Cezar Ouatu se pregătește de nunta cu Raluca Jurcă: „Eu o să organizez totul”

Cezar Ouatu și Raluca Jurcă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani și au în plan să se căsătorească. Artistul și-a cerut deja iubita în căsătorie și a primit un mare "DA". Acum, urmează să stabilească data nunții, iar de organizare se va ocupa chiar interpretul de operă.
Alina Costache
05 sept. 2024, 21:04
Cezar Ouatu se pregătește de nunta cu Raluca Jurcă:
Cezar Ouatu și Raluca Jurcă se iubesc de 5 ani

Cezar Ouatu a vorbit despre o viitoare nuntă cu iubita sa, Raluca Jurcă, adresându-i marea întrebare în urmă cu aproximativ o lună. Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de aproape 20 de ani, se înțeleg foarte bine, motiv pentru care vor să se căsătorească.

Citește și: Cezar Ouatu, dezvăluiri incendiare despre cea mai mare fantezie a lui: „Aș vrea să petrec o noapte romantică cu Andreea Esca”

Cezar Ouatu și Raluca Jurcă se iubesc de 5 ani

Artistul a mărturisit că nu au planificat încă nimic, din cauza programului extrem de încărcat în ultima perioadă. „Nu am timp nici să respir. Sunt cu evenimente în toată țara și pe afară, dar cu siguranță că vom stabili o dată exactă. Nu am avut timp. Știu cum se face, organizez evenimente destul de mari. Așa că nu cred că o să am nevoie de nimeni, tot eu o să o organizez.

Suntem de cinci ani împreună și cumva este o încununare, nu neapărat prin acel inel, ci prin ceea ce simțim, prin cum reușim să ne schimbăm energiile și cum reușim să ne simțim la distanță, asta e foarte important. Raluca aștepta de mult timp, numai că eu am tot întârziat, își pierduse speranța”, a declarat Cezar Ouatu.

Cântărețul a povestit momentul în care a cerut-o în căsătorie pe partenera sa, precizând că nu a știut nimeni despre planul său și că a fost o surpriză pentru toată lumea.

Nu a știut absolut nimeni, nici măcar un complice nu am avut. Singurul complice a fost în momentul respectiv când i-am spus cuiva să ne facă o poză, dar în loc să facă o poză, să filmeze și să lasă filmarea să meargă. Totul a fost atât de organic, natural și emoționant până la lacrimi. A fost super drăguț și natural. Inelul l-am dat amicului meu, dar el nu știa că e un inel. A fost super intens și emoționant”, a precizat Cezar Ouatu, la Antena Stars.

Spynews
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu, devastatoare în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat Valeriu Gheorghiță când a văzut pozele iubitei lui
Fanatik.ro
Singurele patru zodii protejate de astre până la finalul anului. Norocul le surâde, se vor scălda în bogății
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut: A plecat în altă parte…
Playtech.ro
ȘOC! Cum a ajuns să arate Theodor Stolojan. Imagini uimitoare cu fostul premier
DailyBusiness
Hainele SE SCUMPESC! Ce taxe noi vor plăti românii
Adevarul
Românul desemnat „cel mai frumos bărbat din Germania”, eliberat după 7 ani de pușcărie. Și acum e urmărit de 80 de polițiști
Spynews
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! Artista vrea să dovedească că băieții vor să stea cu ea: ”Nimeni nu i-a dat o zi în plus”
Spynews
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Evz.ro
Mesajul care-i va frânge inima Elenei Udrea. Nu va vedea niciodată aceste imagini
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”
Cancan.ro
Unde a ajuns să lucreze fiica Marianei și a lui Horia Moculescu: 'E distrusă, trăiește pe barbiturice!'
Playsport.ro
Imagini fierbinți cu Ronaldo și Georgina! A atins-o când credea că nimeni nu vede ce fac pe iaht. Imaginile au scăpat pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a lovit România! Ce magnitudine a avut și care sunt zonele afectate
Capital.ro
Noi reguli pentru românii cu permise de conducere din afara UE. Cum se va obține un nou document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Nicușor Dan explică strategia de gestionare a avariilor de termoficare în Capitală
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...