Chefi la cuţite 2024. Lista scurtă din care Mona Segall va alege înlocuitorii pentru Bontea, Scărlătescu, Dumitrescu. Nume surpriză!

Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să încheie colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Decizia i-a surprins pe producătorii emisiunii care se pregăteau pentru un nou sezon. Acum, Antena 1 are noi nume de chefi cunoscuţi.
Filip Stan
15 oct. 2023, 20:19
Chefi la cuţite 2024. Lista scurtă din care Mona Segall va alege înlocuitorii pentru Bontea, Scărlătescu, Dumitrescu. Nume surpriză!

Chefi la cuţite 2024. Protagoniștii emsisiunii cu același nume au hotărât să renunțe la colaborarea cu Antena 1. Decizia lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu a fost motivată prin oboseala care îi împiedică să continue. Anunțul i-a luat prin surprindere, însă, pe producătorii show-ului care pregăteau următorul sezon.

Despărțirea de postul de televiziune, unde au cunoscut cel mai mare succes, a fost comunicată publicului oficial, chiar de Antena 1.

Surse din anturajul echipei de producție a emisiunii „Chefi la Cuțite” au anunțat numele care apar pe lista din care Mona Segall va alege noii jurați ai emisiunii culinare, informează wowbiz.ro.

Mihai Morar șterge pe jos cu Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea pentru modul în care au plecat de la „Chefi la cuțite”: „Capul sus, Mona Segall! Și, mai ales, inima”
Plecarea celor trei chefi de la Chefi la cuțite, emisiunea care i-a consacrat, a luat pe toată lumea prin surprindere! Toți fanii competiției culinare ai cărui jurați erau, până de curând, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, așteaptă cu sufletul la gură să afle noile persoane care vor degusta și juriza preparatele concurenților.

Chefi la cuţite: 5000 de euro pentru fiecare zi de filmare

Pe de altă parte, cancan.ro a aflat, însă, care ar fi adevăratele motive care ar fi stat în spatele deciziei uluitoare a celor trei chefi. Astfel, în realitate, ei ar urma să revină la postul de televiziune care i-a consacrat, PRO TV. Culmea, informația apare la numai câteva luni după ce vă anunțam, în exclusivitate, faptul că Mona Segall este intens curtată de postul din Pache Protopopescu și că ar urma să revină în primăvara anului viitor. Deși, de-a lungul anilor, s-a scris că cei trei chefi ar încasa în jur de 5.000 de euro pe sezon, în realitate, ei încasează această sumă pe zi de filmare. Da, ați citit bine. Pentru fiecare zi de filmare, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu primesc fiecare câte 5000 de euro.

Ei bine, surse din anturajul echipei de producție au dezvăluit numele care se află pe lista scurtă din care Mona Segall, producătoarea emisiunii „Chefi la Cuțite”, va alege noii jurați! Emisiunea Chefi la cuțite a rămas fără juriu, chiar când ar fi trebuit să înceapă filmările pentru sezonul 13.

În urmă cu câteva zile, echipa de producție a emisiunii „Chefi la Cuțite” a transmis că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriu, după câțiva ani în care acest „trio” a ținut publicul aproape de televizoare la fiecare ediție difuzată.

Se pare că cei trei chefi au renunțat la Chefi la cuțite, chiar înainte de filmările celui de-al treisprezecelea sezon al emisiunii, iar Mona Segall, producătoarea show-ului culinar, trebuie să aleagă cât mai repede alte persoane care să îi înlocuiască pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Cine ar putea fi noii jurați de la Chefi la cuțite, sezonul 13?

Surse din echipa de producție au transmis că Mona Segall s-a gândit deja la câteva nume celebre care să alcătuiască noul juriu de la Chefi la cuțite, căci mai e foarte puțin timp până când filmările noului sezon ar trebui să înceapă.

Potrivit informațiilor apărute în mediul online, se pare că short list-ul din care Mona Segall va alege jurații pentru Chefi la Cuțite cuprinde cinci nume foarte cunoscute în rândul bucătarilor. Unii dintre ei au apărut deja de mai multe ori în fața publicului, fiind obișnuiți cu luminile reflectoarelor, căci au mai avut astfel de proiecte profesionale.

Conform presei, cei 5 chefi care se află pe lista scurtă a producătoarei TV Mona Segall sunt Ștefan Popescu, Nicolai Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia.

Dintre aceștia, cel mai cunoscut de public este Nicolai Tand, care a avut mai multe apariții televizate de-a lungul timpului. Având deja o carieră îndelungată în bucătărie, chef-ul și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă din copilărie, dar primul job adevărat în acest domeniu l-a avut în Franța, atunci când s-a angajat ca ospătar.

La rândul său, și chef Ștefan Popescu a mai cochetat cu emisiunile de televiziune, ba chiar a fost invitat ca jurat în cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”, pe vremea când Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu încă nu se gândeau să renunțe la pozițiile lor din competiție.

Citește și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dați afară de Antena 1. Motivul pentru care nu vor mai fi jurați la „Chefi la Cuțite”

Chef Florin Ivan deține un restaurant în Parcul Herăstrău din București, iar în urmă cu ceva timp mărturisea că și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă din copilărie, când combina tot felul de ingrediente pentru a realiza noi feluri de mâncare.

Chef Iosif Ștefănescu are o carieră de pest 30 de ani în domeniul culinar și a mai avut proiecte în televiziune, fiind co-prezentator al unei emisiuni de gătit, unde Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se „duelau” în preparate.

Ultimul, dar nu cel din urmă, chef Orlando Zaharia, s-a angajat pentru prima dată în bucătăria unui hotel din Capitală, iar de-a lungul anilor le-a gătit preparate excepționale unor personalități extrem de importante din țara noastră.

Dintre acești 5 chefi, se pare că Mona Segall urmează să îi aleagă pe cei mai buni, care să le ia locul lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea pentru Chefi la cuțite, sezonul 13.

Alegerea ar trebui să fie făcută cât mai curând, căci filmările noului sezon Chefi la cuțite bat la ușa echipei de producție, conform informațiilor preluate din mai multe surse.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
România propune un plan pe șapte ani pentru ajustarea deficitului bugetar
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'