Ceres, asteroidul fertilității, intră în retrograd în Capricorn. Cum se schimbă relațiile începând din 15 mai. Efectele durează TOATĂ vara!

Când Ceres este în retrogradare, indică faptul că un eveniment semnificativ este în pregătire. Este esențial să ne adâncim în diagramele noastre și să examinăm cu atenție domeniile în care energia ne influențează
Alina Costache
14 mai 2024, 21:03
Ceres, asteroidul fertilității, intră în retrograd în Capricorn. Cum se schimbă relațiile începând din 15 mai. Efectele durează TOATĂ vara!

Asteroidul Ceres și Luna au similitudini remarcabile, ambele simbolizând conceptele de maternitate și fertilitate, ghidându-ne totodată în înțelegerea și stăpânirea emoțiilor noastre. Ceres poate simboliza și conexiunile noastre cu ceilalți, în special figurile de grijă din viețile noastre. Conexiunile romantice pot activa uneori poziția Ceres, influențând semnificativ dinamica din aceste relații.

În perioada 15 mai 2024 – 26 august 2024, Ceres va trece printr-o mișcare retrogradă.
Corpul ceresc se află în prezent în Capricorn, exercitând o influență semnificativă asupra semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn). Această aliniere cosmică oferă oportunitatea pentru persoanele născute sub aceste semne să se introspecteze, să dezvolte asertivitatea și să-și prioritizeze îngrijirea personală.

Ceres, asteroidul fertilității, se mută în ambițiosul Capricorn până în decembrie. Ce IMPACT are pentru noi toți?

Înțelesul retrogradării lui Ceres
Când este în retrogradare, indică faptul că un eveniment semnificativ este în pregătire. Este esențial să ne adâncim în diagramele noastre și să examinăm cu atenție domeniile în care energia ne influențează. Facând acest lucru, putem obține informații valoroase în aspectele noastre pe care le putem neglija. În timpul retrogradării lui Ceres, modul în care ne exprimăm generozitatea și sprijinul pentru noi înșine, comunitatea noastră, familia noastră și munca noastră devine mai evident.

Zodiac chinezesc 15 mai 2024. Se iese din zona de confort, evenimente importante anunţate de înţelepţii Orientului
Pluto va avea, de asemenea, un impact când se întoarce (retrograd) în semnul Capricornului în câteva luni, făcând aceste experiențe strâns legate de temele sezonului de eclipse. Ne aventurăm în domeniul relațiilor și explorăm modalități de a ne afirma independența cu încredere.

Efectele retrogradării lui Ceres
Din perspectiva astrologilor, această energie are potențialul de a insufla un sentiment de curaj în indivizi pe măsură ce își urmăresc obiectivele. În plus, poate stimula și un sentiment sporit de protecție față de cei dragi. Ceres în semne de pământ sau apă poate rezulta în faze de altruism crescut, în funcție de element. Semnele de foc și aer pot amplifica calitățile protectoare, însă tema de bază rămâne neschimbată: Ceres încurajează un sentiment crescut de compasiune și conștientizare atunci când o abordăm.

Previziuni rune mai 2024. WUNJO, runa supremă, s-a ascuns printre pietrele magice, iar KENAZ este inversată. Atenţie la HAGALAZ, runa tărâmurilor întunecate!

Conform diagramei noastre, pare că ar fi benefic să ne evaluăm propriile nevoi și să determinăm cum ne putem sprijini. Retrogradarea lui Ceres oferă oportunitatea de a dezvolta strategii bine gândite și productive pentru a asigura un rezultat pozitiv și durabil.

Ceres retrograd și zodiile
Iată cum influențează Ceres retrograd zodiile din 15 mai și până în 26 august.

Berbec
Ceres te încurajează să accepți introspecția. E momentul perfect pentru a te redescoperi și a identifica ce anume te face cu adevărat fericit. Prioritizează-ți autoîngrijirea și lasă-ți emoțiile să te ghideze către decizii autentice și îmbunătățire personală.

Taur
Această retrogradare te va ajuta să te reconectezi cu natura și să îți reîmprospătezi legăturile cu cei dragi. Folosește această perioadă pentru a cultiva răbdarea și pentru a-ți aprecia și mai mult spațiul personal și confortul.

Mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Construcția fenomen din România pe care Ceaușescu a făcut-o cu gândul la invazia rușilor. Spionajul american a fost în alertă tot timpul
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce și-a plimbat bărbatul iubita moartă cu căruciorul, vineri seara, în Sectorul 5. Ce le-a spus polițiștilor că s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Val de caniculă pe litoral: temperaturi record și prețuri în creștere atrag turiști numeroși
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'