Celebru manelist jefuit de hoții care au spart și casa unui ofițer SRI. Jefuitorii, care au la activ peste 20 de spargeri, i-au produs o pagubă de zeci de mii de euro

Manelistul Cristi Mega a fost prădat, înainte de sărbătorile de iarnă, de o bandă formată din patru hoți cu antecedente solide. La începutul acestui an, aceștia au dat spargere și în casa unui ofițer SRI. Hoții au la activ aproximativ 20 de spargeri.
Alina Costache
13 feb. 2024, 09:47
Celebru manelist jefuit de hoții care au spart și casa unui ofițer SRI. Jefuitorii, care au la activ peste 20 de spargeri, i-au produs o pagubă de zeci de mii de euro

Celebrul manelist nu era acasă în momentul în care a fost prădat, ci în America. Acesta este de părere că hoții au acționat la pont. Cel care a descoperit faptul că locuința i-a fost spartă a fost șoferul lui. Aceștia i-au furat bunuri în valoare de zeci de mii de euro, pe care artistul încă nu le-a recuperat.

Celebru manelist jefuit de hoții care i-au spart casa unui ofițer SRI: „Nu am recuperat nicio parte din prejudiciu. La amanet ei băgaseră alte bijuterii, din casa domnului de la SRI”

Cristi Mega s-a ales cu o pagubă imensă. Unul dintre cele mai scumpe obiecte care i-au fost furate este un ceas în valoare de 20.000 de euro pe care nici nu apucase să-l achite integral.

Eram plecat în SUA atunci când s-a petrecut jaful. Colegul meu din orchestră a primit un telefon, că mi s-a spart casa. Familia mea era acasă, în România. Pericolul meu a fost ca ei să nu fie în casă. Șoferul meu și-a dat seama, a văzut ușa din spate deschisă, a sunat-o pe soția mea. A întrebat-o dacă a fost acasă, ea a zis nu. S-au alarmat toți. Șoferul n-a intrat în casă din prima, să se amestece urmele.

După care, m-au anunțat (n.r – colegii de trupă), m-am zăpăcit. Aveam obiecte scumpe, însemnând ceasuri. Prejudiciul a fost imens, printre care și un ceas de 20.000 de euro pe care nu am apucat să-l achit. A venit Poliția, DIICOT.

Hoții nu-i cunosc, n-am auzit de ei. Eu nici acum nu știu dacă a fost pont sau nu, 100%. Au mers la sigur, așa cred. Din câte aflasem, intraseră pe ușa din spate. S-au dus direct înainte, au urcat scările, s-au dus la țintă. Le aveam la liber (ceasurile), în camera mea de dressing. Casa nu are alarmă, eu nu prea locuiam, mai mult stăteam la apartament. Camere de luat vederi erau, dar au oprit curentul. Panoul de curent nu-l am în interior, e în afara curții.

Sunt prinși, din câte știu. Sunt cei care au spart și casa domnului de la SRI. Nu am recuperat nicio parte din prejudiciu, unul am înțeles că e fugit. La amanet ei băgaseră alte bijuterii, din casa domnului de la SRI.

Patru băieți ar fi fost în bandă. Trei au fost prinși, unul ar fi în Belgia. Nu mai am gânduri că-mi voi recupera prejudiciul. Nu erau bani cash. În cameră la mine aveam un seif, măricel, greu, aveam 20 de lei în el. A fost cărat de acolo… aveam o hârtie de 20 de lei, că-mi era drag de ea. Asta m-a speriat, să nu fi fost copiii și soția în casă”, a dezvăluit Cristi Mega, în emisiunea moderată de Dan Capatos.

Citeste si Sorin Anghel, afaceristul ucis în hotelul de la Padina, era vărul interlopului …

Pe 6 ianuarie, un fost ofițer SRI a anunțat că persoane necunoscute i-au spart casa din Voluntari și au furat, pe lângă mai multe bijuterii din aur, un pistol Glock și câteva zeci de cartușe. Ulterior, oamenii legii au stabilit că la infracțiune au participat patru bărbați. Au fost prinși trei dintre ei, iar cel de-al patrulea ar fi reușit să fugă și se află în Belgia, scrie cancan.ro

Banda de hoți are la activ peste 20 de spargeri

Liderul bandei, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Motoi, ar fi luat pistolul cu el, în timp ce bijuteriile au ajuns la două case de amanet. Motoi și banda lui ar fi spart în jur de 20 de locuințe, din Berceni, Tunari, Pantelimon și Voluntari. Spargerile le dădeau doar la ultima casă de la marginea câmpului.

În cazul jafului din Voluntari, hoții au fost identificați după ce ar fi uitat la locul faptei trei șurubelnițe, iar pe una dintre ele s-ar fi găsit urme biologice din care anchetatorii au prelevat probe ADN. Așa s-a aflat numele unuia dintre suspecți. Ulterior, s-a ajuns la concluzia că aceeași bandă a „acționat” și în casa lui Cristi Mega.

DailyBusiness
Oferta momentului în România! iPhone cu 0 lei avans
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Țara unde merg din ce în ce mai mulți turiști. Are munți spectaculoși și lacuri impresionante, prețuri mici, dar e considerată cea mai periculoasă din lume
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Vin ninsorile în România. Unde vor cădea mari cantități de precipitații
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Tragedie în Bistrița: O familie găsită moartă din cauza unei scurgeri de gaz
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Insula Cailor” de la Galați, „sălașul piraților” de la Dunăre, de zeci de ani ostrov al cailor sălbatici