CHEFI LA CUŢITE. Ce mesaje dure a primit bucătarul mincinos. „Impostorule, sper să….”

Dacă până acum nu multă lumea ştia cine este Miklos Tolnai, după emisiunea de la Antena 1, în care a reuşit să producă emoţii pe bandă rulantă cu o poveste imaginară, a reuşit să-şi facă mai mulţi "fani" decât credea. Din păcate însă pentru bucătarul mincinos, cei din faţa micilor ecrane nu au reacţionat prea bine după ce Ministerul Apărării Naţionale l-a demascat. Mesajele care au curs pe pagina lui oficială de soclializare nu-i fac deloc cinste. Cu toate acestea, el a rămas în concurs, dar şi în bucătăria unui restaurant din judeţul Cluj, unde este angajat ca să-i încânte pe clienţii cu reţete sofisticate.
Iulian Tudor
07 mai 2018, 11:57
CHEFI LA CUŢITE. Ce mesaje dure a primit bucătarul mincinos.

Oricine poate spune o poveste lacrimogenă la tv, dar Miklos Tolnai a stârnit furia fanilor „Chefi la cuţite” după ce s-a dat drept ofiţer al armatei române, scrie click.ro. Bărbatul a apărut la Antena 1 şi a susţinut că ar fi stat în comă timp de trei luni, la baza militară americană din Germania, Ramstein, medicii de acolo reușind să-l pună pe picioare. Şi asta nu este tot.

Citeşte şi Impostorul de la Chefi la cuţite rămâne în concursul culinar. Anunţul făcut de producătorii emisiunii

Tolnai a explicat cu lux de amănunte cum a participat la cinci misiuni internaţionale şi ar fi suferit 85 de fracturi. Nimic mai fals, povestea fiind o pură invenţie, demascată de MApN, după verificări în baza de date. Tânărul a reuşit însă să-i convingă pe producătorii emisiunii, care au lăsat povestea lui pe post fără să o verifice şi stârnise emoţie şi în rândul fanilor shiw-ului culinar. După ce aceştia au aflat că totul este o invenţie au reacţionat dur şi nu l-au menajat deloc pe bucătar, căruia i-au trimis mesaje aspre. Redăm mai jos o parte din ele:

„Impostorule! Sper ca chefii să ia atitudine şi să te elimine pentru minciuni! Asta dacă nu sunt în complicitate cu tine!”, „Am murit când a zis că bucătaria era mai grea ca armata. «Câţi ai omorat?», îl întreabă Dumitrescu.. Mulţi! zise impostorul! E ca sosul bechamel pentru tine, chef!”, „Un nesimţit şi un mincinos! Pătezi imaginea oamenilor care chiar au luptat în teatrele de operaţiuni. Un 0 barat!”, „Ai minţit ca un jeg”, „Mizerie ce eşti!”, „Din câte poveşti erau pe lumea asta, ai ales-o pe cea mai proastă. Frumos ar fi să dezminţi în spaţiul public. Pentru liniştea ta, fii fair ! Termină cu bucătăria, că nu ai habar cum e cu milităria. Urâtă invenţia cu crimele făcute acolo!”, aşa sună ce i-au transmis nervoşi fanii emisiunii.

Citeşte şi Chef Cătălin Scărlătescu, LA UN PAS DE MOARTE. A căzut ca secerat

Miklos Tolnai nu a reacţionat până acum în niciun fel. Antena 1 însă a decis să nu-l elimine din show. „Antena 1 va lua măsurile necesare conform contractului încheiat cu concurentul Tolnai Miklos, iar viitoarele ediții vor fi editate, păstrându-se numai cadrele care fac referire la aptitudinile sale în bucătărie. Conform regulamentului și structurii show-ului, cei trei chefi jurizează strict farfuria care le-a fost adusă în față, fără a ști cine este omul din spatele panoului și care este povestea lui. Evoluția concurentului în emisiune are la bază exclusiv talentul său în bucătărie”, se arată într-un comunicat oficial trimis de postul din Băneasa din urmă cu doar câteva zile.

DailyBusiness
Se dau 100 de euro în plus la al 13-lea salariu. Iată cine sunt norocoșii
Spynews
Larisa Uță ar fi fost lovită de Alin Oprea! Fosta lui soție, declarații în lacrimi despre unul dintre cele mai dificile momente: ”Era foarte beat”
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Ce a putut să găsească un bărbat într-o cameră ascunsă din podul casei. ”Erau acolo din anii ’60”
Capital.ro
A explodat bomba despre Băsescu. Acum s-a aflat totul: EL ESTE autorul
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
O nouă GRATUITATE pentru românii cu venituri sub 3000 de lei. Este vestea care va bucura milioane de oameni
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
Evz.ro
Philipp Plein și Andreea Sasu, prima apariție oficială în public de când au devenit părinții. Românca a fost răvășitoare
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Părinții gemenilor dispăruți din Târgu Jiu, în șoc. Ce au găsit în telefonul fraților, înainte de dispariție?!
Cancan.ro
Trupul neînsuflețit al Anei Maria Vasiliu, adus în țară! Soția lui Gabriel de la Puterea Dragostei, înmormântată lângă o artistă celebră
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente
Capital.ro
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
substantial.ro
Femeie de 64 de ani atacată de un piton în propria locuință din Bangkok
MediaFlux
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!