CELE MAI RELE ZODII. Îţi poartă pică şi după ce ţi-ai cerut scuze

Ai întâlnit vreodată o zodie care a luat totul atât de personal încât ai fost nevoită să te cenzurezi de fiecare dacă când ați ieșit împreună?
Romania TV
24 nov. 2017, 11:37
CELE MAI RELE ZODII. Îţi poartă pică şi după ce ţi-ai cerut scuze

Și lasă certurile astea pe care TOȚI prietenii le au – certuri între pisici care durează o zi, două până vă dați seama că e prostește – pentru că acest semn zodiacal va fi supărat chiar și după îți ceri scuze, scrie estisuperba.ro.

Citeşte şi Zodii cu iubiri predestinate. Dragostea lor este scrisă în stele

Poate e doar personalitatea ei sau poate are totul legătură cu astrologia, dar nu puteți să faceți mișto una de alta fără să vă îngrijorați că vă veți răni sentimentele.

Uite, nu e nimic greșit să fii sensibilă; oamenii sensibili tind să facă față situațiilor complicate și încâlcite mult mai bine decât oamenii care le bagă pe toate sub covor.

Dar când lași sensibilitatea să îți conducă întreaga viață – atât de tare încât oamenii nu se mai obosesc să se apropie de sentimentele tale după o perioadă – atunci știi că reprezintă o problemă.

În plus, eu concep să ții legătura cu sentimentele tale la un nivel secundar pentru că sunt Vărsător, deci „sensibilitatea” nu este un cuvânt în agenda mea.

Ideea e că toată lumea are dreptul la sentimente și toată lumea ar trebui (dacă nu face asta deja) să îi lase pe ceilalți să știe când le-au rănit sentimentele.

Trebuie să recunoști că există o diferență enormă între a fi sincer despre cum te fac ceilalți să te simți și să nu accepți nimic. Gen, niciodată.

Să porți pică și să fii încăpățânat doar pentru că nu te poți opri din a te gândi la ceva pentru care cineva și-a cerut deja scuze trebuie să fie foaaarte nesănătos, nu-i așa? Așa e. Dar așa cum am spus și mai sus, sunt unele zodii care nu pot să treacă peste asta.

Și pentru ele, să stagneze în această stare este ceva normal. Crede-mă, când faci ceva de genul ăsta pentru îndeajuns de mult timp, o persoană care să-ți spună să te înveselești, nu va avea niciun impact.

Chiar dacă punctul forte al acestor zodii nu este iertarea sau uitarea, EXISTĂ un motiv pentru asta; nu e doar pentru că vor să te facă să suferi după ce îți ceri scuze.

Unii ar putea să creadă că scuzele tale duc la mai multă ceartă, în timp ce alții s-ar putea să încerce să ignore ceea ce simt de fapt încât să nu se mai confunte.

În orice caz, sentimentul ăsta de durere rod pe interior aceste zodii deoarece sunt foarte indeciși față de modul de în care ar trebui să se comporte după ce au primit scuzele și cum vor să se comporte.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 24-30 noiembrie 2017

Știu că este derutant pentru zodii ca a mea care nu au spus „scuze” în viața lor (glumesc!), dar până nu trăiești pe pielea ta, nu ai cum să înțelegi ce se întâmplă în sufletul lor.

Deci chiar dacă ești îngrijorată că ești una dintre aceste zodii care pur și simplu se simt rănite după niște scuze, sau doar vrei să știi de ce prietena ta cea mai bună ține să spună că e bine și apoi să fie sinceră după ce nu a vorbit cu tine o săptămână, continuă să citești.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ești genul de persoană care iartă, dar nu uită niciodată. Doar pentru că cineva și-a cerut scuze nu înseamnă că ai uitat imediat cum te-au rănit în primul rând.

Nu faci asta pentru că ai vrea să te răzbuni pe persoana asta, ci mai mult pentru că ai impresia că sentimentele tale merită mai mult decât o simplă scuză.

