Christian Sabbagh, decizie șocantă după scandalul cu Anca Țurcașiu! Ce se va întâmpla cu cariera din televiziune: „Nici eu nu știam cum va evolua”

Christian Sabbagh a luat o decizie cu totul neașteptată vis a vis de viață sa profesională. Iată dacă mai revine la pupitrul știrilor Kanal D.
Alina Costache
11 aug. 2024, 22:30
Christian Sabbagh, decizie șocantă după scandalul cu Anca Țurcașiu! Ce se va întâmpla cu cariera din televiziune: „Nici eu nu știam cum va evolua”
Christian Sabbagh, decizie șocantă după scandalul cu Anca Țurcașiu! Ce se va întâmpla cu cariera din televiziune: „Nici eu nu știam cum va evolua”

Christian Sabbagh a luat o decizie extrem de importantă cu privire la activitatea sa profesională săptămâna. Celebrul prezentator revine la pupitrul știrilor săptămâna viitoare, după o perioadă de absență cauzată de intervenția chirurgicală suferită de fiul său. Christian Sabbagh anunțase anterior ca își va lua un concediu prelungit, însă într-un final a decis să se întoarcă la Kanal D după ce fiul său, Georges, a făcut progrese semnificative după un transplant cu celule stem efectuat în Austria.

Citește și: Christian Sabbagh dă de pământ cu Anca Țurcașiu: „Faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă!” De la ce a pornit scandalul

În luna mai, Christian Sabbagh a trecut prin momente extrem de dificile, atunci când fiul său a fost supus unei intervenții complexe la o clinică din Austria. Georges a fost diagnosticat cu autism încă de la vârsta de trei ani, iar acum, ajuns la vârsta de 5 ani, a beneficiat de un transplant cu propriile celule stem. Aceasta intervenție a fost cât se poate de reușită, dat fiind că a dus la progrese uimitoare în starea sa de sănătate.

În evoluției bune, fiul său va necesita, totuși, o a doua intervenție, care este planificată pentru peste nouă luni, tot în Austria. Între timp, Christian Sabbagh a decis să revină pe micile ecrane, la pupitrul știrilor Kanal D.

„Săptămâna viitoare revin la muncă. Am fost într-un concediu prelungit, nici eu nu știam cum va evolua operația, cât va dura exact această situație. Mă gândeam că va fi nevoie de mai mult timp, dar totul a decurs perfect”, a spus acesta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Face progrese uimitoare. Începe să fie verbal, să ceară, să vrea să vorbească. E cea mai mare bucurie pentru un părinte. Acest autotransplant nu e ceva miraculos . Această invovație făcută la Viena presupune să-i se preleveze lui celulele și să i se introducă cu plasmă. La unii copii funcționează, la alții nu. După nouă luni urmează o altă asemenea procedură”, a adăugat acesta.

Recent, cunoscutul prezentator de televiziune a fost nevoit să își întrerupă brusc concediul de relaxare de la mare pentru a reveni de urgență în Capitală. Motivul acestei reveniri „spontane” a fost legat de faptul că un prieten apropiat a avut nevoie de ajutorul prezentatorului, dat fiind că fusese victima unui furt apart. Mai exact, autoturismul său de lux, în valoare de jumătate de milion de euro, fusese furat.

În timpul scurtei sale vacanțe pe litoral, Sabbagh a avut parte de o întâmplare neplăcută cu celebra artistă Anca Țurcașiu. Se pare că atunci când fiica sa de șapte ani dorea să facă o fotografie alături de aceasta, artista a refuzat, micuța fiind extrem de dezamăgită și Sabbagh la fel.

„Am fost deconectat câteva zile de la știri. Iar acum, când ne-am întors, explozie. Noi nu putem pleca în vreun concediu fără să se întâmple ceva”, ne-a mai spus acesta.

Citește și: Christian Sabbagh își ia rămas bun de la televiziune! Motivul pentru care părăsește știrile Kanal D

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce este, de fapt, certificatul de viață. Fără el nu veți putea lua pensia. Cum trebuie semnat și unde
Capital.ro
Ungaria a pus interzis. Românii vor lua 5.000 lei amendă. Legea e lege la vecini
Playtech.ro
ȘOC! Florin Piersic NU mai arată cum îl știai! A ajuns de nerecunoscut ACUM, AVEM imaginile
DailyBusiness
Este cea mai bună veste! Acești români vor fi iertați de toate datoriile la bănci
Adevarul
Simptomele COVID-ului de vară și ce să faci dacă te-ai îmbolnăvit
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Virusul care te lasă fără bani în cont. Așa îl folosesc hackerii
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Florin Piersic, TRANSFIGURAT total de problemele de sănătate... Actorul parcă s-a „topit” pe picioare, abia îl mai recunoști
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Cutremur cu magnitudinea de 4,7 în Arad! Unda seismului s-a resimțit în mai multe orașe din vestul țării, precum Cluj și Baia Mare
Capital.ro
Taxă 89 lei pentru șoferi. Ești obligat să achiți, dacă vrei să păstrezi dreptul de a circula
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: Leon Marchand a preluat flacăra olimpică într-un felinar
MediaFlux
PENSIONARII vor încasa de DOUĂ ORI BANI în luna august! Seniorii se vor bucura de două ori
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!