Chefi la cuţite 5 aprilie 2021. Chef Florin Ivan va fi cel care va juriza proba în care juraţii se vor lupta pentru a câştiga o nouă amuletă.
De asemenea, invitată în emisiune va fi Irina Margareta Nistor, cunoscut critic de film și vocea unei generații.â
Citeşte şi: Antonia şi Alex Velea, la Chefi la cuţite. Ce au gătit cei doi: „Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă”
Cu peste 3000 de filme dublate, aceasta li se va prezenta telespectatorilor într-o ipostază cu totul nouă, aceea de bucătar amator : „În această seară, am intrat în filmul vostru!’, le va mărturisi ea chefilor.
Dacă a reuşit sau nu să îi impresioneze, telespectatorii pot afla urmărind ediţia de luni seara, la Antena 1.
Duminică a fost seara lui chef Scărlătescu. Juratul Chefi la cuţite nu doar că şi-a ales aseară Cuţitul de aur, în persoana lui Alexandru Bădiţoaia, ci a câştigat şi amuleta jurizată de către chef Nicolai Tand.
Juratul Chefi la cuţite nu doar că şi-a ales aseară Cuţitul de aur, în persoana lui Alexandru Bădiţoaia, ci a câştigat şi amuleta jurizată de către chef Nicolai Tand, cu un alivenci cu sos de fructe de pădure.
Avantajul amuletei îi dă șansa lui chef Scărlătescu să aleagă un interval de 15 minute din orice probă, în care membrii celorlalte echipe vor găti în perechi, cu o singură mână fiecare. „Asta e probă de medic. Trebuie să avem mai mulți medici în ziua respectivă, că o să iasă cu scântei!” a spus chef Bontea.
Florin Dumitrescu a dat al doilea cuţit de aur lui Ştefan Borleanu, un tânăr de 26 de ani, care a făcut senzaţie cu preparatul său. A gătit sea bass cu un piure de topinambur și un starter făcut din tartar de legume fresh, într-o gulie, cu mousse de păstrăv afumat și icre de păstrăv.
Ştefan Borleanu este din Vâlcea, dar în prezent este stabilit în București. Tatăl său este de meserie inginer, așa că la 19 ani a decis să se înscrie la Facultatea de Construcții. După ceva timp însă, şi-a dat seama că bucătăria i se potriveşte mult mai bine.
În 2017, a făcut cursuri de specialitate și apoi a intrat să lucreze în diferite restaurante, unde și-a îmbogățit experiența. Chiar dacă a reluat studiile universitare, Ștefan Borleanu a înțeles că nu este deloc făcut pentru construcții, ci pentru gătit. A avut inclusiv șansa de-a lucra timp de câteva luni în Statele Unite ale Americii.