Ca Taur, nu este ceva ieșit din comun să fii încăpățânată și să nu vrei să te împaci cu oamenii care te-au rănit.

De fapt, poți să fii ATÂT de încăpățânată încât atitudinea ta ar putea provoca o nouă ceartă. Aștepți mult prea mult de la cineva când sentimentele tale sunt rănite, dar nu pare că-ți dai seama că nu orice părere de rău este insuportabilă.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Singurul lucru pe care îl urăști mai mult decât o ceartă este să nu fii în cele mai bune relații cu persoana iubită. Indiferent că a fost o furtună între voi sau doar o ceartă minoră, mai degrabă preferi să îți ceri scuze în loc să vorbești despre asta – chiar dacă nu tu ești de vină. Știu, știu, nu te poți abține, dar ăsta e un obicei foarte nesănătos.

Când oamenii știu că-ți pot călca în picioare sentimentele fără să se simtă rău în legătură cu asta, încep să profite. Motivul pentru care încă te simți rănit după „scuze”?

Da, pentru că sentimentele tale nu sunt luate în considerare când nu vorbești despre asta. Nu orice discuție din viața ta o să fie ușoară, dar nu ar trebui să fie sfârșitul lumii dacă trebuie să vorbești.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Încerci atât de tare să te asiguri că oamenii pe care îi iubești simt intensitatea afecțiunii pe care o ai pentru ei absolut în fiecare zi.

Chiar și atunci când nu te gândești serios la cum să îi faci cuiva ziua mai bună, tot îți trece prin minte. Tot ce faci în viață este intenționat, ceea ce face destul de dificilă relaționarea cu ceilalți din anumite puncte de vedere – mai ales într-o ceartă – pentru că nicio minte nu funcționează ca a ta.

Când cineva își cere scuze de la tine, nu o face la fel de grijuliu ca tine, ceea ce te poate răni mult timp după ce situația a trecut.

Începi să te gândești foarte mult la ce trebuia să spui, ce voiai să spună ei celelalte replici. Asta nu face nimic altceva decât să te consume inutil, deci în loc să te bosumfli, învață cum să aduci în discuție ce te deranjează.

BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Urăști să te cerți, deci orice discordie sau diferență de opinii se artă, faci orice îți stă în putință să o faci să dispară – chiar dacă asta înseamnă să te prefaci că nu ești deloc rănită.

Preferi să-ți ignori sentimentele negative, în loc să te confunți cu ei. Pentru tine, să vorbești despre sentimentele tale, trebuie să te deschizi în legătură cu ceva ce ar putea duce la o ceartă și mai mare.
Bineînțeles, să faci lucrurile în felul ăsta nu e mai bine. Tinzi să porți pică când ești supărată, ceea ce înseamnă că și atunci când cineva vrea să pătrundă dincolo de exteriorul tău de gheață și să te facă să vorbești despre ceea ce te-a rănit, e aproape imposibil.

Încerci atât de tare să nu te confrunți cu sentimentele tale și te prefaci că totul este bine, încât sfârșești prin a înrăutăți lucrurile pentru că, să o spunem pe aia dreaptă, supărarea ta durează mai mult.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Tratamentul natural cu care e bine să stropești roșiile, ardei, castraveții și dovleceii pentru o recoltă bogată și sănătoasă. Așa vei avea legume BIO la tine în grădină
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Statul va interveni imediat: Vă garantez
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Plățile cash, restricționate!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Vama Ilinden, varianta pentru intrarea în Grecia. Mai puțin aglomerat și timpi mai mici de așteptare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Alertă la Marea Neagră! Ce s-a descoperit în apa din zona unor plaje populare! Turiştii, sfătuiţi să nu facă baie
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Adrian Elicopter de Luptă, exmatriculat de la Academia de Poliție! Motivul pentru care influencerul a fost dat afară: „Am fost vânat cu fiecare ocazie”
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Planul Ministerului de Finanțe privind implementarea „CNP-ului fiscal” stârnește critici în rândul experților
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?