Chiron intra in retrograd in 19 iulie 2022. Binecuvantare sau blestem? Vindecatorul de rani e in actiune pana in decembrie

Indiferent daca ai citit ca o luna plina va necesita o reflectie provocatoare asupra unei relatii sau ai descoperit ca te afli in mijlocul intoarcerii lui Saturn, probabil ai observat ca cerului ii place sa-si imparta temele.
Alina Costache
19 iul. 2022, 13:29
Chiron intra in retrograd in 19 iulie 2022. Binecuvantare sau blestem? Vindecatorul de rani e in actiune pana in decembrie

Chiron retrograd. In timp ce adaugarea a si mai multa munca la gramada de lucruri pe care deja trebuie sa le faci s-ar putea sa para ultimul lucru de care ai nevoie, lectiile pe care isi propune astrologia sa ne invete tind sa fie complet necesare, asa cum iti vei da seama in general in timp ce te afli in toiul unui anumit test sau dupa ce s-au intamplat anumite lucruri. Iar Chiron retrograd, care incepe pe 19 Iulie si dureaza pana pe 23 Decembrie 2022, este cea mai recenta oportunitate astrologica de a imbratisa disconfortul pentru, in cele din urma, propriul tau beneficiu.

Mercur in Leu 2022. 19 iulie – 4 august. Ce adevăruri „urlă” să iasă la lumină!
Cum functioneaza Chiron in diagrama ta
Daca nu ai auzit niciodata de Chiron, esti departe de a fi singur. Multi astrologi il retrogradaza in lumea „lucruri suplimentare” astrologic, preferand sa nu lucreze cu el in lecturi si prognoze. Dar altii l-au gasit util, mai ales atunci cand abordeaza ranile emotionale si traumele.

Chiron, o cometa care se afla intre Saturn si Uranus, a fost descoperita in 1977 si a fost numita dupa centaurul din mitologia greaca care era un vindecator si un profesor care nu se putea vindeca singur. Amplasarea cometei in harta natala sau de nastere, vorbeste despre o rana pe care o porti cu tine de-a lungul vietii, pe care ai ocazia sa o vindeci si sa o transformi in intelepciune pe care sa o impartasesti cu ceilalti, ca profesor. Este, de asemenea, un domeniu in care ai sensibilitatea si nesiguranta amplificate – dar si o mare constientizare de sine.

7 zodii de care să te fereşti când sunt NERVOASE. Nu vrei să stai lângă ele
De exemplu, daca il ai pe Chiron in semnul cardinal de aer Balanta, condus de Venus constient de frumusete si conducatorul casei a saptea a parteneriatului, s-ar putea sa te straduiesti sa te vezi atractiv sau sa gasesti echilibrul si reciprocitatea in relatii. Asadar, munca ta cu Chiron este in jurul imaginii tale de sine si necesita ca parteneriatele in care intri sa existe pe un teren de joc egal in care tu si celalalt va intalniti la jumatatea drumului.

Casa in care se afla Chiron in harta ta natala conteaza, desigur.
Sa spunem ca il ai pe Chiron in casa a zecea a carierei si imaginii publice din Gemeni. S-ar putea sa simti ca, indiferent cat de mult ai lucra si sa „demonstrezi” ca esti bun intr-un mod asemanator Gemenilor (prin comunicare, tehnologie), nu pare ca vei fii recunoscut pentru eforturile si realizarile tale. Simti ca ai nevoie de acele aplauze, de acele felicitari din partea sefilor si a oamenilor care sunt respectati in domeniul tau, dar s-ar putea sa te chinui sa vorbesti si sa-ti exprime nevoile. Dar odata ce stapanesti aceste batalii, poti fi un mentor minunat pentru altii din domeniul tau profesional.

