Chindia – FCSB 0-2. Se strânge clasamentul la vârf

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Chindia Târgovişte, în ultimul meci al etapei a noua a Ligii I. .
Romania TV
02 nov. 2020, 17:21
Chindia - FCSB 0-2. Se strânge clasamentul la vârf

FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în epilogul rundei #9 din Liga 1. După această victorie, FCSB s-a distanțat la trei lungimi de CFR Cluj – care a pierdut în această etapă pe teren propriu, scor 1-2 contra celor de la Gaz Metan Mediaș – și s-a apropiat la 3 puncte de liderul Craiova.

Chindia – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMINGMeciul Chindia Târgoviște – FCSB, din cadrul etapei a noua a Ligii 1, se dispută luni, de la ora 21:00, și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și pe RomaniaTV.net, în format live text.

 În cazul unui succes, FCSB se va distanța la 3 puncte de CFR Cluj, care a pierdut în această etapă pe teren propriu, scor 1-2 contra celor de la Gaz Metan Mediaș

Chindia – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.

Chindia – FCSB. Echipe de start

Chindia (4-4-2): Aioani – Căpușă, Pițian, Paul Iacob, Fomba – Neguț, Rață, Dulca, Yameogo – D. Popa, Florea
Rezerve: Moldovan, Berisha, Negrea, Atanase, Cherchez, Martac, Adi Ioniță, Neicuțescu, Mihai Costea
Antrenor: Emil Săndoi

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțîru – Simion, Vînă, Tănase – Man, Olaru, Moruțan
Rezerve: Straton, Briceag, Buș, Buziuc, C. Dumitru, Ov. Popescu, Oaidă, G. Enache, Șut
Antrenor: Toni Petrea

Chindia – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. 

Toni Petrea, 45 de ani, antrenorul lui FCSB, a prefațat duelul contra Chindiei Târgoviște. Tehnicianul roș-albaștrilor și-a exprimat dorința de a se apropia de liderul CS Universitatea Craiova, care este în acest moment la 6 puncte de FCSB, având și un meci în plus disputat.

Vrem să profităm de forma bună pe care o avem și să mai aducem încă 3 puncte, să ne apropiem din nou de lider. Chindia a avut niște rezultate surprinzătoare, a luat un punct cu CFR, a obținut o victorie la Botoșani. E o echipă cu o defensivă bună, periculoasă pe contraatac.

Trebuie să fim atenți și să încercăm să ne impunem. De la meci la meci încercăm să ne îmbunătățim jocul. Mă bucur că marcăm cu jucători din mai multe compartimente. Nu simt o presiune. E un campionat lung, se va juca până la final, mai e și play-off-ul. Mă interesează doar ce facem noi

LIVE VIDEO Chindia – FCSB, de la 21:00, la Digi Sport 1

Înaintea meciului cu Chindia, FCSB este pe locul doi în Liga 1. ”Roș-albaștrii” au 18 puncte acumulate în opt runde și, cu o victorie la Giurgiu, se vor distanța la trei puncte de CFR Cluj, care a pierdut în această etapă, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș, și vor reduce la trei lungimi diferența față de liderul Universitatea Craiova.

FCSB a făcut scor cu Hermannstadt. Roş-albaştrii au obţinut cea mai categorică victorie din acest an

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște este pe locul nouă, cu 11 puncte, iar o victorie în fața FCSB-ului ar duce-o pe o poziție de play-off.

Chindia Târgoviște și FCSB s-au mai întâlnit de două ori în istorie în Liga 1, ambele confruntări disputându-se în sezonul regular al stagiunii trecute. În meciul tur de la Ploiești, ”roș-albaștrii” s-au impus cu 2-1, în timp ce manșa secundă, de pe Arena Națională, s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români care au mers în Grecia. Se întâmplă din ce în ce mai des: “Poliția nu a luat nicio măsură”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin. Se aplică din 31 iulie
Playtech.ro
Iubita lui David Popovici, apariție de SENZAȚIE! I-a lăsat pe toți cu gura căscată, ipostaze îndrăznețe
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Un august fierbinte. Abia acum vine marea caniculă. Avem cifrele
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Primele declarații ale lui David Popovici după calificarea în finala de 100 metri liber. Cum se simte înotătorul înainte de ultima lui cursă de la JO 2024: „Nu voi putea să intru fără trac”
Capital.ro
Decizie ISTORICĂ luată de Mircea LUCESCU. Vestea pe care toată România o aștepta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Avertizare cod galben de caniculă pentru joi: temperaturi de până la 36 de grade în Bucureşti şi jumătate din ţară
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?