Celebra Minerva a vorbit despre traumele din copilărie. Astroloaga era bătută de părinți dintr-un motiv banal: „Mâncam bătaie!”

Minerva a povestiti că a fost bătută în copilărie de către părinți, motivul fiind unul cu adevărat neașteptat. Experiența și-a pus amprenta asupra vieții sale.
Alina Costache
13 iun. 2023, 22:04
Celebra Minerva a vorbit despre traumele din copilărie. Astroloaga era bătută de părinți dintr-un motiv banal: „Mâncam bătaie!”
Minerva, despre amintirile neplăcute din copilărie

Minerva a vorbit la podcastul „Vorba lui Jorge” despre formarea reflexului și a dat un exepmplu din experiența sa. Vorbind despre copilărie, celebra astroloagă a dezvluit că părinții o băteau pentru a mânca tot din farfurie, acest lucru devenind pentru ea un reflex.

„Mâncam bătaie ca sp golesc farfuria. ‘Mănâncă tot din farfurie!’ Vreau să spun că reflexul a rămas. Reflexul îl găsesc în zilele noastre”, a spus ea.

Citește și: Minerva i-a făcut astrograma şi spune motivele care l-au dus la sinucidere pe Stephan Pelger: „Nu pare să fi fost prima oară! S-a născut depresiv!”

Gabriela Dima, cunoscută de toată lumea ca Minerva, are 65 de ani și, deși toată lumea o cunoaște ca astrolog, în viața de zi cu zi lucrează pentru Banca Națională a României. Pentru că vrea să se retragă din viața publică, a ales un post în departamentul de mentenanță.

„La ora actuală am o funcţie de execuţie, lucrez în Banca Naţională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast”, a spus Minerva la podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Ce funcţie „de execuţie” are astroloaga Minerva la BNR, în timp ce ROBOR este la peste 8% şi românii nu-şi mai pot plăti ratele VIDEO

Minerva suferea de coxartroză, afecțiune din cauza căreia nu se mai putea deplasa normal. Din fericire, a trecut prin mâinile unui medic foarte bun, iar în urma unei operații s-a vindecat. Primii pași i-a făcut în Joia Mare.

„Am intrat plângând în sala de operație și am ieșit râzând… Dumnezeu mai făcuse o minune. Mi-a redat umbletul (…) În Joia Mare, am făcut primii mei 30 de paşi. Primii, după operaţie! Eram şi eu foarte curioasă să văd cum mă voi descurca. E drept, m-am deplasat cu ajutorul unui înălţător, al unui cadru metalic, dar am făcut-o şi sunt foarte mândră de mine”, a mai spus ea.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
A nins în România în luna septembrie. Locul unde a venit deja iarna. Imaginile momentului
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Lege pentru românii care stau la casă. Toți trebuie să afle!
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Cum poți să-ți mărești salariul. Tactici ținute secrete de angajatori
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ireal cu ce se ocupă acum Octavian Bellu. Ce a ajuns să facă fostul antrenor al lotului național de gimnastică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Cel puțin 30 de persoane rănite după un atac aerian în Harkiv, Ucraina
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...