Ce inseamna cand Chiron este retrograd
Lui Chiron ii ia aproximativ patru ani pentru a trece de la semn la semn, desi petrece intre 7 si 8 ani in Berbec si Pesti; si doar unul sau doi ani in Fecioara si Balanta. A intrat in Berbec pe 17 Aprilie 2018, a retrogradat inapoi in Pesti pe 25 Septembrie 2018 si, in cele din urma, sa mutat inapoi in semnul cardinal de foc pe 18 Februarie 2019, unde va ramane pana pe 19 Iunie 2026.

Si acum, din 19 Iulie pana pe 23 Decembrie, este retrograd, parand sa se miste inapoi fata de punctul nostru de unde il vedem de pe pamant. Si la fel ca toate celelalte planete cand sunt retrograde, efectul lui Chiron se muta de la exterior la interior in timpul miscarii retrograde. Aceasta inseamna ca, in loc sa te confrunti cu rana ta prin momente exterioare concrete de zi cu zi din viata, vei reflecta asupra lor si vei face o munca interioara potential provocatoare, dar plina de satisfactii.

Chiron retrograd poate fi un moment valoros pentru a acorda atentie viselor tale, pentru a-ti scrie un jurnal sau pentru a aborda traume din trecut alaturi de un terapeut. Dar pentru ca se afla in Berbec, semnul cardinal de foc nerabdator si competitiv, condus de Marte, ai putea simti un sentiment de urgenta si chiar o goana de adrenalina pentru a te confrunta cu ranile si nesiguranta Chironului intr-un mod rapid si furios. . Berbecului nu ii este tocmai confortabil sa stea cu sentimente dure, dureroase si complicate, asa ca retrogradul lui Chiron in semnul de foc s-ar putea sa te faca sa simti ca vrei doar sa smulgi bandajul de pe rana pentru a-ti continua viata. Un impuls pentru a grabi lucrurile contravine scopului lui Chiron. Asadar, cel mai bun mod de a face fata acestei nerabdari a Berbecului este sa te apleci catre partea ta viteaza, incrancenata si fara frica a semnului in timp ce faci tot posibilul sa incetinesti si sa profiti de aceasta sansa de a te vindeca pas cu pas.

Cand il vei simti pe Chiron retrograd cel mai mult in 2022
La fel ca si alte retrograde, ziua in care vei simti cel mai mult acest retrograd este ziua in care stationarile lui Chiron (care merge de fapt) retrograde si directe – alias 19 Iulie si 23 Decembrie. Dar se va simti si mai mult atunci cand sunt activate de intalnirile cu alte planete. Cateva exemple:

27 Iulie si 25 Noiembrie
Mesagerul Mercur in Leu (Iulie) si apoi Sagetator (noiembrie) vor face trigon cu Chiron, facand mai usor sa pui cuvinte in durerea interna si sa acorzi prioritate comunicarii care te va ajuta sa treci peste traume (poate sa te conectezi in sfarsit cu acel terapeut caruia ai vrut sa te adresezi).

31 Iulie si 19 Decembrie
Venus, planeta iubirii, in patratele Rac (Iulie) si in Capricorn (Decembrie) Chiron, ceea ce ar putea face ca dinamica si circumstantele relatiilor actuale sa irite vechile rani emotionale. Amintete-ti ca este pentru binele suprem sa aduci un microscop in trecut pentru a vindeca viitorul.

8 August si 4 Decembrie
Soarele care conduce imaginea de sine in Leu (August) si apoi in Sagetator (Decembrie) face un trigon cu Chiron, intarind increderea si un sentiment de imputernicire care poate fi derivat din gestionarea bagajului emotional.

24 August si 25 Noiembrie
Venus in Leu (August) si apoi Sagetator (Noiembrie) formeaza un trigon dulce cu Chiron, iar relatiile – noi sau in curs de desfasurare – au sanse mai mari de a servi drept balsam pentru nesigurante si dureri emotionale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Zodiile care își vor umple buzunarele în luna august!
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Marcel Ciolacu ia apărarea premierului ungar Viktor Orban după discursul de la Băile Tușnad
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!