Cele cinci zodii care sunt adevărate „bufnițe de noapte”. Nativii care pot rămâne treji până la primele ore ale dimineții

Top cinci zodii care sunt mai active noaptea, potrivit astrologilor. Nativii care pot rămâne treji până dimineața.
Alina Costache
25 aug. 2023, 20:00
Cele cinci zodii care sunt adevărate „bufnițe de noapte”. Nativii care pot rămâne treji până la primele ore ale dimineții
Top cinci zodii care nu dorm noaptea

Cele cinci zodii care sunt mai active noapte, potrivit astrologilor străini. Conform experților din domeniul sănătății, este indicat să dormi cel puțin șapte ore în fiecare noapte, pentru că de atât timp are nevoie organismul uman pentru a se reface.

Somnul joacă un rol esențial în viețile noastre. În timp ce o persoană doarme, sunt secretate substanțe de care corpul are nevoie pentru a fucționa optim. Melatonina sau citocinele sunt două dintre ele.

Citește și: Două zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap! Mihai Voropchievici dezvăluie cum intervine divinitatea: „Sunteți pe calea acea bună”

Câțiva astrologi de peste hotare au analizat caracteristicile fiecărei zodii și a făcut un top cu cele care sunt mai active noaptea.

Top zodii care au o viață activă în timpul nopții

Berbec

Pe primul loc în clasamentul zodiilor care au o viață activă noaptea se află Berbecul. Considerat pionierul aventuros al zodiacului, el își găsește adesea energia, puterea pe măsură ce noaptea se adâncește, potrivit Astrotalk.

Energia și entuziasmul lor nemărginite par să atingă apogeul atunci când alții simt că li se termină bateriile. Fie că urmărește un nou hobby, fie se angajează într-o dezbatere plină de viață sau își planifică următoarea escapadă îndrăzneață, el se simte cel mai viu sub strălucirea blândă a lunii.

Gemeni

Nativii aceste zodii progresează atunci când lumea este liniștită și mințile sunt libere să rătăcească. Noaptea le oferă fundalul perfect pentru ca ei să se scufunde în lista lor de interese care se află într-o continuă extindere. De la conversații profunde până la sesiuni de lectură târziu, Gemenii își găsesc alinare în liniștea nopții. Astfel, ei permit personalității lor  să exploreze fără reținere.

Citește și: 3 zodii chinezeşti care au NOROC mare la finalul săptămânii. Vezi dacă te numeri printre ele!

Leu

Leul se află pe locul al treilea în această ierarhie. Fiind un nativ carismatic și teatral, se bucură de lumina reflectoarelor mult după apusul soarelui. Calitățile nativilor curg fără efort în timpul nopții. Noaptea le oferă acestor nativi „pânza“ de care au nevoie pentru a-și picta visele vibrante.

Scorpion

Scorpionul își găsește confortul în umbrele nopții. Introspecția înnăscută a acestui semn guvernat de Apă se adâncește pe măsură ce lumea din jurul lor se liniștește.

Scorpionii folosesc adesea noaptea pentru a-și pune ordine în gânduri. Alteori, ei se angajează într-o auto-descoperire profundă sau pentru a împărtăși momente intime cu cercul lor interior.

Pești

Având un suflet visător și intuitiv, Peștii experimentează de multe ori o inspirație sporită pe măsură ce noaptea îi învăluie.

Imaginația lor nu cunoaște limite în aceste ore de întuneric. Astfel, li se permite să își exploreze înclinațiile artistice sau să se adâncească în natura lor empatică. Liniștea nopții hrănește legătura Peștilor cu tărâmurile lor interioare

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!