Cele mai mari nemulţumiri ale zodiilor. Cine se plânge cel mai des, cine doar în cazuri excepţionale

Fără îndoială, fiecare dintre noi are destule momente în care, copleşit de griji, de responsabilităţi pe care simte că nu le mai poate duce, începe să se plângă la oricine este dispus să-l asculte. Sunt, însă, persoane pentru care lamentarea nu este deloc ocazională, ci este chiar un mod de viaţă.
Alina Costache
30 ian. 2022, 14:25
Cele mai mari nemulţumiri ale zodiilor. Cine se plânge cel mai des, cine doar în cazuri excepţionale

Cele mai mari nemulţumiri ale zodiilor. Tendinţa oamenilor de a se plânge de ceea ce li se întâmplă are o componentă psihologică, fiind vorba despre o nevoie emoţională nesatisfăcută la timp, cel mai adesea nevoia de atenţie care, cel mai probabil, nu i-a fost satisfăcută în copilărie. Cu o astfel de nevoie nesatisfăcută în copilărie, la vârsta adultă persoana încearcă prin orice mijloc să atragă atenţia asupra sa.

Desigur, tendinţa de a te lamenta tot timpul ţine şi de educaţie sau de mediul în care te dezvolţi, dar ţine şi de predispoziţia astrală. Ei, bine, sunt zodii mai predispuse la a se plânge din orice şi zodii care o fac doar în cazuri cu totul excepţionale.

Descoperă, în cele ce urmează, cine sunt nativii care se lamentează frecvent şi cine sunt cei care o fac rar, potrivit relatii.net.

Cele mai mari nemulţumiri ale zodiilor

Peştii se plâng cel mai des şi o fac de fiecare dată atât de convingător încât este aproape imposibil să nu-ţi provoace mila aproape instantaneu. Aceşti nativi sunt tot timpul în căutare de compasiune, de înţelegere, lucruri pe care le obţin de cele mai multe ori, dar pe care, la un moment dat, ajung să le piardă pentru că, nu-i aşa, cine îşi doreşte să-şi petreacă toată viaţa în preajma unui om care nu vede decât partea urâtă a vieţii şi nu reuşeşte să se bucure de nimic?

Racii se împart în două categorii: în timp ce unii nu se vor plânge de nimic, ţinându-şi problemele în cochilia lor, departe e ochii celor din jur, alţii le vor împărtăşi tot timpul apropiaţilor necazurile lor şi tot felul de detalii din viaţa personală. Uneori, însă, problemele lor nu sunt atât de copleşitoare, dar ei le vor percepe ca fiind greu sau chiar imposibil de gestionat. Se pot plânge, de exemplu, că partenerul de viaţă are un hobby pe care el nu-l înţelege şi că petrece prea mult timp ocupându-se de respectivul hobby.

Citeşte şi Horoscop Minerva 2022. Se schimbă karma, zodiile care dau de cornul abundenţei şi zodiile grav afectate

Balanţele au cel mai adesea plângeri legate de partenerii de viaţă: le lipsește înțelegerea și comunicarea cu partenerii lor. Și nu le place să stea acasă, de aceea, dacă partenerii de cuplu nu îi invită sau nu le propune să iasă undeva, suferă cumplit.

Gemenii au tendinţa de a-şi alege partenerii pe baza compatibilității intelectuale, dar, după un timp, ajung la concluzia că şi-au epuizat subiectele de discuţie cu partenerii. Aceşti nativi se plâng adesea că partenerii nu sunt interesați de hobby-urile lor, că le ignoră cererile și întrebările și că nu comunică suficient.

Capricornii detesă să se plângă, mai ales în ceea ce privește viața personală, chiar dacă ceva nu le convine. Cel mai des sunt dispusşi să discute despre problemele apărute la locul de muncă. Se lamentează, adesea, referitor la șefi, la subordonați sau la colegi și salariu, dar mai rar se plâng de volumul de muncă.

Fecioarele sunt perfecționiste, așa că le place când totul este la locul său. Curățenia pentru ele este o parte importantă a vieții, o prioritate. Prin urmare, aceşti nativi se pot plânge doar de dezordine, de lipsă de organizare.

Taurii sunt îngrijoraţi, în general, de situația financiară, dar şi de relaţia de cuplu. Lipsa banilor este cam singurul motiv care îi poate face să se plângă faţă de oricine, în timp ce problemele din cuplu le dezvăluie doar celor foarte apropiaţi.

Leii nu se plâng de obicei nu pentru că le-ar lipsi motivele, ci pentru că acest lucru le-ar dăuna imaginii, iar imaginea pentru ei este totul. Totuși, nu sunt împotrivă să se plângă de câteva lucruri nesemnificative, pentru a arăta cât de inconfortabil se simte natura lor „aristocratică”. Cel mai adesea, aceşti nativi sunt nemulţumiţi de socri, mai ales atunci când aceştia se bagă prea mult în viaţa lor.

Citeşte şi Zodiile care nu renunță niciodată la țelurile lor! Nimic nu le stă în cale acestor nativi

Berbecii sunt nemulţumiţi, de regulă, de faptul că în jurul lor lucrurile se întâmplă foarte lent. Desigur, sunt cei mai nerăbdători nativi din zodiac. Ei se grăbesc întotdeauna undeva, iar lucrurile sau oamenii care îi ţin pe loc îi scot din minţi.

Scorpionii sunt cei mai rezervaţi dintre toţi nativii. Voința puternică și abilitatea de a gestiona totul foarte bine face ca aceşti nativi să nu se plângă prea des. Se întâmplă uneori ca emoţiile lor să fie prea copleşitoare. Atunci pur şi simplu fug, fără regrete și plângeri.

Săgetătorii nu sunt predispuşi la plângeri. Atunci când o fac, o fac din cauza vremii rele sau din cauza altor circumstanţe care îi împiedică să-şi ducă planurile la bun sfârşit.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Ce a putut să găsească un turist român ajuns pe plaja din Olimp: ”Unde trăim, în Africa de Sud?”
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Decizie finală! Ce se întâmplă cu taxele în 2025
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Menții răcoare în casă pe caniculă. Cum poți face economie în portofel
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Atenționare pentru românii care călătoresc în Grecia. Zeci de incendii de vegetație au izbucnit în ultimele 24 de ore
Capital.ro
Bani pentru FEMEILE din România. 4 septembrie, data limită la dosar. Mii de euro de persoană
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Emisarii armean și turc s-au întâlnit la graniță pentru normalizarea relațiilor bilaterale
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?