CHELSEA-STEAUA 1-0. MM, după recordul negativ în UCL – 23 meciuri, 0 victorii: „E mai grav să nu joci”

CHELSEA-STEAUA 1-0. Campioana României, Steaua Bucureşti, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.
Romania TV
11 dec. 2013, 21:52
CHELSEA-STEAUA 1-0. MM, după recordul negativ în UCL - 23 meciuri, 0 victorii:

CHELSEA-STEAUA 1-0. Steaua a devenit lider solitar în clasamentul celor mai multe meciuri fără succes în UEFA Champions League, după partida cu Chelsea (0-1), de pe Stamford Bridge, cu 23 de partide în care nu a cunoscut victoria, depășind-o pe Spartak Moscova, cu 22 de partide.

Cu toate acestea, managerul general al Stelei consideră că această contraperformanță este de preferat faptului de a nu juca deloc în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.„Toată lumea se întrece să reliefeze contraperformanța Stelei, de 23 de meciuri fără victorie, dar e mai grav să nu joci deloc în competiția asta”, a spus Mihai Stoica, în direct la Digi Sport.

Managerul roș-albaștrilor a explicat de ce nu au fost folosiți Tănase și Adi Popa în partida de la Londra. „Tănase nu a fost folosit pentru că trebuie să rezolve problema de la Piatra Neamț, iar Adi Popa este ușor accidentat. Dar e prima dată când joacă în aceeași echipă Iancu și Stancu”, a subliniat MM Stoica.

Mihai Stoica regretă că Steaua a încheiat pe ultimul loc al grupei și recunoaște că se aștepta la mai mult din partea echipei roș-albastre. „Ne așteptam la mai mult, dar am pierdut patru puncte nemeritat. Mă refer la cele cu Basel în ultimul minut și la meciul cu Schalke de pe teren propriu, când am avut un penalty clar. Chelsea a acordat importanță maximă competiției, a jucat cu doar doi fotbaliști care nu sunt titulari obișnuiți”, a mai spus managerul Stelei.

CHELSEA-STEAUA 1-0. Campioana României, Steaua Bucureşti, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, de echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.

 CHELSEA – STEAUA 1-0.Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, este mulţumit de jocul echipei sale de la Londra, chiar dacă gazdele s-au impus, 1-0.

„Am făcut iar un joc bun, dar nu am cîştigat. Oricum, este o experienţă bună, am acumulat experienţă din acest sezon de Champions League.

Am avut cîteva şanse de a înscrie, spun aici şi de cea a lui Iancu singur cu portarul. Sîntem pe un drum bun, atît Stanciu cît şi Iancu au jucat bine. E important ca de la fiecare partidă să învăţăm ceva.

Mergem la Piatra Neamţ după toate cele 3 puncte. Văd că oamenii nu mai consideră Steaua favorită la titlu. Asta e bine pentru noi.

Trebuie să ştie că în acest mod ne ambiţionează”, a spus Laurenţiu Reghecampf la finalul partidei la DigiSport.

CHELSEA – STEAUA 1-0. Lukasz Szukala: Voiam mai mult, nu suntem mulţumiţi cu cele trei puncte

Fundaşul polonez al echipei Steaua Bucureşti, Lukasz Szukala, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Chelsea Londra, scor 0-1, că îşi dorea mai mult şi este nemulţumit cu cele trei puncte realizate de „roş-albaştri” în grupa E a Ligii Campionilor.

„Am avut şi noi ocazii, am făcut un meci bun ca şi colectiv. Asta e important, însă Liga Campionilor s-a terminat, ne gândim la campionat. Chelsea e o echipă puternică, mai ales în Liga Campionilor. Am câştigat multă experienţă, dar acum avem un campionat în faţă şi mergem la Piatra Neamţ să luăm trei puncte. Voiam mai mult, nu suntem mulţumiţi cu cele trei puncte, dar asta e. Nu am avut jucători care să fi jucat în Liga Campionilor, a fost ceva nou pentru noi. Cu puţin mai mult noroc ar fi fost foarte diferit acest parcurs”, a spus Szukala.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Demba Ba în minutul 10. Steaua a încheiat pe ultimul loc în grupa E, cu trei puncte.



Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!