Cele mai norocoase zodii în 2022. Cinci zodii vor fi răsfăţate de astre

Astrologii ne dau asigurări că anul 2022 va fi unul ceva mai blând decât anii anteriori. Chiar dacă nu vom scăpa de probleme, de tensiuni sau dificultăţi financiare, acestea vor fi mult mai uşor de gestionat.
Alina Costache
22 dec. 2021, 14:24
Cele mai norocoase zodii în 2022. Cinci zodii vor fi răsfăţate de astre

Cele mai norocoase zodii în 2022. În plus, anul 2022 ne va da posibilitatea să ne vindecăm răni din trecut. Oricât de provocator ar părea, anul următor are deosebit de multe de oferit, iar nativii trebuie să profite de toate oportunităţile pe care acest an le oferă.

Dintre toate cele 12 semne zodiacale, cinci vor fi ceva mai favorizate de astre şi vor reuşi tot ce-şi pun în cap. Uşor nu le va fi, însă vor avea suficientă ambiţie încât să nu cedeze la primul eşec.

Cele mai norocoase zodii în 2022 LEU

Leu se conduc după expresia “Norocul ți-l faci cu mâna ta”, iar astrele îi vor susţine din plin să realizeze tot ce-şi propun. Vor avea parte de un an foarte bun și productiv, cu proiecte multe și foarte interesante ce le vor stârni nativilor creativitatea din toate punctele de vedere. Pe plan amoros, anul 2022 este un an al echilibrului. Nativii trebuie să fie mereu cu ochii în patru deoarece marea lor iubire pândeşte după colţ, potrivit kudika.ro

Cele mai norocoase zodii în 2022 TAUR

Pentru Tauri, anul 2022 va fi unul dedicat muncii și evoluției lor pe acest plan! În toate proiectele pe care le gândesc și în care se implică vor avea un succes teribil. Pe tot parcusul acestui an, nativii Taur vor simți că cineva acolo sus îi iubeşte peste măsură. Totuşi, ar fi bine să nu uite că unicul lucru care îi ține în vârful piramidei este munca onestă și constantă. Așadar, acest noroc de care au parte este doar un bonus și un ajutor în plus.

Citeste si Horoscop special 2022. Provocările anului pentru fiecare zodie

Cele mai norocoase zodii în 2022 VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători, anul ce urmează va fi despre familie! Fie că asta înseamnă un nou membru al familiei, fie că înseamnă o îmbunătăţire a relaţiilor cu unele rude, nativii se vor simți deosebit de norocoși că au parte de atât de multă iubire și apreciere. Toate aceste lucruri le dau putere să depăşească problemele din viaţa privată și îi ajută să se înțeleagă mai bine! Pentru aceşti nativi, urmează un an revelator, al schimbărilor în bine, dar şi un an al vindecării!

Cele mai norocoase zodii în 2022 BERBEC

Nativii Berbec au riscat mult în anul precedent, aruncându-se cu capul înainte, în situații pe care nu știau dacă le pot gestiona de unii singuri. Spre bucuria lor, 2022 le demonstrează că a meritat! Norocul le bate, desigur, la ușa, iar în spatele ușii se află numai oportunităţi. Important e să rămână cu inima deschisă și să aleagă locul care simt că le va aduce satisfacție profesională, dar și personală.

Citeste si Horoscop 2022. Acest semn zodiacal va trăi in 2022 cel mai bun an al vieţii sale

Cele mai norocoase zodii în 2022 SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor fi mai dispuşi să acorde o adoua şansă anul viitor, iar acest lucru va fi răsplătit cu multă iubire. Aceștia se vor simți sprijiniți și apreciați atât în viața lor personală, cât și în viața profesională. Cariera lor o va lua pe o pantă ascendentă, desigur, nu fără efort din partea lor. Urmează un an al marilor transformări pentru Săgetători, al transformărilor profunde şi, dinf ericire, permanente.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
TEMPERATURI CANICULARE ANUNȚATE PENTRU LUNA AUGUST: ZONELE AFECTATE ȘI PERSPECTIVELE METEO
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?