„Chef” Dragnea lovește din nou! Fostul lider PSD a postat o nouă rețetă pe YouTube: „Gătitul nu se învață, se fură”

Liviu Dragnea nu s-a lăsat prea mult așteptat de cei 9.000 de abonați. Fostul lider PSD a postat o nouă rețetă pe canalul său de YouTube. Comentariile au început să curgă în valuri, internauții find extrem de inspirați în glume și ironii.
Alina Costache
05 apr. 2023, 15:12
„Chef” Dragnea lovește din nou! Fostul lider PSD a postat o nouă rețetă pe YouTube: „Gătitul nu se învață, se fură”

Liviu Dragnea a ieşit aproape complet din atenţia publică. După ieşire din închisoare şi în aşteptarea altor sentinţe, fostul lider al PSD a încercat fără succes să revină în politică. Măcinat probabil de dorința de expunere și faimă, acesta a lansat un canal de YouTube dedicat bucătăriei. Primul clip postat a iscat nenumărate discuții și glumițe, care au devenit extrem de rapid virale.

Citește și: Victor Ciutacu, reacţie savuroasă legată de emisiunea de gătit a lui Dragnea: „Am fost nedrept faţă de el. Uitasem asta”

Acum rămâne un mister dacă acest demers întreprins de fostul lider PSD este o mișcare de marketing extrem de iscusită sau izvorăște dintr-o reală pasiune pentru arta culinară. Cert este că acesta pare extrem de dedicat când vine vorba de noua sa pasiune. La numai două zile după ce a postat primul clip, Liviu Dragnea s-a echipat cu șorțul și a gătit din nou pentru abonații săi.

Liviu Dragnea nu s-a lăsat prea mult așteptat de cei 9.000 de abonați. Așa că după ce le-a prezentat fanilor rețeta sa pentru fasole teci, acesta a revenit cu un nou preparat. Dat fiind că suntem în perioada de post, Liviu Dragnea a ales și de această dată o rețetă care să respecte această perioadă. Fostul lider PSD a ales să gătească orez cu legume și ciuperci, însă i-a asigurat pe iubitorii de carne că după Paște va urma o serie de rețete care să îi bucure și pe ei.

„Bine ați revenit la Bucătăria de acasă cu Liviu Dragnea. Cred că mă cunoașteți, sper că mă cunoașteți. Încerc prin aceste rețete pe care le prezint să conving din ce în ce mai mulți români să gătească românește, să gătească acasă, să gătească sănătos, să folosească mai multe legume proaspete, legume curate. Când o să gătim după Paște o să folosim și carne și o să vorbim pe îndelete despre asta. Acum vorbim despre rețete de post. Astăzi o să pregătesc orez cu legume și ciuperci. Este o mâncare care nu este complicată, este o mâncare gustoasă, foarte sănătoasă și foarte hrănitoare”, a spus Liviu Dragnea.

Așa cum deja și-a obișnuit urmăritorii, Liviu Dragnea le-a prezentat acestora atent toate ingredientele folosite pentru rețeta sa și a explicat proprietățile și beneficiile fiecăruia.

De ce ingrediente ai nevoie pentru a face rețeta lui Liviu Dragnea

Pentru a pregăti orezul cu legume și ciuperci, Liviu Dragnea a avut nevoie de câteva ingrediente simple:

  • Orez – o cană (160 – 170 g)
  • Ciuperci Champignons feliate – 100 g
  • Un morcov ras
  • ½ ardei gras verde
  • ½ ardei kapia
  • Mazăre congelată – 150 g
  • Bulion – 100 ml
  • Pătrunjel – una/două legături
  • Piper negru și verde, boabe
  • Sare grunjoasă neiodată

La final, Liviu Dragnea le-a oferit urmăritorilor săi și un mic sfat. Se pare că orezul nu trebuie consumat imediat, după ce este gata mai trebuie lăsat în oală pentru câteva minute pentru ca toate aromele să se întrepătrundă.

„Aceasta a fost rețeta de orez cu legume și ciuperci. O rețetă foarte sănătoasă, foarte gustoasă și așa cum ați observat nu este greu de făcut. Vă invit să o faceți și voi. Vă mulțumesc că am gătit, din nou, împreună și până la următoarea rețetă vă urez numai de bine”, le-a spus Liviu Dragnea, la final, urmăritorilor săi.

Internauții nu au întârziat să apară în comentarii, întrecându-se în comentarii care mai de care mai ironice și haioase.

  • „Mă bucur de saltul calitativ de la a face o țară pilaf la a face pilaf cu legume în bucatărie”.
  • „Gătitul nu se învață, se fură”.
  • „Deștepți băieții care se ocupă de campania de imagine. Mai o glumiță pentru patriotarzi care cred că ne fură oculta mondială roșiile, mai o ceapă românească, mai o aluzie la adversarii politici, mai o mâncărică de post. Ce bun e don Livu, să-i dea Bunuțuʼ sănătate, că e ca noi, din popor, gătește cu cratițe de 200 de lei bucata. Până ai voie să ocupi funcție publică din nou, îi îmbrobodești iar pe votanții fideli”.
  • „Ești nr.1 pe bucătărie…Te rog eu, Liviu, eu sunt bucătar… nu-mi fura și jobul ăsta, că altceva nu știu să fac”.
  • „Frumoasă rețetă, mă motivați să mănânc mai sănătos”.
  • „Felicitări, domnule Dragnea. Chiar era nevoie de cineva care sa gătească cu legume românești, foarte detaliat și fără fițe”.
  • „Domnule Dragnea, eu vă susțin chiar va rog să mai produceți astfel de videoclipuri”.
  • „N-am să mint, niciodată n-am fost un fan de-al dvs. Din contră, v-am criticat tot timpul! De ce, nu mai are importanță acum, răul făcut de dvs  nu se mai poate repara! Dar faptul că încercați să fiți vizibil, chiar și în acest mod, mă face să cred că, pentru dvs. speranța încă n-a murit! Nu pot decât să vă urez bafta!”.
  • „Felicitări domnule Dragnea! Nu luați în seama comentariile răutăcioase, oamenii sunt ușor de manipulat! Noi știm că sunteți un om onest și adevarul e că, în mandatul dvs. poporul o ducea mult mai bine decât acum. Sănătate și spor la gătit”.

Citește și: Glumele virale cu Liviu Dragnea, după ce s-a apucat de gătit: „Pasul 1: Se fură fasolea/ Gordon Ramsay după o lună în Vaslui”

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie absolvenții claselor a XII-a: „Scriitorului îi e frică de Arghezi”
substantial.ro
Un bărbat a rămas încarcerat în urma unui accident auto în Piatra-Neamţ
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!