Cezar Ouatu, dezvăluiri incendiare despre cea mai mare fantezie a lui: „Aș vrea să petrec o noapte romantică cu Andreea Esca”

Cezar Ouatu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți români, fiind de foarte multe ori în centrul atenției. De această dată, declarațiile lui a stârnit vâlvă, deoarece a dezvăluit care este cea mai ascunsă fantezie a lui.
Filip Stan
19 dec. 2023, 17:46
Cezar Ouatu, dezvăluiri incendiare despre cea mai mare fantezie a lui: „Aș vrea să petrec o noapte romantică cu Andreea Esca”
Cezar Ouatu, dezvăluiri incendiare despre cea mai mare fantezie a lui: „Aș vrea să petrec o noapte romantică cu Andreea Esca”

Cezar Ouatu a surprins cu declarații neașteptate în cadrul emisiunii de la Pro TV, moderată de Cătălin Măruță. În timpul participării sale la segmentul dedicat subiectelor incitante, artistul a discutat despre personalități notorii din lumea showbiz-ului. Cu un ton atât plin de umor, cât și cu seriozitate, a menționat:“Deja sunt inhibat tot!(…) Câte divorțuri au fost după proba asta?”.

Citește și: Oana Zăvoranu se lansează în afaceri! Ce planuri are vedeta pentru noul an: ”Nimic nu mă poate opri”

Primul nume dat a fost Andreea Esca, despre care a dezvăluit: “Aș vrea să petrec o noapte romantică, dacă nu ar afla nimeni, cu Andreea Esca! Iartă-mă! Nu e nimic rău, e o doamna respectabilă!”.

În legătură cu Angela Gheorghiu, despre care s-a scris că i-a fost iubită, Cezar a dezvăluit: “Trei defecte ale Angelei Gheorghiu? Perfecționism, inclusiv în percepția celorlalți, ce defect e dacă te culci foarte târziu, da, știu asta, a fost o relație asumată, și profesională, și… se știe…am fost împreunp un an. Tot respectul”.

La întrebarea “care sunt cei mai nesuferiți din showbiz”, a precizat: “Anda Adam, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu. Anda m-a scos dintr-un joc, Mihai participă de mult timp la Eurovision, iar Ana…e o vorbă la noi… De cântat, arată bine”. Horia Brenciu, Randi și Nicole Cherry, Sava Negrean Brudașcu,  deși ultima variantă e de ardei umpluți. (…) Mama mea, cum e sosul, nu cred că mă salută Horia Brenciu. Vai de capul meu.”, a declarat el, conform protv.ro.

Chiar dacă au petrecut împreună un an, Cezar Ouatu nu ezită să o critice pe Angela Gheorghiu în urma declarațiilor făcute de aceasta. Soprana afirmase că nu are nicio obligație față de statul român și l-a atacat pe dirijorul Cristian Măcelaru, numindu-l „trădător de țară”, întrucât a ales să interpreteze Rapsodia română a lui George Enescu în fața Turnului Eiffel.

„Probabil dumneai a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție. Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa. Eu îmi doresc și pentru ceilalți artiști, mici, mari, pe care-i și promovez, și le recomand tuturor să nu se raporteze doar la scenele din România. În momentul în care ai reușit să pătrunzi afară, e ca o balanță a valorii. La noi din punct de vedere muzical e cu dus și întors. Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cânat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici.

Eu am dublă cetățenie, am debutat acolo. Dacă Dumnezeu nu mi-ar fi dat vocea asta descoperită în ultimul an la Liceul de Artă, aș fi rămas un pianist pasionat de jazz, muritor de foame.. Mulți colegi, care n-au putut pătrunde afară, acum se mulțumesc cu niște cântări cu artiști celebri de aici. Câteodată e greu să ajungi cineva și-n România’, a spus Cezar Ouatu, pentru impact.ro.

Cezar a ținut să precizeze faptul că nu Angela Gheorghiu l-a ajutat cu promovarea și a specificat că nu își dorește să aibă nicio prietenie cu ea.

„Nu…  Să spună Angela Gheorghiu dacă m-a ajutat cu ceva. Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei. Ăsta devenise numele meu. Îmi respect prea mult tatăl și mă cheamă Cezar Ouatu, nu amicul dumneai. Mi-am permis să-mi păstrez și să-mi duc numele de familie mai departe. Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Noi am avut doar două-trei colaborări împreună. Dar e un om extraordinar care a ajutat foarte mulți dirijori, cântăreți, care au cântat cu domnia sa și vorbim de scene mari de afară.

Dar când ajuți, nu-i obligatoriu să și primești ceva. Poate de aici și supărarea ei. Îmi pare rău că noi ar trebui ca români să ne respectăm mai mult artiștii care contează. Uităm foarte repede, ne raportăm la artiști cu câteva milioane de vizualizări.

Multe legende au murit extrem de sărace. De ce oare? La noi îți aruncă o stea din aia de la președinție, cu care mori de foame. Ca artiștii mari să fie mândri, ar trebui să fie mai protejați. Zona asta e uitată. Dar la ce circulă la noi prin țară la nivel muzical… Dacă nu asculți Dani Mocanu, nu ești în râdul lumii’, a declarat Cezar Ouatu.

 Citește și: Ce secret i-a dezvăluit Victor Cornea celebrei sale iubite chiar de la prima întâlnire. Andreea Bălan nu a fost deloc surprinsă: „A fost decisiv pentru relație”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'