CHEFI LA CUTITE 2018 LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1: „Ştiu că pe alţii i-aţi bătut cu lingura…”

CHEFI LA CUTITE 2018 LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1. Lecții de viață și apariții memorabile, în marea premieră a sezonului 5 Chefi la cuțite
Filip Stan
09 apr. 2018, 16:29
CHEFI LA CUTITE 2018 LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1:

CHEFI LA CUTITE 2018 LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1 Premiera noului sezon „Chefi la cuțite” are loc în această seară pe Antena 1, iar prima ediție va impresiona telespectatorii prin apariții memorabile și concurenți pasionați. De la ora 20:00, primii bucătari care intră în arena culinară a show-ului se vor întrece pentru a obține votul de încredere al chefilor.

CHEFI LA CUTITE 2018 LIVE VIDEO ONLINE ANTENA 1

Etapa degustării pe nevăzute îi va trece pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste, vor afla că emoțiile și presiunea concursului pot influența savoarea preparatului, pe care acasă îl pregăteau ca la carte. Cei trei jurați sunt mai mult decât încântați să descopere personaje inedite și ucenici pasionați de gastronomie, fiind dornici să își construiască trei echipe imbatabile:

„Căutăm oameni cu care să avem o chimie, oameni luptători, entuziaști, talentați, care să facă spectacol în farfurie și în bucătăria Chefi la cuțite”, afirmă aceștia.

Deloc surprinzător, și anul acesta chef Scărlătescu este feblețea concurentelor. O doamnă în vârstă de 75 de ani îi declară deschis simpatia, nu înainte de a glumi cu Gina Pistol pe seama fanelor ce-au călcat pragul bucătăriei special pentru Cătălin Scărlătescu.

„Să nu vă supărați pe mine, știu că pe alții i-ați bătut cu lingura, dar mie îmi place de chef Cătălin. Cu o mâncare tradițională pe bază de pește, Vasilica speră să ajungă la sufletul juratului său preferat și să îl convingă că experiența sa este un atu necesar în echipa pe care și-o va forma. Cu un suflet tânăr, concurenta răspândește în jurul ei doar voie bună, însă nu va fi singura surpriză din această seară. Umorul va condimenta, ca de obicei, show-ul, iar susținătorii din culise vor trăi la intensitate maximă jurizarea pe nevăzute a celor dragi. Nu vor lipsi nici glumele de la masa jurizării, iar un preparat ce-i va face pe chef Bontea și chef Scărlătescu să își amintească de perioada copilăriei îi va da prilej lui chef Dumitrescu să glumească pe seama lor: Îmi plac genul acesta de discuții cu voi, pentru că îmi dau seama cât de tânăr sunt”.

Pentru că cel de-al cincelea sezon este cel al poveștilor, toți candidații la un posibil cuțit se vor destăinui în fața celor trei jurați, care vor afla motivațiile și dorințele fiecăruia. Un concurent de meserie „visător”, o mamă ce dorește să-i îndeplinească visul fiicei, dar și o tânără pentru care „Chefi la cuțite este prima opțiune pe lista dorințelor vor face parte din ediția premieră din această seară, care va începe la ora 20:00, pe Antena 1.

Chef Florin Dumitrescu a fost păcălit de soție în cel mai neașteptat mod posibil! „Mă simt ca un câine dus la veterinat cu forța”

 

 

„Mi-a promis soția că mă scoate la o friptură! Acum mă simt ca un câine păcălit, băgat cu forța la veterinar! Dar, totuși interesantă experiență, mai ales că eu chiar cred că voi primi friptura”

După un asemenea tratament de înfrumusețare e mai mult decât evident faptul că chef Florin Dumitrescu va reveni la „Chefi la cuțite” cu forțe proaspete și va lupta cu multă energie pentru o nouă victorie!

Concurenții se întrec în rețete dulci, în prima jurizare pe nevăzute la „Chefi la cuțite”

Sezonul de poveste va începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, va fi prezent în farfuriile chefilor. Un tânăr cu o poveste marcantă de viață le va propune juraților o rețetă inedită, pizza desert cu rodie, iar alegerea îl va contraria pe Sorin Bontea: ,,De la o vreme, nu știu ce se întâmplă cu bucătarii, sau cu bucătăria. Nici pizza nu mai e ce-a fost! Nu mai înțeleg absolut nimic.”. Dragostea concurentului pentru bucătărie s-a născut într-un moment dificil din adolecență, când a fost la un singur pas de a-și pierde viața: ,,Visul pe care îl aveam s-a spulberat, iar în acel moment nu știam ce este cu mine. Dacă nu era bucătăria nu știu ce m-aș fi făcut… mi-a salvat viața.Dacă alegerea curajoasă a tânărului bucãtar va impresiona sau nu la masa jurizării, telespectatorii vor vedea luni seară, de la ora 20:00.

O altă apariție inedită este un ,,bucătar peste medie”așa cum chiar el se declară, care este pasionat de domeniul gastronomic. În ,,meniul” concurentului jurații vor regăsi multă pasiune și o rețetă dulce, inventată chiar de el. Alexandru cunoaște metode de gătit specifice, temperaturi optime, dar și secretele unui plating spectaculos: ,,Cred că îi voi surprinde pe chefi, pentru că tehnica de a lucra în ciocolată nu este deloc simplă.”. Deși va păși cu multă încredere în acest concurs, rezultatul jurizării sale va fi cu totul și cu totul neașteptat.  

Competiția și preparatele realizate până acum au ridicat mult ștacheta, astfel că cei trei chefi sunt nerăbdători să afle cu ce își doresc concurenții să-i surprindă în noul sezon. Desertul, preparatul care i-a pus în încurcătură de nenumărate ori pe bucătari va fi alegerea celor îndrăzneți, care se vor lupta în prima ediție pentru un pașaport de trecere către următoarea etapă a concursului. Cei care intră în arena culinară vor fi nevoiți să scoată la iveală tot ce au mai bun de oferit: cine se va remarca și cine va ceda în prima provocare a show-ului, telespectatorii vor vedea luni seară, de la 20:00, în marea premieră a sezonului 5 ,,Chefi la cuțite”.


 


DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore