Cele mai norocoase zodii până la sfârșitul anului. Noroc în dragoste și oportunități financiare majore pentru cinci zodii. Ce nativi vor avea parte de cele mai mari provocări

În cea de-a doua jumătate a anului, mai multe zodii vor primi binecuvântări de la astre. Vor avea noroc în special la bani și în dragoste, iar unii chiar vor avea parte de promovări la locul de muncă sau de schimbarea acestuia, ceea ce va veni cu bani mai mulți, dar și cu aprecieri.
Alina Costache
04 iul. 2024, 15:19
Cele mai norocoase zodii până la sfârșitul anului. Noroc în dragoste și oportunități financiare majore pentru cinci zodii. Ce nativi vor avea parte de cele mai mari provocări

Cele mai norocoase zodii până la sfârșitul anului. Contextul astral al ultimelor șase luni din acest an favorizează clar anumite zodii. De precizat că nu există zodii ghinioniste în a doua parte a anului, ci zodii care vor avea parte de provocări. În general, acestea pot fi depășite ușor dacă își ascultă intuția.

Cele mai norocoase zodii până la sfârșitul anului

Săgetător

Datorită lui Jupiter care veghează asupra lui, Săgetătorul pare să cadă întotdeauna în picioare. Născut cu o sete de aventură și călătorii, acesta este anul tuturor posibilităților. 2024 îi va face să trăiască cele mai nebunești vise ale sale.

Balanță

Protejate de Venus — considerată planeta cea mai propice fericirii și iubirii — Balanțele, unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale din acest an, vor fi capabile să depășească toate provocările majore și să iasă neșifonate.

Citeste si Patru zodii care câștigă o căruță de bani în iulie 2024. Nativii care au parte de câștiguri financiare

Leu

Leul este capabil să aibă orice își dorește. Nimic nu îl face pe Leu să devină mai determinat ca o provocare și nicio undă de ghinion nu este suficient de puternică pentru a-l împiedica să-și atingă obiectivele prin forța sa de caracter.

Berbec

Berbecul, dotat cu un caracter puternic și o energie debordantă, nu este genul care să lase planetele să conspire împotriva lui. Cu bunele grații ale lui Jupiter care îi surâde, a doua jumătate a lui 2024 este perioada potrivită pentru a-și asuma riscuri mari și a urmări ceea ce îi aprinde sufletul.

Taur

Guvernat de Venus, Taurul va continua să-și satisfacă setea interioară de plăceri materiale. Deși ghinionist în dragoste, va reuși să se afle la locul potrivit în momentul potrivit în sfera profesională.

Ce nativi vor avea parte de cele mai mari provocări

Pești

În ciuda unui început de an dificil, Peștii sunt înzestrați cu un temperament calm care îi ajută să traverseze furtunile și să vadă partea bună a lucrurilor. Și aceasta în ciuda unor preziceri rele care amenință să se abată asupra lor.

Vărsător

Natura sa filosofică îi va permite Vărsătorului să depășească dificultățile, refuzând să se încurce în problemele prezentului și îndreptându-se spre un viitor mai promițător.

Fecioară

Natură perfecționistă, Fecioara nu se poate mulțumi decât cu ce este mai bun. Natura sa tenace se va dovedi a fi un atu pentru a refuza să-și piardă speranța atunci când lucrurile nu par să meargă în favoarea lor.

Gemeni

În a doua parte a anului, Gemenii ar putea fi tentați să facă o mișcare spectaculoasă la muncă. Dar este imposibil de știut când norocul își va schimba direcția și ar fi mai înțelept să stea liniștiți decât să se lanseze într-o mare acțiune fără să știe unde vor ajunge.

Citeste si Horoscop amoros. Cele mai bune iubite ale zodiacului. Tu pe ce loc te clasezi?

Capricorn

În ciuda naturii sale muncitoare și perseverenței, norocul nu este, din păcate, aliatul Capricornului în următoarele șase luni din acest an. Cel mai bine este să ia lucrurile în piept și să știe că planetele nu i-au trimis încă nimic ce nu poate gestiona.

Rac

Norocul poate că nu va fi de partea ta anul acesta, dar nu este grav deoarece natura ta emotivă și ușor suspicioasă a învățat să nu se bazeze niciodată pe alții oricum. Poate părea contrar naturii tale să te sprijini pe alții, dar nu este nicio rușine să admiți că ai nevoie de ajutor.

Scorpion

În timp ce alții văd personalitatea ta înflăcărată la exterior, ceea ce nu știu este că ești obosit să te simți la capătul nervilor și să aștepți ca lucrurile să se îmbunătățească. Inspiră, expiră. Chiar și zilele rele au doar 24 de ore.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!