CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAM 4 septembrie 2022. Nebunie în prima ediţie, Irina Fodor o înlocuieşte pe Gina Pistol la prezentare

Lupta pentru amulete încinge spiritele în platoul show-ului culinar încă de la prima ediție, care are parte de multe surprize duminică seară.
Alina Costache
04 sept. 2022, 13:30
CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAM 4 septembrie 2022. Nebunie în prima ediţie, Irina Fodor o înlocuieşte pe Gina Pistol la prezentare

CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAM 4 septembrie 2022. Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19. Iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Sezonul 10 Chefi la cuțite începe la Antena 1 cu o premieră maraton în 4 ediții consecutive: în această seară, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

Iubita lui Scărlătescu face show la Chefi la cuţite. L-a luat la roast pe jurat: „La câte relaţii pasagere a avut Cătălin, puteţi să îi acordaţi titulatura de Gara de Nord”
Este un sezon în care ambițiile celor trei Chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, sunt mai mari ca oricând, fiind vorba de întrecerea care marchează 10 ani de când alcătuiesc trio-ul de senzație al gastronomiei românești. Iar lupta pentru prima amuletă a sezonului dovedește asta din plin: jurații și-au pregătit cuțitele și mai ascuțite și intră în arena culinară cu strategii noi.

Chefi la cuţite, cele mai bune momente aici

”Este o amuletă spectaculoasă, care va aduce o întreagă nebunie!”, declară Cătălin Scărlătescu în prima ediție Chefi la cuțite, imediat după dezvăluirea importantului avantaj pus în joc. Dornic să câștige cea dintâi înfruntare, Chef Bontea recurge la o soluție care aprinde spiritele în platoul Chefi la cuțite.

CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAM 4 septembrie 2022. Ce se întâmplă în prima ediție „Chefi la cuțite”, sezonul 10. Jean de la Craiova le gătește juraților: „Dacă ar fi venit cu mine soția, câte capace mi-aș fi luat”

Dacă lupta pentru amuletă le pune nervii la încercare celor trei Chefi, audițiile pe nevăzute le oferă surprize pe bandă rulantă încă de la început: de la farfurii spectaculoase la povești impresionante ale concurenților și de la combinații neașteptate de condimente și gusturi la invitați faimoși. Una dintre farfuriile jurizate în prima ediție poartă o semnătură celebră: Jean de la Craiova a acceptat provocarea de-a le găti Chefilor după doar câteva ore de… exerciții în bucătărie.

CHEFI LA CUŢITE LIVE VIDEO ONLINE STREAM 4 septembrie 2022. „Eu nu gătesc aproape deloc, dar am început să iau lecții. În primul rând, nu vreau să-mi dezamăgesc familia – pe soția și pe fiica mea. Pentru că mi-au zis: . Așa că sper să mă descurc. Dacă ar fi venit cu mine soția, câte capace mi-aș fi luat! Pentru că eu pe orice pun mâna, sparg sau stric”, a declarat el cu umor. Cum se va descurca artistul în bucătărie și care dintre Chefi va câștiga prima amuletă a sezonului telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în prima ediție „Chefi la cuțite”.

Citeşte şi: Secretul lui Cătălin Scărlătescu. Cum reușește să își mențină greutatea, după ce a slăbit și s-a îngrășat la loc: „Mă lua amețeala pe stradă”

Dacă lupta pentru amuletă le pune nervii la încercare celor trei Chefi, audițiile pe nevăzute le oferă surprize pe bandă rulantă încă de la început: de la farfurii spectaculoase la povești impresionante ale concurenților și de la combinații neașteptate de condimente și gusturi la invitați faimoși.

Una dintre farfuriile jurizate în prima ediție poartă o semnătură celebră: Jean de la Craiova a acceptat provocarea de-a le găti Chefilor după doar câteva ore de… exerciții în bucătărie.

Participă și poți câștiga kit-uri de bucătărie marca Chefi la Cuțite

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să aibă descărcată aplicația mobilă Antena 1 și să aibă un cont activ. În ziua de Duminică, 4 Septembrie, între orele 9:00 și 12:00 și 17:00 și 19:00, la fiecare interval de 30min în aplicație va fi pusa o întrebare de concurs la care userii trebuie să răspundă corect.

