CHIRON retrograd 2021. Ce rani mai ai de vindecat? Fii propriul tau doctor!

Citeste aici totul despre Chiron in Berbec 2027, ce aduce pentru zodia ta, unde ai Chiron in harta natala, cine are parte de reintoarcea lui Chiron.
Alina Costache
15 iul. 2021, 12:03
CHIRON retrograd 2021. Ce rani mai ai de vindecat? Fii propriul tau doctor!

CHIRON retrograd 2021. Chiron, micutul vindecator, se afla in Berbec din 18 februarie 2019 si va ramane aici pana in 2027. In tot acest rastimp, el va fluctua in miscari directe si retrograde. Din 15 iulie 2021, Chiron, astru cu o puternica influenta spirituala pentru oameni, intra din nou in tranzit retrograd. Va ramane in aceasta miscare retrograda pana in 19 decembrie 2021.

O data cu iesirea sa definitiva din Pesti si intrarea in Berbec, a inceput o noua calatorie, deschizand noi usi de posibilitati. Ultima data, ‘Chiron a fost in Berbec acum 50 ani. Unii dintre noi nu au prins acest tip de energie niciodata in viata lor, cu atat mai mult pe Chiron retrograd in Berbec.

Descoperit in 1977, Chiron este numit dupa centaurul Chiron din mitologia greceasca. Chiron a fost un vindecator pentru toti eroii din mitologie insa pe el insusi nu s-a putut vindeca. Astfel, in astrologie el este cunoscut drept VINDECATORUL RANIT si acolo unde se afla el in harta natala a fiecaruia reprezinta tipul de rana interioara sufleteasca, de identitate, pe care o avem de vindecat pe durata vietii noastre.

Horoscopul INDIAN al saptamanii: mesajul karmic pentru fiecare zodie
Chiron reprezinta prima noastra rana care, daca este descoperita, vindecata si acceptata, se transforma in cel mai mare dar al nostru.
Pe durata acestui tranzit retrograd, Chiron ne ajuta sa ne eliberam de vechi dureri, sa vedem ce tipare toxice inca purtam in noi iar scopul este pana la urma sa ne vindecam ranile.

Acest tranzit retrograd are loc in curajosul Berbec, ceea ce inseamna ca vom fi chemati sa ne confruntam si noi cu curaj cu ce ne doare in interior. Fie ca cineva din trecut ne-a cauzat o mare suferinta si o inima franta si ai dificultate sa poti depasi acea durere, fie o situatie curenta iti cauzeaza nefericire profunda, furia este emotia principala pe care vom lucra – sa o intelegem de unde vine, sa o acceptam si sa o eliberam. Oricum nu avem incotro. Emotiile captive trebuie eliberate, altfel ele devin din ce in ce mai mari si fac ravagii din ce in ce mai distructive.

Horoscop rune 12-19 iulie 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura pe toate planurile!
Vindecarea, in special cand ai de-a face cu resentimente de lunga durata, poate fi epuizanta si infricosatoare. Atunci cand intram adanc in bagajul nostru emotional, nu stim niciodata ce scoatem la lumina. Ne putem simti tensionati, fragili, vulnerabili, pe toane – si este in regula.

Vindecarea poate sa implice acceptarea de noi limitari, cautarea de noi cai pentru actiuni independente si asumarea in moduri care ne dau putere personala fara sa gandim despre noi ca am fi egoisti.
In Berbec, ranile pot fi experimentate in doua moduri : refuzam sa cerem ajutor si incercam sa ne descurcam singuri cand ar trebui sa accepti sa fii sustinut sau sa ne gasim foarte restrictionati si captivi de circumstante prezente de viata si de actiunile altora.

Ranile ce ies pe durata lui Chiron in Berbec deseori se intampla atunci cand ne grabim nesabuit, deci lectia este despre prudenta, nu despre a da inapoi si a nu face nimic. A stagna este la fel de periculos cu a-ti asuma prea multe riscuri.

 

Chiron retrograd 2021 – Fii propriul tau doctor!
Chiron retrograd 2021 scoate la lumina rani care te fac sa te simti „defect”. Insa aduce si oportunitatea de vindecarii. Simti ca ceva in interiorul tau se rupe, dar si vindecarea este la indemana. Sa zicem ca ai o infectie la picior si urmezi tratament cu antibiotic. Dupa cateva zile incepi sa te simti mai bolnav. DE CE? Pentru ca antibioticele au invins infectia, insa corpul tau trebuie sa se lupte cu toxinele si cu agentii patogeni morti. Corpul tau este suprasolicitat si de aceea te simti rau. Aceasta „boala” temporara este semnul ca tratamentul a functionat de fapt, chiar daca nu prea te simti asa.

In aceeasi masura, trebuie sa reperezi „defectiunea”, adica ceea ce consideri inacceptabil la tine sau ceea ce doresti sa ascunzi, apoi sa le infrunti. Daca vrei sa te vindeci, trebuie sa te confrunti cu durerea pe care ai vrea sa o ocolesti, de fapt.

Ce se intampla daca NU confrunti durerea?
Daca incerci sa ascunzi sentimentele care te fac sa te simti inconfortabil, vei incepe sa te detasezi de tine insuti. Cu timpul, acestea vor deveni din ce in ce mai mari si mai puternice. Vor deveni „umbra” ta. Si, mai devreme decat vei crede, vor fi doi TU – Tu cel acceptabil si Tu cel de neacceptat.

Acesti doi TU vor imparti acelasi corp, insa nu vor comunica unul cu altul, in cel mai bun caz se vor ignora. Dar in cel mai rau caz – vor incepe sa se certe. Numai unul poate castiga, nu?! Iar asta se cheama boala, fie ca este de ordin fizic, psihic sau spiritual.

Da, vei lua antibiotic pentru a ucide dusmanul, insa pentru ca tu ai creat dusmanul este numai o chestiune de timp pana cand il vei crea din nou. Poti numi acest interval o remisie a unei boli cornice. Boala se intoarce pentru ca ceea ce incerci tu sa ucizi este, de fapt, o parte din tine.

Dar, atunci cand accepti durerea, accepti de fapt ca face parte din tine. Si, in loc sa incerci sa o ascunzi, imbratiseaz-o, caci este a ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Mesaje de felicitare din partea sportivilor români pentru înotătorul David Popovici, medaliat cu aur olimpic
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!