CFR CLUJ – LINCOLN 2-0. Campiona României rămâne în preliminariile Ligii Campionilor

Această calificare îi asigură echipei CFR Cluj prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea Liga Campionilor, Liga Europa sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare.
Filip Stan
28 iul. 2021, 20:32
CFR CLUJ - LINCOLN 2-0. Campiona României rămâne în preliminariile Ligii Campionilor

UPDATE: CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins formaţia Lincoln Red Imps FC cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă din turul al doilea preliminar.

Această calificare îi asigură echipei CFR Cluj prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea Liga Campionilor, Liga Europa sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare.

Young Boys Berna, campioana Elveţiei, s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, fază în care va întâlni CFR Cluj.

După 0-0 în tur, Young Boys Berna a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), campioana Slovaciei, Slovan Bratislava.

CFR CLUJ – LINCOLN LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. CFR Cluj va juca returul din a două rundă de calificări a Ligii Campionilor, în compania lui Lincoln Red Imps, miercuri seara, de la ora 20:30. Meciul va fi live text pe Romaniatv.net.

CFR Cluj va disputa calificarea în al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, miercuri seara, în faţa lui Lincoln Red Imps. Ardelenii au un avantaj, la limită, în faţa echipei din Gibraltar, după ce s-au impus cu 2-1 în deplasare, în meciul tur.

CFR CLUJ – LINCOLN RED LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT

CFR CLUJ – LINCOLN 1-0. Mike Cestor (CFR Cluj)  deschide scorul în Gruia.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Grahovac, Cestor, Latovlevici – Rodriguez, Sigurjonsson – Chipciu, Deac, Păun – Debeljuh
Lincoln Red Imps: Goldwin – Wiseman, opes, Chiapolina, Toscano – Walker, Rosa, Yahaya – Ronan, Gomez, Britto

CFR CLUJ – LINCOLN LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Dacă trece de Lincoln Red Imps, CFR Cluj este sigură de prezența în grupele cupelor europene în acest sezon. Chiar dacă ar fi învinsă în turul 3 al Ligii Campionilor, apoi în turul 3 din Europa League, campioana României ar evolua în grupele Conference League.

„Eu nu pot decât să aduc lumea la stadion. Venim după 3 victorii. Mâine avem șansa să ne calificăm și să fim automat calificați în grupele Conference League. Alte echipe se chinuie și trec prin nu știu câte tururi.

Mâine avem șansa să jucăm o finală și să fim în grupe, apoi să ne continuăm drumul spre Champions League. Vrem să le oferim suporterilor șansa de a vedea o echipă reprezentând România pe plan internațional până în decembrie”, a declarat Marius Şumudică înainte de meci.

„Avem probleme de lot. Alibec nu poate face parte din lotul pentru cupele europene, a sosit târziu și nu este pe listă. Bouhenna are o mică problemă musculară. Sunt probleme cu Billel Omrani. A avut niște crampe musculare. Susic și Manea au o toxiinfecție alimentară. Sunt probleme pe care trebuie să le luăm în calcul. Trebuie să fiu inteligent”, a dezvăluit Marius Șumudică, într-o conferință de presă.

CFR CLUJ – LINCOLN LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. După un chin teribil, în Gibraltar, la capătul unui meci în care a evitat un rezultat ruşinos, graţie revenirii din partea secundă (la pauză a fost 1-0 pentru Lincoln!), CFR speră să-şi adjudece, diseară, calificarea în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

CFR CLUJ – LINCOLN LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Returul cu Lincoln Red Imps are o miză dublă. Pe lângă faptul că învingătoarea îşi va continua parcursul în preliminariile Ligii, o calificare în următoarea fază va garanta minim o prezenţă în grupele Conference League. Vorbim despre o performanţă care va fi răsplătită cu aproape trei milioane de euro de UEFA.

Ștefan Berariu, declarația zilei după argintul de la JO 2020. „Am dovedit că avem… Le avem foarte mari!”
Cine trece de această confruntare CFR Cluj – Lincoln Red Imps va juca cu învingătoarea duelului Slovan Bratislava (Slovacia) – Young Boys (Elveţia), în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Prima manşă, în Slovacia, s-a încheiat egal, scor 0-0. Învinsa din duelul CFR – Lincoln îşi va continua, de asemenea, parcursul european, însă în turul III preliminar al Ligii Europa. Unde va da de formaţia care va pierde în „dubla“ dintre Slovan şi Young Boys.

Ancuţa Bodnar, povestea de dragoste din spatele aurului olimpic: iubirea pentru colegul Mihăiţă Ţigănescu a făcut-o să nu renunţe la canotaj!

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'