Organizatorul va pune la dispoziție participanților 3 variante de răspuns pentru fiecare întrebare de concurs, doar una dintre ele fiind cea corectă. Fiecare user care a dat al 10-lea răspuns corect, de la fiecare întrebare va fi desemnat câștigător al unui pachet de produse promoționale Chefi la cuțite.

Cele 10 premii acordate sunt compuse fiecare din cate 3 produse:
– Cuțitul Chefi la Cuțite, în valoare de 339 lei (TVA inclus)
– Șorț de bucătărie Chefi la Cuțite, în valoare de 79 lei (TVA inclus)
– Cântar de bucătărie Chefi la Cuțite, în valoare de 139 lei (TVA inclus)

Concurenta care participă la „Chefi la cuțite”, sezonul 10, pentru a-l cunoaște pe Florin Dumitrescu: „Am vrut să-l urmăresc și pe stradă”

Unul dintre acestea a fost oferit de o concurentă chiar în prima ediție a sezonului 10 „Chefi la cuțite”. „Visul meu e să-i cunosc pe Florin Dumitrescu și pe Petre Roman! Aici e puțină agitație și am emoții, pentru că acum o să-l văd pe Chef Dumitrescu. E și tinerel, frumușel”, a dezvăluit aceasta, înainte de a ajunge în platoul jurizării.

„Pentru tine am venit în seara asta! Trebuia să spun! Vă urmăresc de 12-13 ani!”, i-a declarat concurenta celui mai tânăr dintre jurați. „Noi trei suntem de 10 ani împreună. Dar pe mine mă urmărește de 13 ani, cine știe de ce…”, a fost replica lui Chef Florin Dumitrescu.

„Am vrut să-l urmăresc și pe stradă. A fost în Buziaș, n-am putut să ajung la el și am început să plâng. Eram în liceu atunci, acum sunt la facultate. Toată lumea vine pentru Cătălin… Normal că trebuia să vină cineva și pentru Chef Florin Dumitrescu! Când voi avea un copil și dacă va fi băiat, îi voi pune numele Florin”, a adăugat concurenta.

â

DailyBusiness
România nu poate trece la moneda euro! Declarațiile lui Mugur Isărescu
Spynews
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Bzi.ro
E veste momentului în show-bizz: Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit! Totul a ieșit la iveală acum!
Fanatik.ro
Amendă de peste 3.000 de lei pentru șoferii care au acest lucru pe geamul mașinii. Puțini știu că e ilegal
Capital.ro
Dezastru pentru HALEP. A primit noul verdict chiar după prima victorie din circuit
Playtech.ro
Cum arăta în tinerețe Raed Arafat. Este de nerecunoscut, imaginile au surprins pe toată lumea
DailyBusiness
Adrian Câciu face promisiuni! Planul de reducere a deficitului, pe 7 ani, amânat!
Adevarul
Lipă, arătată cu degetul pentru scandalul din sportul românesc: „Ea a refuzat să plătească medaliații!“
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Fostul iubit al Flaviei Mihășan de la Neatza, în tandrețuri cu Amna! Imagini incendiare cu cei doi | FOTO
Spynews
Andreea Bostănică și-a cumpărat casă nouă de ziua ei de naștere. Imagini cu locuința visurilor ei / FOTO
Evz.ro
Desertul perfect, de mâncat în familie. Plăcintă de bezea cu lămâie
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri
Cancan.ro
Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit după 8 ani de relaţie ! Avem toate detaliile: ”Nu mai plânge când mă suni”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Șoferii obligați să oprească mașina. Nu pot conduce peste limită
StirileBZI
Românii vor primi un salariu mai mare cu 12,5%! Ce condiții trebuie îndeplinite
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat
substantial.ro
Melania Trump susține dreptul la avort în memorii, contrazicând poziția soțului său
MediaFlux
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cel mai bun moment pentru a merge în safari nu este atunci când v-ați aștepta