Cele mai bune sfaturi de slăbit, dovedite ştiinţific

Din multitudinea de sfaturi de slăbit trebuie să ştim să le alegem pe cele mai eficiente, dar fără a ne pune în niciun fel sănătatea în pericol!
Romania TV
08 ian. 2016, 09:44
Cele mai bune sfaturi de slăbit, dovedite ştiinţific

In continuare, va prezentam cele mai bune sfaturi de slabit, dovedite stiintific, care nu doar ca ajuta la subtierea siluetei, dar si la intarirea sanatatii!

1. Un mic dejun copios zi de zi!

Probabil ati auzit acest sfat de o mie de ori: pentru a slabi, pentru silueta dorita, dar si pentru o stare buna de sanatate nu trebuie sa sariti peste micul dejun! Un studiu efectuat la Imperial College din Londra a demonstrat ca persoanele care sar peste micul dejun sunt predispuse la a manca nesanatos (produse cu exces de grasimi si de carbohidrati rai) pe parcursul zilei. Un alt studiu efectuat in 2013 a aratat ca femeile care obisnuiesc sa manance copios, consistent la micul dejun au o secretie mai scazuta de grelina (hormonul foamei) pe parcursul zilei, decat cele care mananca foarte putin sau chiar deloc la micul dejun.

2. Mereu ceva dulce dupa micul dejun

In cadrul unui studiu efectuat la Tel Aviv University Medical Center, un grup de persoane a primit, zilnic, un mic dejun de 304 calorii din care 10 grame de carbohidrati, iar un alt grup a primit un mic dejun de 600 de calori din care 60 de grame de carbohidrati, provenit, de regula, din ceva dulce: putina ciocolata, o jumatate de gogoasa, o prajitura mica, trei biscuiti etc. Dupa 8 luni de mancat astfel la micul dejun, participantii din ambele grupuri au slabit, in medie de persoana, 14 kilograme!

Citeşte şi  Aceste 9 alimente susţin şi întreţin sistemul osos. Include-le în dietă

Atentie!! Dupa terminarea studiului, cei care au primit mai putine calorii pe parcursul celor opt luni s-au reingrasat, in medie, cu 10 kilograme, spre deosebire de cei care au mancat si ceva dulce la finalul micului dejun. Acestia din urma au continuat sa slabeasca, in medie, alte 6 kilograme. Asadar, nu ezitati sa mancati si ceva dulce dimineata, dupa micul dejun!

3. Mancati macar 30 de grame de fibre pe zi

Prea putine persoane au un aport optim de fibre pe zi, acesta constand in 13 grame de fibre pe 1.000 de calorii. In medie 20 de grame de fibre pe zi sunt ideale pentru persoanele care vor sa se mentina, dar daca vreti sa slabit cresteti aportul de fibre la 30 de grame pe zi. Un studiu efectuat de American Heart Association a demonstrat ca persoanele care consuma zilnic, timp de 3 luni, 30 de grame de fibre reusesc sa slabeasca mai repede si sa-si imbunatateasca starea de sanatate a inimii.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?