Coroniţa din nasturi
Pentru această coroniţă avem nevoie de un suport din carton, lipici, nasturi şi o panglică. Cartonul se decupează oval, se lipesc nasturii mari, apoi cei mai mici. La final, facem o fundiţă din panglică şi coroniţa este gata.
Coroniţa din ghem de lână
Coroniţa din lână o putem realiza atât cu ghemuri nedesfăcute de diferite culori, cât şi cu ele desfăcute. În ambele cazuri, produsul finit este inedit.
Coroniţa din gheaţă
Pentru acest tip original de coroniţă avem nevoie de o tavă rotundă din silicon, cu pereţi înalţi şi un tub în mijloc. Pune în tavă lămâi şi frunze de lămâie, apoi toarnă apă peste ele şi ţine recipientul în congelator. Când fructele şi frunzele sunt bine prinse în gheaţă, toarnă din nou apă şi ţine la frigider. Scoate inelul de gheaţă din formă şi prinde-l cu o fundă într-un loc răcoros.
Coroniţa din fructe
Pentru realizarea acestei coroniţe poţi folosi portocale, mandarine, lămâi, mere, pere sau orice alt fruct doreşti. Prinde fructele de ramurile de brad amestecate sau grupate. Ideal ar fi să alegi fructe de culori diferite pentru a arăta cât mai inedit.
Coroniţa din popcorn
Pentru această coroniţă avem nevoie de un carton, mult lipici şi vreo două pungi de popcorn. Rezultatul va fi delicios. Este de preferat să ţineţi această coroniţă cât mai departe de copii pentru că ar putea fi devorată în câteva minute.
Coroniţa din bezele
O altă coroniţă uşor de realizat este cea din bezele. Aveţi nevoie de multe bezele şi de stăpânire a poftei de a devora gustoasele prăjituri.
Coroniţa din bomboane
O coroniţă apetisantă poate fi realizată din bomboane. Poţi opta pentru bomboane cu ambalaje muticolore sau bomboane bastonaşe specifice de Crăciun.