Cine a pus mâna pe vila de lux a lui Irinel Columbeanu, milionarul ajuns falit la azil: „Putea să facă altfel”

Irinel Columbeanu a locuit mulți ani într-o casă incredibilă, care acum a ajuns ruine. Înainte de a arde, aceasta a fost trecută pe numele altei persoane, care ar fi obținut-o în condiții dubioase! Iată cine ar fi persoana care ar deține vila de lux de la Izvorani.
Alina Costache
06 iun. 2024, 08:54
Cine a pus mâna pe vila de lux a lui Irinel Columbeanu, milionarul ajuns falit la azil:
Cum arată acum fosta casă a lui Irinel Columbeanu. Vila de la Izvorani este distrusă complet FOTO

Irinel Columbeanu se plimba în limuzine şi locuia într-o vilă de lux la Izvorani, dar a ajuns falit şi cazat de milă într-un azil de bătrâni.  Locuința, afectată de un incendiu devastator, nu ar fi fost vândută la întâmplare, ci obținută de o persoană care ar fi acționat „la pont”. Prietenii fostului afacerist ar fi privit cu revoltă ce s-a întâmplat.

Se pare că o persoană a profitat de situaţie pentru a obţine actele vilei celebre din Ilfov. O avocată ar fi proprietarul acestei locuințe, iar apropiatul lui Irinel Columbeanu a spus că este foarte isteață și are multă experiență în domeniu, astfel încât să reușească să facă acest lucru.

Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cine l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp. Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios. El putea să facă altfel lucrurile”, a declarat Sorin Mărcuș, la Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu nu doar că a avut o vilă impunătoare, dar a și decorat-o cu obiecte de artă foarte scumpe. De la taboluri, la sculputuri unicate, toate au valorat câteva milioane de euro. O singură sculptură ar valora peste 200.000 euro.

”Este din fibră de sticlă. Este singura sculptură realizată vreodată de Sabin Bălașa, așadar este unicat nu doar din punct de vedere al materialului utilizat, dar și al concepției, ceea ce îi sporește valoarea în ansambul creației lui Sabin Bălașa. A fost estimată între 100.000 și 200.000 euro. Între timp, cota lui Sabin Bălașa a mai crescut”, a declarat Ioana Ciocoiu, la Xtra Night Show.

În ce hal arată vila de la Izvorani în care Irinel Columbeanu făcea chefuri de zile mari. S-au găsit inclusiv imagini deocheate din tinerețea fostului milionar

Vila de lux a lui Irinel Columbeanu arată ca desprinsă din filmele de groază, lucru ce îi face pe mulți să își dorească să o viziteze. Pe lângă obiecte de mobilier, tablouri scumpe și haine ce odinioară erau de lux, printre ruinele casei fostului om de afaceri s-au găsit inclusiv poze deocheată din tinerețea acestuia.

Citește și: Irinel Columbeanu, de urgență la spital. Fostul afacerist a suferit un AVC, iar acum se văd efectele. „E bine să evit supărările”

Irinel Columbeanu locuiește de foarte mult timp la un cămin de bătrâni, iar viața lui s-a schimbat radical. Dacă în urmă cu mai mulți ani făcea furori în lumea mondenă, succesul său a dispărut odată cu pierderea afacerilor și cu incendiul ce i-a mistuit vila din Izvorani. În urmă au rămas doar amintirile, dar și o casă imensă, acum ruină, care ascunde multe secrete bine păstrate ale afaceristului.

În mediul online au apărut noi imagini cu vila de lux a lui Irinel Columbeanu. O altă serie de imagini au apărut și în octombrie, dar de atunci și până acum, proprietarea s-a degradat din ce în ce mai mult.

În ce hal arată vila de la Izvorani în care Irinel Columbeanu făcea chefuri de zile mari. S-au găsit inclusiv imagini deocheate din tinerețea fostului milionar

În ce hal arată vila de la Izvorani în care Irinel Columbeanu făcea chefuri de zile mari. S-au găsit inclusiv imagini deocheate din tinerețea fostului milionar

Piscina interioară a lui Irinel Columbeanu, cu care făcea show la televizor, a ajuns complet distrusă. În locuința lui Irinel Columbeanu a fost găsită și o imagine în care apare alături de o domnișoară focoasă, cei doi aflându-se în impostaze tandre. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fostul afacerist român a avut multe iubite superbe, bucurându-se din plin de viața de magnat pe care o avea. Acum, tot ce are sunt amintirile și speranța că viața lui va deveni mai bună.

Și deși a avut mai multe relații amoroase, cea cu Monica Gabor a ocupat primele pagini ale ziarelor, aceatsa devenind chiar soția lui legitimă, cu care are și un copil. Fostul afacerist a fost considerat bărbatul care ar fi „cumințit-o”, dar persoane din anturajul ei au contrazis acest lucru. Un bărbat a făcut dezvăluiri incendiare despre relația pasională pe care ar fi avut-o cu Monica Gabor în timp ce era căsătorită cu Irinel Columbeanu.

„Luam cina într-o marți seara și am văzut-o pe Monica și m-a lovit! M-a dat peste cap! Nu am vorbit imediat, am început să ne zâmbim unul altuia. Este o fată frumoasă și bineînțeles că îi vei zâmbi, dar nu se întâmplă mereu ca fata să-ți zâmbească și ea”, a declarat un presupus amant al Monicăi Columbeanu, la Antena Stars.

Citește și: Irinel Columbeanu se teme că va muri cu un mare regret în suflet. Cel mai sărac fost milionar își strigă durerea din azil: „Nu știu când o voi mai vedea”

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Condamnări dure pentru cinci activiști de mediu în Londra
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'