Chefi la cuţite 20 martie 2024. Cui a dat Roxana Blenche amuleta: „Farfuria ta a fost rachetă. Mi-a picat și mie fața”

Roxana Blenche și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 și a anunțat cine a câștigat amuleta din ediția 3, difuzată pe 20 martie 2024.
Alina Costache
20 mart. 2024, 22:25
Chefi la cuţite 20 martie 2024. Cui a dat Roxana Blenche amuleta:

Chefi la cuţite 20 martie 2024. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Antena 1, în impas fără celebrii bucătari consacrați. Emisiunea culinară ”Chefi la cuțite”, depășită la audiență de un film vechi de 11 ani
Chefi la cuţite 20 martie 2024. În ediția a treia a emisiunii, cei patru jurați s-au întrecut într-o probă de amuletă în care tema de gătit i-a obligat să folosească diferite texturi, unde leguma vedetă a fost morcovul.

Chef Orlando Zaharia, Cgef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Richard Abou Zaki s-au întâlnit din nou în bucătărie pentru a afla ce amuletă le-a pregătit de data aceasta Irina Fodor. Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat care este tema de gătit, dar și cine face degustarea.

„Tema de astăzi m-am gândit că e binevenită, pentru că nu demult a existat un debate despre o anumită supă cremă, care v-a făcut să vă certați puțin. Tema se numește simplu: texturi cremoase cu o vedetă specială roșcată: morcovul”, a anunțat îndrăgita prezentatoare, care a dezvăluit totodată faptul că Roxana Blenche decide cine are cea mai bună farfurie.

Timp de șaizeci de minute, Chef Orlando Zaharia, Cgef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Richard Abou Zaki au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a putea pregăti farfurii delicioase. Roxana Blenche a degustat toul atent și apoi a dat verdictul.

Ce soție frumoasă și sexy are Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite. Juratul de la Antena 1 se mândrește cu familia lui
Farfuria care i-a plăcut cel mai mult a fost cea pregătită de Orlando Zaharia. „Mi-a picat și mie fața”, când a auzit Ștefan Popescu faptul că a ratat amuleta.

„Orlando, direct la suflet ai făcut! Top! Toți ați gătit excelent, dar farfuria ta a fost rachetă”, a completat Roxana Blenche.

Chefi la cuţite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Olena Zelenska vizată de un fake news privind achiziția unui Bugatti de lux
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?