Chefi la cuţite 19 martie 2024. Cine a câștigat a doua amuletă. Ce s-a întâmplat în culise: „Am dat peste cap tot”!

Jurații au făcut tot ce au putut pentru a-l impresiona pe degustător. Lui Romică Ţociu i-a fost dificil să ia o decizie, preparatele fiind pe gustul său. Acesta și-ar fi dorit să ofere avantajul tuturor, însă un singur chef se poate bucura de el.
Filip Stan
19 mart. 2024, 23:50
Chefi la cuţite 19 martie 2024. Cine a câștigat a doua amuletă. Ce s-a întâmplat în culise:

Chefi la cuţite 19 martie 2024. Romică Țociu a analizat în detaliu cele patru preparate ale juraților din ediția 2 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 19 martie 2024. Actorul a dat verdictul final, fără să țină în suspans chefii, rostind numele celui care a câștigat amuleta puternică.

Emoțiile și-au făcut apariția în platoul Chefi la cuțite atunci când a venit momentul ca Romică Țociu să anunțe câștigătorul amuletei din ediția 2 a sezonului 13, de pe 19 martie 2024. Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au așteptat cu sufletul la gură verdictul final.

Jurații au făcut tot ce au putut pentru a-l impresiona pe degustător. Actorului i-a fost dificil să ia o decizie, preparatele fiind pe gustu său. Acesta și-ar fi dorit să ofere avantajul tuturor, însă un singur chef se poate bucura de el.

Ce soție frumoasă și sexy are Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite. Juratul de la Antena 1 se mândrește cu familia lui
Chefi la cuţite 19 martie 2024. Romică Țociu a intrat cu entuziasm în platoul show-ului culinar pentru a-i cunoaște pe cei patru noi chefi. Fără pic de ezitare, actorul și-a spus părerea sinceră despre ei. Mai mult, degustătorul de astăzi a fost foarte încântat să-i întâlnească pe aceștia.

„Nu mai putem să-i fierbem mult în sos propriu pentru că sunt mulți concurenți care așteaptă să fie jurizați. Romică a fost un pic speriat, dar să nu-l certați”, a anunțat Irina Fodor.

„Bine, dar nici nu stau la ceartă. Plec”, a completat-o actorul în glumă. Ce jurat a câștigat a doua amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite din ediția 2 de pe 19 martie 2024.

Romică Țociu a oferit patru puncte (locul 2) preparatului cu somon și avocado realizat de chef Orlando Zaharia. Cele trei puncte au fost date lui chef Ștefan Popescu pentru rețeta de hamburger.

Lupta decisivă s-a dat între chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki. În cele din urmă, actorul a anunțat că amuleta a fost câștigată de juratul care a gătit monk fish.

Așadar, chef Alexandru Sautner a pus mâna pe cel de-al doilea avantaj din sezonul 13 Chefi la cuțite, în timp ce chef Richard Abou Zaki a primit două puncte pentru preparatul său de la jocul pentru amuletă.

Citește și: Chefi la cuţite 2024. Ce este „tigăiţa de aur” şi ce audienţe slabe a avut prima ediţie

„A fost extraordinară!”, l-a lăudat actorul.

„Nici nu știi ce bucurie mi-a făcut! (…) Jurizarea perfectă!”, a zis juratul.

„Nici nu știi ce ai stârnit cu voturile tale! Nu se mai poate rescrie nimic. Ce a fost făcut, a fost făcut”, a spus Irina Fodor.

„Azi nu a fost ziua mea deloc! Am luat două puncte, iar Vecchio 5 puncte. Dezamăgirea a fost mare, dar o să îmi revin”, a evidențiat chef Richard Abou Zaki.

În culisele sezonului 13 Chefi la cuțite, Romică Țociu a avut ocazia să vadă o răsturnare de situație. Actorul a observat faptul că prima amuletă a fost câștigată de chef Richard Abou Zaki, urmând ca cel mai mic punctaj să fie obținut de chef Alexandru Sautner.

„Astăzi am dat peste cap tot!”, a mărturisit actorul. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
INHGA emite Cod galben de inundații pentru 25 de județe
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?