, în mijlocul valurilor deja puternice de schimbare și transformare și a astrologiei unice a Porții Leului din 2024, într-un an de numerologie 8 (2+0+2+4=8), este superalimentat…

Iată cum te influențează Portalul Leului în funcție de numărul tău personal.
Cum calculezi numărul personal

Dacă te-ai născut, de exemplu, pe 20 noiembrie 1990, aduci toate cifrele din data nașterii până o reduci la o singură cifra: 2+0+1+1+1+9+9+0= 23=2+3=5. Deci numărul tău personal este 54.

Număr personal 1
Această zi va fi una de unire sau colaborare. Din punct de vedere profesional, acesta va fi momentul potrivit pentru a semna un contract, a te implica într-un nou proiect sau a participa la un efort de echipă. Dar atenție, asta nu înseamnă să mergi cu valul de data aceasta, ci să fii activ și să iei decizii. Tu și doar tu vei ști unde să mergi, cum și cu cine.

Anca Dimancea: „Perioada 9 de Foc aduce schimbări în următorii 20 de ani! Din interiorul casei pleacă totul, nu aprindeţi lumânări aici”

Număr personal 2
Astăzi nu va fi ziua pentru a concretiza ceva, deoarece vibrațiile inegale preferă să îți oferi minții și corpului un moment de odihnă în loc să realizezi proiecte. Nu este ziua pentru a lua decizii definitive, ci mai degrabă pentru reflecție și interogare. A sosit momentul să înțelegi situația așa cum este ea cu adevărat. Dacă viața ta îți permite, acesta ar fi momentul să fii singur pentru a te uita în interiorul tău și a gândi.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Românii trebuie să facă din nou ITP-ul. Se suspendă automat. Legea îi obligă
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
ATENȚIE LA CE MÂNCAȚI! Aceste alimente cresc riscul de demență
Adevarul
Boala gravă ce poate fi contactată de la o doză de bere sau suc. Avertismentul unui medic: „Orice doză poate fi letală”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Sancțiuni aspre pentru stăpânii de animale. Mulți au crezut că este o glumă
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Noua iubită a lui Michele Morrone e româncă şi a lucrat pentru frații Tate! Cum arată Bianca
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Primele imagini cu mormântul lui Nicu Covaci. Funeraliile au avut loc cu porțile închise
Capital.ro
Anunț BNR pentru cei cu bani la bancă. Ce se întâmplă cu cardurile. Valabil pentru toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Kamala Harris conduce cu 3 puncte procentuale în fața lui Donald Trump într-o confruntare directă
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!