Christiana Maxion este pețitoarea pentru miliardarii lumii. Ce sumă cere pentru fiecare căsătorie: „Eu le spun că este un preț mic”

Christiana Maxion a ajuns să câștige foarte bine din meseria de "pețitoare" pentru miliardarii lumii. Femeia spune că cei mai buni bărbați adesea nu știu cum să se vândă pe aplicațiile de dating, iar aici intervine ea și îi sfătuiește pe clienți să renunțe la „tipul” lor și să exploreze conexiunile în persoană.
Alina Costache
27 aug. 2024, 12:29
Christiana Maxion este pețitoarea pentru miliardarii lumii. Ce sumă cere pentru fiecare căsătorie:
Christiana Maxion este pețitoarea pentru miliardarii lumii

Pețitoarea Christiana Maxion nu este deloc ieftină, ea cere până la 350.000 de dolari pentru a potrivi clienții foarte bogați cu una dintre cele peste 40.000 de femei din baza sa de date.

Citește și: Zodia miliardarilor. Nativii acestei zodii au noroc de bani de mici

Mulți oameni sunt șocați când le spun că clienții mei plătesc 350.000 de dolari pentru serviciile mele ca pețitoare pentru bărbații cu bani. Eu le spun că este un preț mic pentru a alege partenerul potrivit de prima dată.

Sunt cunoscută drept pețitoarea miliardară din Dubai, ajutând bărbații cu averi foarte mari să-și găsească partenerele. Clientela mea poate fi pretențioasă, dar apreciază expertiza mea și sunt serioși în ceea ce privește găsirea dragostei”, spune ea, potrivit businessinsider.

Cât a câștigat pețitoarea la început

Femeia a devenit pețitoare pentru bărbați cu venituri foarte mari după ce a fost concediată de la locul ei de muncă. „Le spun că cel mai rapid mod de a-și găsi perechea este să renunțe la „felul lor de a fi” lor și să cunoască oamenii în realitate. M-am mutat în Emiratele Arabe Unite în 2016 pentru a fi cu un bărbat cu care am avut o poveste de dragoste fulgerătoare cu un an înainte.

Deși ne-am despărțit la scurt timp, m-am îndrăgostit de viața urbană din Dubai și am decis să rămân permanent. Am avansat ca profesor și, la 29 de ani, am devenit director de școală primară, conducând o echipă de 55 de persoane.

În 2020, munca mea a devenit la distanță și mi-am canalizat energia în crearea unui cont de Instagram numit „Dating in Dubai”. Profilul meu a câștigat rapid popularitate și mi-am dat seama că am atins o piață neexploatată în EAU.

Școala pentru care lucram la acea vreme a aflat de contul meu de Instagram și m-a concediat, spunând că Instagram-ul meu nu se potrivea cu etica sa. Mi-a fost greu să-mi iau rămas bun de la carieră, dar am înțeles de ce au luat acea decizie. Mi-am petrecut lunile rămase, transformând „Dating in Dubai” în ceva mai mare.

Apoi am realizat că toată lumea externalizează totul în Dubai. Nu-mi amintesc ultima dată când mi-am spălat rufele, mi-am făcut curat în casă sau mi-am gătit singură. M-am gândit, de ce să nu subcontractez eu ajutorul pentru viața ta amoroasă? Întotdeauna am fost un conector și „prietenul terapeut”, așa că m-am simțit bine.

În octombrie 2021, am decis să creez și să lansez agenția mea prin care să găsesc oamenilor cu bani viitoare soții. Serviciul a fost construit exclusiv pentru bărbații profesioniști împliniți care caută femei. Taxa mea de pornire a fost de 1.000 de dirhami, ceea ce înseamnă aproximativ 2.700 de dolari„, a mai povestit Christiana.

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Carmen Harra știe cine va fi noul președinte al României! „Văd la conducerea României o femeie blondă!”
Fanatik.ro
Descoperire uimitoare în București. Locul neașteptat unde a fost găsit un sicriu misterios. “E decorat cu îngerași metalici pe colțuri”
Capital.ro
Vladimir Putin ar putea fi otrăvit. Cine e gata să-l trădeze pe liderul de la Kremlin
Playtech.ro
Imagini INCENDIARE din dormitor la Insula Iubirii. Nu s-au mai putut abține, și-au dat frâu liber sentimentelor
DailyBusiness
N-ai luat BAC-ul? Poți avea un salariu BABAN. Sunt disponibile peste 10 mii de locuri de muncă
Adevarul
Noua autostrada cu tuneluri stârnește controverse. De ce sunt românii nemulțumiți de lucrări VIDEO
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Alertă pentru părinți! Jucăriile „inteligente”, pericol pentru copii
Ego.ro
SECRET: Ce să pui în zacuscă pentru un gust unic
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Un fenomen rar poate fi observat în acest loc! Lava vulcanului are culoarea albastră
Capital.ro
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au tras preșul de sub picioare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Sabrina Voinea, apel la Tribunalul Suprem Elvețian. Românca nu renunță la medalia de bronz
substantial.ro
Armata rusă cucerește localitatea Orlivka din estul Ucrainei
MediaFlux
REVOLTA PENSIONARILOR!. Recalcularea pensiilor, un fiasco
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...