O sinapsă artificială care interconectează de milioane de ori mai repede decât cele din creierul uman ar putea fi utilizată în realizarea de rețele neuronale artificiale.
Teste clinice ale unor doctorii numite „Inhibitori mTOR” au demonstrat că stimulează sistemele imunitare ale persoanelor în vârstă, cu potențial de extindere a speranței de viață. Alte teste au în obiect „senoliticele”, medicamente care elimină celulele senectuții ce afectează organismele îmbătrânite.
În loc de elice, această aeronavă utilizează propulsia electroaerodinamică. Un câmp electric de voltaj înalt generează ioni și-i accelerează, creând un „vânt ionic” care propulsează avionul.
Un nou model de circuit ADN poate decoda mesajele chimice ale celulelor care semnalează că sunt afectate sau sub atac. Introducerea circuitului în pilule le poate face să elibereze substanța farmaceutică doar atunci când detectează semnalul corect, permițându-le să combată infecțiile.
O echipă care a realizat în 2015 un dispozitiv de comunicare creier-la-creier l-a extins la trei persoane, deschizând calea spre transmiterea directă a gândurilor.
Un telefon inteligent obișnuit poate urmări persoane aflate de partea cealaltă a unui perete solid, detectând modul în care mișcarea lor distorsionează semnalele oricărui emițător Wi-Fi din proximitate.
Citește mai mult AICI