Chef Florin Dumitrescu, critică dură la adresa clienților din restaurantul său: „Oamenii vin la tine să-ți arate că nu te pricepi”

Florin Dumitrescu, unul dintre membrii juriului show-ului „Chefi la Cuțite” de la Antena 1, a câștigat respect datorită efortului său depus în domeniul culinar. Totuși, pe parcursul carierei sale, a fost și criticat de unii oameni. În special, el afirmă că unii clienți care vizitează restaurantele unor chefi celebri au așteptări excesive. Florin Dumitrescu critică modul în care clienții își exprimă așteptările!
Alina Costache
15 iul. 2023, 11:10
Chef Florin Dumitrescu, critică dură la adresa clienților din restaurantul său: „Oamenii vin la tine să-ți arate că nu te pricepi”
Chef Florin Dumitrescu, critică dură la adresa clineților din restaurantul său: „Oamenii vin la tine să-ți arate că nu te pricepi”

Florin Dumitrescu, chef-ul din show-ul „Chefi la Cuțite”, este un personaj public apreciat de mulți telespectatori. Prin munca sa asiduă, acest bucătar și-a câștigat popularitatea și a dobândit respectul celor din jur. În același timp, el a adus în discuție comportamentele unor clienți care vizitează restaurantele pentru a se bucura de diverse preparate.

Citește și: Florin Dumitrescu a negociat „la sânge” cu pieţarii. Juratul de la „Chefi la cuţite”, surprins la cumpărături FOTO

Florin Dumitrescu susține că mulți români care postează recenzii online despre restaurantele conduse de bucătari celebri au intenția de a critica produsele. Acest aspect a fost abordat într-un podcast la care a participat. Ca exemplu, a fost menționată o situație în care câțiva clienți au venit și au criticat risotto-ul pregătit.

„Când mai apari la televizor, iar oamenii vin la tine, la restaurant să mănânce, pretențiile lor sunt foarte mari. Există și o categorie care este croită să-ți arate că nu te pricepi. Am avut clienți care își spun ceva de genul: lasă, mă, că-l aranjez eu. A venit alături de alte 6-7 persoane și a început să zică: ce risotto e ăsta, mă? Din acest motiv nu mai ies la oameni, la masă”, a dezvăluit Florin Dumitrescu la podcastul găzduit de Otravă.

În același context, Florin Dumitrescu convingerea că oamenii care postează recenzii sunt adesea subiectivi și pot afecta serios reputația unui restaurant. Această idee a fost exemplificată în cadrul aceluiași podcast. Ei susțin că, în cazul în care există 201 clienți, iar unul singur este nemulțumit, recenzia va fi în general scrisă de acea persoană care nu a fost satisfăcută din punct de vedere gustativ. Acest aspect poate influența și opiniile celorlalți clienți.

„Într-o zi poți avea 201 clienți. Unul să fie nemulțumit de ce a găsit în farfurie și alți 200 satisfăcuți cu mâncarea primită. Cel care va scrie recenzia va fi nemulțumitul, în vreme ce clienții mulțumiți nu vor posta nimic”, a continuat să dezvăluie chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Alimentul extrem de nociv pe care-l consumăm zilnic. Chef Florin Dumitrescu a renunțat la el după o întâmplare petrecută în brutăria unui prieten: „Afânătorul pe care-l băga în aluat i-a curs din bidon și a făcut gaură în beton”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Băutura ieftină care te ajută să slăbești și reglează metabolismul. Se bea cu 15 minute înainte de masă, iar rezultatele se văd destul de repede
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Finalul lui Putin, mai aproape ca niciodată. Zeci de specialiști îi cântă Prohodul
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pensionarii care pot primi 250 de lei în plus de la Casa de Pensii! Ce trebuie să facă până la finalul lunii iulie
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Operațiune fulger în Brașov: Traficanți de droguri prinși în flagrant
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!